reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Hej.

Lubiczanka udanych zakupów.

Ja zaraz po przebudzeniu musiałam ponownie wysłać e-mail ze zdjęciem do landlorda bo piecyk znowu nie chodzi do tego doszedł dodatkowy problem. Płomień w piecyku nie chce się załączyć i włącza się kolejna lampka z alarmem.

Biola zdróweczka

Zuzia juz się przyzwyczaiła do sojego pokoju bo juz ładnie śpi do 8, przestała wstawać po 6, dobrze że to tylko tydzień trwało.

reklama
Bry
Wichurko jak mąż wymyślił imię, znaczy miał je dużo wcześniej w głowie t tak miało być, że będzie synuś:):):), my mieliśmy imię dla dziewczynki zanim jeszcze się pobraliśmy hehe i mamy Anię:):)
Biolu zdrówka dla Was
Lubiczanko udanych zakupów
AsienkoM a to pech z tym piecykiem, teraz to niech landlord ruszy 4 litery i migiem coś z tym zrobi, fajnie, że Zuzia już się przyzwyczaiła do pokoju

Ania zjadła po południu rosołek, siedziała pod kocykiem cały dzień i lepiej się poczuła, dzisiaj już rozrabia, więc to było chwilowe osłabienie

Dobrego dzionka

Wpadam doslownie na minutke! Szef juz dzisiaj w pracy jest i zawalona jestem praca.... i wszystko na wczoraj ;) Heh...
Milego dnia :) Jak dobrze, ze juz jutro piatek! :)
Tez sie nie moge doczekac swiat - pare dni wolnego bede miala :)

padam na mordkę:sorry:Od 9tej do 15tej na mieście byłyśmy...nie powiem,że mam już wsio z głowy,ale część z listy skresliłam:))))
Dziewczynki-miłego popołudnia i wieczorku Wam

Hejka

O 8 obudził mnie dzwonek domofonu, listonosz. Przyszły moje ksiażki. Juuupi. Od razu humor lepszy.
Dzisiaj ma przyjechać znowu facet do piecyka, mam nadzieje, że wreszcie go naprawi a jak nie to ja mu wreszcie powiem do słuchu co to zniego za fachowiec.

Lubiczanka
dobrze, że chociaż część odhaczyłas.

Miłego dzionka.

reklama
Do góry