reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Hejka

Wczoraj miałam ciężki dzień bo P się coś rozchorował, szyściło go nawet po wodzie. A wiecie jak to jest jak chłop w domu chory. na szczęście dzisiaj ma się dobrze i z rana zajął się młodą i dali mi pospać do 10.

Gliwa udanej wizyty u fryzjera. Pochwal sie póxniej nową fryzurką.

O nie! Skasowalo moja wypowiedz!!!!

Napisalam mniej wiecej:

Dzien dobry :)

U mnie wielkie przygotowania na przyjaz rodziny i znajomych :) Mieszkani ebedzie lepiej wysprzatane niz na swieta ;)

Poza tym w pracy mam roblemy z systemem, wiecej nie dziala, niz dziala, wiec mam cholernie duzo rzeczy do nadrobienia + jutro koniec miesiaca, wiec w ogole lipa......

Aha, i kupilam w koncu plaszcz na zime, ale jeszcze inny niz wczesniej fotki wkejalam ;) Do kolan, szary,l z mozliwoscia przesuniecia guzikow ;)

reklama
Bry laseczki
Drugi dzień i ani jednego posta:szok::szok::szok:, no weźcie:confused2:

My wczoraj na imprezce halloweenowej u AsienkiM i Zuzi byłyśmy, była też Gliwa, w końcu się poznałyśmy. Było super, miło, Asia naszykowała super jedzonko, moje dziecko oczywiście musiało dać popis:confused2:, teraz mam świadków na to, że czasem to mały diabełek:confused2::zawstydzona/y:. Temperament to moje dziecko ma:-p, ciekawe po kim.A Igorek to takie słoneczko, ciągle się do mnie uśmiechał i mnie zaczepiał, przystojniak z niego, że nie wiem. Ania padła jak tylko dojechałyśmy do domu po 19.
A dzisiaj o 11 odbieram klucze:laugh2::laugh2:, ye, ye, także lekko może mnie być mniej potem pewnie zniknę an kilka dni, zanim net nam zacznie działać

Dobrego dzionka

Do góry