reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Witam...już właściwie poweekendowo:/
AsieńkoM-dzieki za głosiki:* a mój zawrót głowy-same kłopoty niestety:((( całe szczęście nie bezpośrednio u nas,ale w Rodzince...i latania i szukania-jak pomóc itp...echhhhh...A tak w ogóle-kiedy się wybieracie w nasze strony?;)
AsieńkoR-super,że się rusza :)))Może mały piłkarz Ci w brzuszku rośnie:)))
Gliwa-ja tez bym się cieszyła-oj jak Wam zazdroszcze tych Świąt w Pl:sorry:
A teraz czas na przekąskę z J-juz pomyka z kuchni z czyms pysznym:-D
Miłego wieczorku Wam

Lubiczanka no właśnie się zastanawiałam, kiedy to by w tamte rejony pojechać :):):) Ale wychodzi na to, że dopiero w drugiej połowie stycznia. Teraz święta po świętach Sylwester, 5 stycznia jedziemy do Athy na urodzinki do P chrześniaka a 12 stycznia robimy Zuzi imprezke. Jakby było gdzie się przekimać u P brata to bysmu zajrzeli do Was 6 stycznia bo bylibyśmy w połowie drogi do Was, ale raczej to nie wyjdzie.
Gliwa no to na kiedy kupiliście bileciki, dlugo zabawicie w Polsce??
Asienka_r a niech się wierci i rusza jak najwięcej, Ania była spokojna to ten dzidziuś ndrabia za oboje.

Ostatnia edycja:
AsieńkoM-a u nas się przekimać nie idzie???
Witam
i ponownie proszę o głosy na lubiczankę w konkursie
POL SHOP | Facebook
trzeba wejść w "więcej komentarzy-11, i kliknąć lubię to przy moim haśle-plissssss...może szanse nikłe,bo dwie rywalki wystrzeliły do przodu,ale kto nie próbuje....:sorry:
Miłego dnia Wam

Bry poweekndowo
Już po 7 z Anią wstałyśmy, pranie pościeli nastawiłam. Zjadłyśmy już śniadanko:rofl2::-p Gołąbki jak mówiłam- już ich nie ma, znaczy dwa zostały, tak więc dokupiliśmy wszystko i zrobię jeszcze raz:rofl2: Pojechaliśmy wczoraj do Balbriggan na polską Mszę, Ania zachwycona, bo dzieci śpiewały, więc i ona podśpiewywała i wtedy zaczęła być grzeczna,bo inaczej to masakra z nią, wstyd tylko tak rozrabia, gada i nawet jedno brzydkie słowo jej się wyrwało. Padam

AsienkoM, Gliwa wiecie, że po drodze do Lidla tam, gdzie był zakład pogrzebowy otworzyli nowy polski sklep? Taki maleńki, nastawiony głównie na mięsko i właścicielem jest ten Polak ze Smaku Domu? Dawno tamtędy nie chodziłam a tu wczoraj niespodzianka

Idę sprzątać:rofl2: Dobrego dzionka kobietki

Hej Dziewczyny!

Dziekuje BARDZO za wszystkie porady :) Juz je sobie pokopiowalam, wkleilam i wydrukowalam :) I nadal bede tak robic :)

Sprawdzilam platnosc MB podczas pobytu w Polsce i jak byk jest napisane, ze moge pobierac zasilek ;)
You will not be paid Maternity Benefit for any period you spend outside the EU. If you are an EU citizen, you can get Maternity Benefit for any period of your maternity leave spent in another EU country. You cannot receive payment for any period of time spent outside the EU. If you are not an EU citizen you will only get Maternity Benefit for periods you spend in the Republic of Ireland.

No i wiem, wiem, ze bezposrednio na konto wysylaja :)

Zakupy zrobie troche w Polsce, troche w Dublinie, czesc rzeczy zostanie w Lodzi :) A co do ciuszkow, to szczerze nie wiem.... Mam zamiar w Lodzi pochodzic po second handach - takie male dzidzie to przeciez nie niszcza ubranek tylko z nich wyrastaja. Dziewczyny na innych forach robia super zakupy, za smieszne pieniadze ;)

Lubiczanko polubilam ;) Nawet dwa glosy ;) Prowadze tacie biznesowego Facebooka, i z jego konta tez polubilam. Zaraz meza poprosze ;)

A u mnie swieta, sprzatanie... hm.., jestem w proszku ;) Maz zakazuje mi odkurzac i sie przemeczac, ale jemu samemu tez ciezko idzie sprzatanie ;) Gonie go jak moge ;)
Zrobilam juz pelna liste zakupow ;) I oczywisce liste co bede gotowac. Dzisiaj planuje upiec troche ciasteczek kruchych. A w sumie cala reszte bede robic w weekend. Dowiedzialam sie, ze w Wigilie mam juz wolne, wiec jest troche czas na to ;)

reklama
Do góry