reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam Aniaa83 mogę prosić o ten numer na priv. Dzieki bardzo:-) A mogłabyś mi napisać jaki torcik zamawiałaś i ile takie cudeńko ciebie kosztowało Ja bym chciała jakiś tort śmietanowy z owocami, kremowy raczej odpada...

reklama
Witam sie:)
U nas znowu chorobowo,cglopaki na antybiotykach oszalec mozna.kacprowi postawilam banki a nikus niestety czasami goraczkuje wiec sie wstrzymam i oostawie mu za pare dni.a tak ogolnie zimno jak cholera czy wyobrazacie sobie ze ja mam w lazience 14st a w pokojach dogrzewam sie olejowym grzejnikiem bo te w pokojach coz ze sa wlaczone naookroglo jak i tak zimno jest:(i przez to chodze taka wku.....ona ze szok rachunek jak przyjdzie to z butow wyskocze

Biola wy macie na gaz ogrzewanie?
Moze grzejniki macie zapowietrzone?
Zdrowka dla chlopcow zycze...szkoda ze i tym razem nie udalo nam sie spotkac:(

Marta a to Lubiczanka juz na "nowym"?
Asienko sprawnej przeprowadzki:)

chyba se jakiegos drinka strzele,albo winka napije...jutro wolne:-);-)

ewelicia juz od dawna:sorry2:cos tydzien będzie:tak:
ty a dawaj do mnie bo ja przed @ i mnie nosi :/

Ostatnia edycja:
Ewelciu mamy na prad i dzialaja ale nie daja rady ogrzac mieszkania a w lazience i na przedpokoju nie ma grzejnika.zastanawiam sie nad kupnem takiego gazowego na butle ale kuzwa bede sie bala go odpalac bo ja cykor jestem:(

reklama
Bry
Przeprowadzka w toku, ale nadal jest tyle do zrobienia, że nie wiem, kiedy skończymy. M w pracy, więc ja w ciągu dnia ogarniam i pakuję, a potem znosimy graty, ale jakie czystki robię w szafach:-p:rofl2:, to dobra strona przeprowadzki. Na nogach jestem już od dawna, bo mi się pizzy na obiad zachciało:-p:-p:rofl2::rofl2: i ciasto poszłam zrobić, żeby sobie rosło

Dobrego dzionka

Do góry