reklama
GLIWA
Fanka BB :)
Aniaa zdróweczka dla Was,oby szybko przeszło.
Nati2116 Witaj.Opowiedz cos o sobie.
Miłego wieczorku.
Nati2116 Witaj.Opowiedz cos o sobie.
Miłego wieczorku.
barmanka79
Deus Dona Me Vi
hejka,
u mnie też ziemniaki były na wigilię i zupa owocowa, zazwyczaj z suszonych owoców. Ale odkąd jestem żoneczką przyjęłam zwyczaj męża - zupa grzybowa
Lubiczanka, głos oddany.
Aniaa, zdrówka dla Was.
Gliwa, ja bym z nerwów chyba wszystkie paznokcie pozjadała gdybym miała czekać z zakupem biletów na ostatnią chwilę, podziwiam!
Tichonku, a płaciliście kartą czy gotówką? Bo jak kartą to wyciąg z konta by Wam pomógł.
Wichurka, a tutaj po lumpach nie możesz się przejść? Ja czasem zaglądam do dwóch - w jednym każda szmatka wyceniona, w drugim mam koszyk i sobie grzebie - można takie bonusy znaleźć że hoooo!
Asienka, kiedy masz połówkowe? Będziesz się pytać kto w brzuszku mieszka?
u mnie też ziemniaki były na wigilię i zupa owocowa, zazwyczaj z suszonych owoców. Ale odkąd jestem żoneczką przyjęłam zwyczaj męża - zupa grzybowa
Lubiczanka, głos oddany.
Aniaa, zdrówka dla Was.
Gliwa, ja bym z nerwów chyba wszystkie paznokcie pozjadała gdybym miała czekać z zakupem biletów na ostatnią chwilę, podziwiam!
Tichonku, a płaciliście kartą czy gotówką? Bo jak kartą to wyciąg z konta by Wam pomógł.
Wichurka, a tutaj po lumpach nie możesz się przejść? Ja czasem zaglądam do dwóch - w jednym każda szmatka wyceniona, w drugim mam koszyk i sobie grzebie - można takie bonusy znaleźć że hoooo!
Asienka, kiedy masz połówkowe? Będziesz się pytać kto w brzuszku mieszka?
Mam na imie NataliaJestem szczęśliwą mamą i żoną.W Irl jesteśmy już od 5 lat;-)Mam 25 lat i kocham bycie mamą;-)Mieszkamy w okolocach Dublina.
Mój synek mówi już mama i babaPiewrsze słowo bezcenne
U nas kolacja wigilijna tradycyjna.Świeta spędzamy po raz 5-ty w Irlandii.Jesteśmy z gór u nas sie gotuje:
-ryba z ziemniaczkami
-zupa grzybowa z lanym ciastem
-groch z kapustka
-uszka z barszczykiem
-krokieciki
i tyle
Juz nie możemy się tych Świąt doczekać:-)Nasze pierszw Święta z Naszym bobasem
Mój synek mówi już mama i babaPiewrsze słowo bezcenne
U nas kolacja wigilijna tradycyjna.Świeta spędzamy po raz 5-ty w Irlandii.Jesteśmy z gór u nas sie gotuje:
-ryba z ziemniaczkami
-zupa grzybowa z lanym ciastem
-groch z kapustka
-uszka z barszczykiem
-krokieciki
i tyle
Juz nie możemy się tych Świąt doczekać:-)Nasze pierszw Święta z Naszym bobasem
lubiczanka
Fanka BB :)
Witam wtorkowo
Tichonekk-zacznę od Ciebie Wszystkiego najlepszego-dużo zdrówka,szczęścia,satysfakcji ze wszystkiego co robisz,pociechy z Dzieci i wsparcia w każdej sytuacji od Męża
Co do Świąt w okolicach Cork...a moze tak chociazby wracając wstąpicie?????
Nati-witajRozgość się
Aaniu-zdróweczka Wam...Szybko dochodźcie do siebie i cieszcie się nadchodzącymi Świętami!!!
Co do potraw...u nas tradycyjnie 12 potraw+opłatek 13ty))
Uciekam,bo dom się do życia budzi Miłego dnia Wam
Tichonekk-zacznę od Ciebie Wszystkiego najlepszego-dużo zdrówka,szczęścia,satysfakcji ze wszystkiego co robisz,pociechy z Dzieci i wsparcia w każdej sytuacji od Męża
Co do Świąt w okolicach Cork...a moze tak chociazby wracając wstąpicie?????
Nati-witajRozgość się
Aaniu-zdróweczka Wam...Szybko dochodźcie do siebie i cieszcie się nadchodzącymi Świętami!!!
