reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Witam poniedziałkowo!!!
I z nowym nastawieniem-bo założyliśmy internet!!!!Niestety nie z eircomu(tu historia długa i pokręcona jak świnski ogonek),ale daje radę;)))
Tak więc od dziś postaram się być regularnie:)
Tymczasem miłego dnia Wam życzę

Uffff-całe szczęście dziś już aż tak nie przymroziło;)
Gliwa-zazwyczaj wolne dni mijają błyskawicznie:/
AsieńkoR-i jak pierniczki?Gotowe?
AsieńkoM-skoro o pierniczkach...te,na które podałaś przepis zmiękną?i po jakim czasie ewentualnie:sorry2:?
Aaniu-a co u Ciebie????
a ja choć nie zwykłam zrobiłam wczoraj i zamroziłam potrawę na Święta:sorry2:konkretnie krokiety...ślinka mi leciała,ale się powstrzymałam;)Nie lubię gotować z wyprzedzeniem,bo u mnie świeżynka musi być,ale poczytałam opinie i porady i mam nadzieję,że na stole okażą się świeże i tak samo pyszne jak zaraz po przyżądzeniu:)
Uciekam...Miłego dnia Wam

Bry
Lubiczanko gotowe, gotowe, leżakują w puszkach, ale mój M podjadać zaczął i mówi, że może jeszcze jedne zrobimy:cool2::-p

Tyle mam roboty, że nie wiem, co zrobić najpierw, ale jest problem- nie chce mi się:cool2::-p;-)

Dobrego dzionka

Hej

Ja na chwilke, jestem tak zła, że najchętniej czymś bym cisnęła w ściane:wściekła/y:.

Lubiczanka pierniczki robiłam w sobote i do świąt troche zmiękną, ale Zuzia i takimi się zajadała, musiałam je pochować do puszek i czekają.

Buziaki, później sie jeszcze odezwe

Lubiczanko niby nic, bo stoję w kuchni, zdjęłam jedno pranie, a właściwie dwa, poskładałam, powiesiłam następne, zaraz za prasowanie muszę się wziąć, napisać konspekt na sobotę i pójść wydrukować zdjęcia, żeby mamie wysłać i tak, potem miałam iść do Tesco, ale chłopaki doszli do wniosku, że sami pójdą, aaa i jeszcze pocerować muszę:-p i do eircomu zadzwonić

reklama
Do góry