reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Hejka.
AsienkoR spodobałas sie Igorkowi.:-D:-)Ania wyrośnie z tego zobaczysz.Ale powiem Ci ze śliczna masz córcie.
AsienkM dziękuje za wczorajsza imprezke,fajnie było i miło.:tak:Az Igorio wyszedł z płaczem...
Kończymy śniadanko i wychodzimy do kościółka z Igorkiem zapalić swieczki,a po południu mam zaproszenie na kawke do kolezanki.Wiec dzionek szybko minie.

reklama
Hej

Asienko super ze impreza sie udala :-)

Mnie wczoraj Natalia wyciagnela tak prosila ze uleglam przebralysmy sie i chodzilysmy po domkach ja z Natka i kolezanka ze swoim dzieckiem 15 minut tylko chodzilysmy bo zimno bylo ale i tak corcia szczesliwa mina byla bezcenna :-)

Zmykam skonczyc ciacho bo pozniej kolezanka ma przyjsc J tez dzis szybko z pracy takze happy jestem bo bede mogla porobic zalegle rzeczy

Milego dnia

Hej hej!

Super ze sie tak spotykacie :)

Ja z pracy doszlam do domu tuz przed 18sta, ale mialam taka ochote na sledzie, ze no musialam zajrzec jeszcze do Polskiego sklepu ;)
W sumie tylko pare razy ktos zapukal do drzwi, a szkoda, bo slydyczy mielismy duuuuzo ;) I duzo nam zostalo..... musze sprawdzic date waznosci ;)

Ale przynajmniej juz wiem jak mam sie przygotowac na nastepny rok ;) Na pewno wczesniej ozdobie wejscie do mieszkania, bo jest na uboczu, i pewnie tez nie kazdy zauwazyl swiecace dynie ;)

Po 20 poszlismy z mezem na spacer, na osiedlu bylo wieeeeeeeeelkie ognisko, sporo ludzi i mnostwo fajerwerkow :) Az si epocalowalismy zyczac sobie 'szczesliwego nowego roku' :D hahha, bo w Sylwestra nikt nie strzela, a wczoraj gdize sie nie spojrzalo to petardy ;)

Asienko no nie darowalam sledzi ;) Jeszcze kupilam sobie filety i bede dzis robic w oleju z cebula :D Bedzie dla mnie i akurat tez na kolacje w sobote jak sie wszyscy zjada ;)
Jeszcze strasznie, ale to strasznie chodzi za mna cola........
Innych zachcianek jeszcze nie mialam ;) Maz to sie ze mnie smial wczoraj, bo te sledzie to nosem wciagnelam ;)
A jak sie w ogole czujesz? :)

Gliwa no za nami ;) hihi... wczesniej jakos nie mielismy okazji 'swietowac' Halloween.... teraz,to ja juz tez tak bardziej mysle 'przyszlosciowo' ;)

Wichurko czuję się bardzo dobrze, czasem brzuch mnie pobolewa, ale lekarz mówi, że nic groźnego się nie dziej tylko macica się rozciąga, więc nie panikuję, przedwczoraj trochę mnie bolało to o 20 już spałam:-p. W pierwszej ciąży to namiętnie jadłam lody z owocami i bitą śmietaną:):):), teraz jakoś do słodyczy mnie nie ciągnie, wolę coś konkretnego, jak np śledzie i sałatki

Asienko to ja sie czuje calkiem, calkiem :) Czasami to jestem przerazona, czy aby na pewno nadal jestem w ciazy bo nic 'ciazowego' nie czuje ;)
A spac chodze bardzo wczesnie, codziennie w okolicach 22-22.30 juz leze w lozku, a pobudka tak pare minutek przed 7 ;)

reklama
Asienka_r no to może będzie chłopak, ale by się rodzina cieszyła. Mnie brzuch w pierwszej ciąży pobolewał tak przez pierwsze 3 a nawet 4 miesiące. a poza tym to raz sie przestraszyłam, że brzuch rosnie mi tylko z jednej strony ale okazało sie, że to przez moją duzą blizne po wyrostku.
Wichurka nie ma to jak zachcianki, a jeszcze fajniej je zaspokajać.

Do góry