Co do potraw...u nas tradycyjnie 12 potraw+opłatek 13ty))
Uciekam,bo dom się do życia budzi Miłego dnia Wam
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Bry
Tichonku wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń, tych dużych i tych małych, pociechy z męża i dzieci
Aniu tak wiem, że otworzyli Mroza
Barmanko 15 stycznia, a pewnie, że będę pytać, mam nadzieję, że tym razem się pokaże, kto tam jest, jak nie to w lutym pójdę w Polsce, o ile jakieś miejsce gdzieś będzie
Dobrego dzionka
Tichonku wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń, tych dużych i tych małych, pociechy z męża i dzieci
Aniu tak wiem, że otworzyli Mroza
Barmanko 15 stycznia, a pewnie, że będę pytać, mam nadzieję, że tym razem się pokaże, kto tam jest, jak nie to w lutym pójdę w Polsce, o ile jakieś miejsce gdzieś będzie
Dobrego dzionka
AsienkaM1986
mama Zuzi
Witam
wczoraj położyłam sie późno spać a teraz troche niewyspana jestem, ale zaraz kawulca spije i sie obudze do życia. Mam nadzieje, że ten facet od piecyka dzisiaj przyjedzie z częściami i wreszcie go uruchomi bo nawet porządnego prania nie moge zrobić bo schnie 4 dni. A musze poprać ręczniki, pościele a nie wspomne już o ubraniach.
Tichonek Wszystkiego naj, naj, najlepszego. Znalazłaś ten paragon??
Nati Witam
Aniaa zdróweczka dla Was wszystkich, oby jednak Cię nie dopadło tak przed świętami.
wczoraj położyłam sie późno spać a teraz troche niewyspana jestem, ale zaraz kawulca spije i sie obudze do życia. Mam nadzieje, że ten facet od piecyka dzisiaj przyjedzie z częściami i wreszcie go uruchomi bo nawet porządnego prania nie moge zrobić bo schnie 4 dni. A musze poprać ręczniki, pościele a nie wspomne już o ubraniach.
Tichonek Wszystkiego naj, naj, najlepszego. Znalazłaś ten paragon??
Nati Witam
Aniaa zdróweczka dla Was wszystkich, oby jednak Cię nie dopadło tak przed świętami.
biola
szczęsliwa mama
Wichurko w pl to cena ciuszkow nawet w secend hendach moze porazac polecam ci sklepy w dublinie tzw charity zawsze ubranka dzieciece sa do 1e i naprawde mozna sliczne niezniszczone firmowe i czasami nowe kupicc.ja tak sie obkupowala do 3lat z kacprem i teraz jak czasami mi cos brakuje to i nikusiowi cos kupie.lub pecam gazeta.ie i dziewczyny sprzedaja paki dla maluszkow i tez sie oplaca niz kupowac wszystko nowe
UUuuu Tichonku, wielki podryw byl na disco I dzis sa twoje urodzinki?Imieninki? Wszystkiego najlepszego Spelnienia marzen i samych szczesliwych dni
Aniaaa nie daj sie chorobom, i oby wszyscy zdrowi byli!
O Barmanko, zupa owocowa to nowosc dla mnie U nas jest kompot z suszu i juz A tutaj po lumpkach tez polatam Planuje jeden dzien po swietach przeznaczyc na zakupy. Mam wolne w pracy, maz bedzie pracowal, to sobie spokojnie pochodze
Witaj Nati A co to jest lane ciasto? Zapowiadaja sie super swieta z malenstwem U mnie za rok takie beda W tym jeszcze spedzamy je w ilosci 2.5
AsienkoM mam nadzieje, ze juz wszytko fachowiec nbaprawi, w moim poprzednim mieszkaniu bylo tak okropnie, ze rzeczy schly tak wooolno.... denerwujace to bylo!
Biola no wlasnie wybiore sie do tych charity shop w przyszlym tygodniu. A to ze dziewczyny pakami sprzedaja ubrania to tez wiem, tylko ze ja samochodu nie mam, zeby podjechac po taka pake, ale pewnie w pozniejszym czasie, jak juz kupimy samochod, to bede bardziej mobilna i pokupuje rozne rzeczy z ogloszen Wlasnie wczoraj maz z kolega pojechal ogladac auto, ale cos tam nie pasowalo, wiec... szukamy nadal Mam nadzieje, ze do konca stycznia cos kupimy!
Aniaaa nie daj sie chorobom, i oby wszyscy zdrowi byli!
O Barmanko, zupa owocowa to nowosc dla mnie U nas jest kompot z suszu i juz A tutaj po lumpkach tez polatam Planuje jeden dzien po swietach przeznaczyc na zakupy. Mam wolne w pracy, maz bedzie pracowal, to sobie spokojnie pochodze
Witaj Nati A co to jest lane ciasto? Zapowiadaja sie super swieta z malenstwem U mnie za rok takie beda W tym jeszcze spedzamy je w ilosci 2.5
AsienkoM mam nadzieje, ze juz wszytko fachowiec nbaprawi, w moim poprzednim mieszkaniu bylo tak okropnie, ze rzeczy schly tak wooolno.... denerwujace to bylo!
Biola no wlasnie wybiore sie do tych charity shop w przyszlym tygodniu. A to ze dziewczyny pakami sprzedaja ubrania to tez wiem, tylko ze ja samochodu nie mam, zeby podjechac po taka pake, ale pewnie w pozniejszym czasie, jak juz kupimy samochod, to bede bardziej mobilna i pokupuje rozne rzeczy z ogloszen Wlasnie wczoraj maz z kolega pojechal ogladac auto, ale cos tam nie pasowalo, wiec... szukamy nadal Mam nadzieje, ze do konca stycznia cos kupimy!
reklama