reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Witam Moj synek za tydzień ma urodzinki wiec szukam jakiś namiarów na smaczne i śliczne torciki Rok temu niestety się strasznie zawiodłam:-( wiec boje się znowu zamawiać w ciemno, bez polecenia Chodzi mi o Dublin

Bry
AsienkoM no przydałby się jakiś chłopka w rodzinie, bo 4 wnuczki z jednej strony to sporo:):):)
Wichurko najfajniejsze jest spełnianie tych zachcianek:)):):), fajnie, że dobrze się czujesz
Mamuśka 28 ja nie pomogę, bo nie zamawiałam

Dobrego dzionka

Dzien dobry piatkowo :)
Ale mnie dzisiaj czeka duzo roboty :) Jutro wszyscy przylatuja, wiec dzisiaj pol nocy spedze na gotowaniu ;)
Wczoraj zrobilam sledziki w oleju i cebulce :D Juz dzisiaj sobie cos podjem :D A co tam :D

Maz ma dluuugasna liste zakupow na dzisiaj ;)
Bede pierwszy raz robic Irish Stew :)
Do tego ciasto jedno upieke, ciastka, salatke zrobie, tatar z lososia i paste jajeczna. Poza tym, duzo pysznych rzeczy bedziemy miec z Polski :) Mamcia upiekla jakies rogaliki i zrobila takie wafelki z mleka w proszku - moja slodycz z dziecinstwa - nawet ostatnio myslalam, ze moze wezme przepis od mamy i zrobie te wafelki bo sa pyszne :) Jeszcze salatke warzywna przywioza ;) I ze dwa obiady :D No i pierogi, ale to juz na swieta ;)
Ah, nie moge sie doczekac :)

Mamuska ja zamawialam u nas e miasteczku dwa razy i byłam zadowolona,koleżanka z forum też zamawiala i również była zadowolona aaaa mieszkam w Balbriggan trzeba wcześniej dzwonić bo duzo zamowien ma ta Pani jak chcesz to podam Ci namiary na priv.

Wichurko fajnie masz ze rodzinka przylatuje ,wesoło bedziesz miała

Tak poczytalam Was i mi siesledzi zachcialo :)

Milego dnia

A wlasnie, zapomnialam dodac, ze ja nigdy nie zamawialam zadnego torcika.. kiedys z Polskiej Cukierni cos na swieta, ciasta jakies, ale z tego co kojarze, to cukiernia padla :/

Aniaa
to smacznego sledzika ;)

witam się i ja

Dzieciaczki juz zdrowe, ale co z tego jak pogoda do niczego i nadal musimy siedzieć w domu wrrrrr chyba zwariuję. dobrze, że już w poniedziałek zaczyna się z nów szkoła.
Widziałam fotki na NK z Waszej imprezki - dzieciaczki wyglądały BOMBOWO!!! Mamy też (przynajmniej jedna).

reklama
Do góry