AsienkoR, ja tez tak mam, wiem, zeby nie przesadzac, ale wczoraj przesadzilam Marek mnie pilnuje, zebym za duzo nie robila, ale... jak go nie ma, to mnie nie upilnuje Dlatego dzisiaj to juz spokojnie Chetnie bym zaczela sprzatac szafe meza, bo on to ma tam jeden wielki syf..... zazwyczaj jest taka akcja, ze ja siedzie na lozku i skladam mu rzeczy, a on je sobie uklada Niestety wczoraj sie wydal, ze w szafie ma schowany prezent dla mnie, wiec na razie nie bede tam zagladac Lubie niespodzianki
Moze zrobie porzadek w lekach.... raz na jakis czas robimy czystke i wszystko co przeterminowane do wyrzucenia.....
Nati wafelki smaczniejsze Moj pracuje w sklepie, na noc jest w domu, ale ah.. nawet jak idzie na popoludnie, to ciezko mu cokolwiek pozytecznego zrobic od rana; ja jednak potrafie wstac te 10 minut wczesniej, zeby no chociaz posprzataac po swoim sniadaniu
Moze zrobie porzadek w lekach.... raz na jakis czas robimy czystke i wszystko co przeterminowane do wyrzucenia.....
Nati wafelki smaczniejsze Moj pracuje w sklepie, na noc jest w domu, ale ah.. nawet jak idzie na popoludnie, to ciezko mu cokolwiek pozytecznego zrobic od rana; ja jednak potrafie wstac te 10 minut wczesniej, zeby no chociaz posprzataac po swoim sniadaniu