reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Hej.
AsienkoM lecimy do Polski w tym tyg.ale jeszcze niewiem w którym dniu.A wracamy 17stycznia raczej.:-)My zawsze kupujemy bileciki na ostatnia chwilke.
AsienkoR tak wiem o tym sklepie,ze jest otwarty.:tak:
Lubiczanko kliknęłam :tak:.
Pranie sie drugie kręci,Igorio sie bawi.A mamusia kawke spija.
Miłego Dzionka.

Ostatnia edycja:
reklama
Gliwa-serio?A tanmiej są bileciki czy o co chodzi,że tak na ostatnią chwilkę?Nie boicie się,że nie będzie juz biletów?
Asieńko,Wichurko-u mnie w domku rodzinnym tez groch z kapusta na wigilijnym stole to tradycja,ale ja nie przepadam,toteż w tym roku zastapiłam krokietami z kapuchą i grzybami;)

Ja krokietow JESZCZE nie umiem robic ;)

Za to z nowosci ktore robie 'pod meza' - bo on z innych okolic, to czerwony barszcz i ziemniaki na stole ;) Beda sledzie w smietanie, ktorych nie lubie, ale je sie je wlasnie z ziemniakami, wiec tez zrobie ;) Ale ja sama zjem moje ulubione w oleju z cebulka ;)

Ja to bym nie mogla tak na ostatnia chwile z biletami ;) cenowo jak sobie ostatnio sprawdzalam do Lodzi to ponad 200 euro w jedna strone. A styczniowe, zwlaszcza te z dalsza data, to juz tansze ;) Sama lece 19-23 stycz. i malutko zaplacilam.

Ja tam nie wiem jak mozna jesc ziemniaki na swieta ;) No ale niech bedzie ;) w koncu jest z Wielkopolski ;) a ja jestem dobra zona ;) nie zabronie mu pyrow ;)

co region to obyczaj ;)

Chociaz u mnie chyba nie ma nic takiego innego, niz tradycyjnie ;) Bo ziemniaki to byla dla mnie nowosc ;) I czerwony barszcz, u mnie zupa grzybowa.

I ja i mój P z opolskiego,mieszkaliśmy kilkanaście kilometrów od siebie a wigilia u niego zupełnie inna niż u mnie:-DU mnie ziemniaków nie było,u niego tak:tak:U mnie barszcz z uszkami a u niego...zupa czereśniowa:eek:
Teraz jest kompromis bo są na naszej wigilii jego ziemniak ale jest i mój barszcz:-D
Ja już krokiety mam,dziś zrobiłam kapustę z grzybami a teraz się rolada mięsna piecze:tak:
Uszka i pierogi mam zamrożone,ale na wigilię ich nie spożyjemy bo wyjeżdżamy do P kuzyna pod Cork więc tam uszka będą,nie będę z domu wiozła:tak:
Mój Radek wczoraj był na pierwszym disko w swoim życiu,w szkole mieli:tak:Nie podobało mu się bo...Taka jedna Karolina tak go ściskała,że mało go nie udusiła:eek::-DZaczyna się:-D
Jutro w szkole po 18:00 będzie winter concert a w środę dzieci jadą do teatru na "Piękna i bestia"czyli w sumie już niewiele nauki;-)
Szlag mnie trafi czyba:wściekła/y:W spacerówce Matta połamała się taka jedna część przy kółku,tylko kwestia czasu i kółko odpadnie:wściekła/y:Wózek na gwarancji jeszcze do marca,szkopuł,że nie mogę paragonu znaleźć:crazy:K.... pięknie!!!150€ w pizdu,ani wózka ani kasy:wściekła/y:

reklama
Witam wieczornie

U nas chorobowo niestety Lenus wczoraj na wieczor goraczki dostala w nocy tak samo miala goraczke a Nacia od czwartku biegunke wirusa podlapaly kwestia czasu pewnie i mnie tez dopadnie
Wczoraj mielismy dzien zakupowy prezenty kupione dla dziewczynek to najwazniejsze :-)i czesc spozywki tez kupiona

Wichurko u mnie w domu rodzinnym tez pyrki byly :-)

AsienkoR jeszcze jednen sklep polski otworzyli niedawno Mroza :tak:

Lubiczanko glosik oddany

Tichonek to nieciekawie obys znalazla paragon

Spokojnej nocki zycze

Do góry