reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Witam sobotnio...
Dziś to już szał na maxa-jedno pranie powieszone,drugie się kręci,bigosik pyrka...trzeba chatkę ogarnąć,bo jutro nie będzie czasu...Ja właściwie wszystko robię jutro i w poniedziałek:sorry:
AsieńkoR-to dobrze...tak się tylko zastanawiałam czy to,że Dzidzia jest nisko nie grozi to wywołaniem przedwczesnych skurczy albo co...Milusie takie kupowanie dla Maleństwa:)A jeszcze jak się w promocji coś znajdzie;-)
Nati-to tak jak my wszystkie;)Oprócz tytułu "mamy z Irlandii"mógłby być również"zakupoholiczki";)choć o ile pamiętam jest kilka Mam,dla których zakupy to droga przez męke;)Mój J się mnie pyta(wierci dziurę w brzuchu wręcz)co chcę...a ja mu,że niech Mikołaj poczeka do 26go to ja mu pokażę co chcę;)))))
Barmanko-Ty chyba dziś lecisz? Spokojnego lotu w takim razie i Spokojnych Świąt!!!!
Trzeba podoglądać interesu w garnku,więc brykam;)
Do miłego i miłego dnia Wam

Dzień doberek w ten deszczowy dzień:eek:

Mogło by troszke śniegu spaść,tak symbolicznie ehhh

AsienkaM1986 wyprzedaże,wyprzedaże cos wspaniałego hahahha;-)
lubiczanka oj to z tymi zakupami racja:)w sumie największe przeceny to po Nowym Roku tylko wiadomo ,że wtedy juz wszystko przebrane,ale zawsze się cos jeszcze kupi;-)bynajmniej dla mnie nie ma rzeczy niemozliwych:-D

Pogoda za oknem fatalna wręcz.Ja na 9.30 do fryzjera na odrost.Adrianek z babcią i dziadziusiem zostaje bo tatus jeszcze w pracy.Obiadek juz zrobiłam;-)Przynajmniej jedno z głowy.Mały pobił dzisiaj rekord snu.Spał od 19 do 6.50:szok::-)
Mały śpioch po tatusiu.Kochane miłego dzionka.buzkiaki:*

Dzień dobry
Lubiczanko Ania urodziła się tylko 10 dni przed terminem, GP mówiła, że brzuch nisko to i pewnie wcześniej się urodzi, szybko się przekręciła główką w dół i tak została, ale czy to to, że brzuch był nisko to nie wiem. Grunt, że jak na razie wsio jest ok. Ja dzisiaj tylko poprasuję, zrobię gołąbki i zamrożę a większość to właśnie jutro i w poniedziałek tak wiec nie jesteś sama:-p:rofl2:
Nati no ja w okolicach świąt zawsze żałuję, że nie ma śniegu

Dobrego dzionka

Nati-a no pewnie,że zawsze cos można wygrzebać...z tym,że my korzystamy raczej zawsze z tych promocji tuż poświątecznych-ale tylko dlatego zeby nie siedzieć w domu(przy stole;)))My na obiad dziś pewnie wyladujemy w abracebebra(wiem-chamskie żarełko),ale w związku z naszą nieobecnością w domku wykorzystamy promocję wszystko z menu za half price;-)
AsieńkoR-10cio dniowe wyprzedzenie nie jest tak"straszne";)))Obyście tylko czuli sie dobrze-wtedy niewazne gdzie Maluszek-wyzej czy nizej się zakwaterował;))))

witajcie

lubiczanka - oj tam chamskie, jedna z bardzo niewielu zachcianek w ciąży z Kubusiem były Tacochipsy!!!! Tyle, że tu w abrze pracuje nasza koleżanka i zrobiła takie jak lubię - porcja mniejsza niz normalnie, bo nie dałabym rady i więcej sosu!!!! I od czasu do czasu Casadija mniam. A Alinka uwielbia ich frytki.

Jak Wam minął dzionek?U mnie ...lepiej nie mówić.Pojechaliśmy z mężem i Adriankiem do tesco na zakupy.Wracając z zakupami juz do samochodu nie doszło o włos do tragedii:no::no::no:Chciałam przejśc z wózkiem z jednej strony na drugą samochód przejechał ,a ja normalnie jak zawsze zaczęłam przechodzić,aż tu nagle facet jadący autem nagle zaczął cofać:no:Nie zauważył mnie ,że ide z wózkiem i w nas wjechał.Trącił nas tak ,że ja mam siwą rekę .Opona wózka na szczęście delikatnie przyblokowała napór samochodu cofającego w tył i tylko wózek z naszym maluszkiem został potrząśnięty na szczęście nic się nie stało.Dzięki Bogu,że wózek się nie przewrócił i nic się małemu nie stało.Gdyby nie interwencja mojego męża i krzyki kobiety przechodzącej to facet(Polak)jak sie okazało dalej by cofał i nie mysle co by było dalej...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Na głupim parkingu tesco o mały włos nie doszło by do tragedii:wściekła/y::no:do tej pory jestem roztrzęsiona.Co za kretyni jezdzą kto daje im prawo jazdy!!!

Witam
Nati współczuje takiej sytuacji no ja to bym mu nagadała, ale najważniejsze że nic poważnego sie nie stało.
Lubiczanko zachcianki są po to żeby je spełniać hihihi
Co do wyprzedaży ja tylko czekam na Next 26 i będe happy jak coś wychacze:)))
Jutro po pracy jedziemy prosto do Dublina więc już teraz życzę Wam udanych i pogodnych Świąt , dużo prezentów , pyszności na stole i spełnienia marzeń w nowym roku!:)))
Dobranoc

reklama
Hej dziewczynki chcialabym wam zlozyc zyczonka szczesliwych i spokojnych swiat Bozonarodzeniowych prezentow co nie miara i wszystkiego co sobie zapragniecie:)
Wlasnie uspypiam nikusia ale jakos mu nie wsmak isc spac r czeka i sie chyba dzisiaj nie doczeka;)
Nati rozumiem cie ale czasami poprostu nawet moze byc najlepszy kierowca i poprostu niewidzi sie rzeczy oczywistych ale mysle zebym tak samo zareagowala jak ty
No szlak mnie zaraz trafi mlody wciaz nie chce spac a kacper ranny marek wstanie zapewne kolo 6 bo przeciez spanie jest nudne:(jak mozna nie chciec spac i mowic ze to jest nudnne:p:mad:

Do góry