reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam
Anieczko super że przyznał wam holiday, no a mały zdolniacha!!:)))
Barmanko naszczęście mały już lepiej, tak to czasem jest że cholera wie z czego się temperatura robi..
Lubiczanko jak tam chata?? Ja oglądałam kilka ale lipa:/
Zmykam

reklama
Kamciu-my niewybredni jesteśmy;)))Przede wszystkim mykamy stąd w ogromnym pośpechu-nie chcę znowu ładowac kasy w olej-jak na 25dni 400e poszłoooo...A przeprowadzka lada dzień(a właściwie to za 8dni klucze)-i już się doczekac nie możemy...a jak wasze przygotowania do lotu?
Tak mnie Anineczka poszczuła,ze zmiękłam,odnalazłam mikser i już w piekarniku oko cieszy sernik-łatwiejszego w życiu nie robiłam-ale zobaczymy jakie będa efekty końcowe:tak:

Barmanko nie mo tamtych tez bym nie umiala postawic ja mam bezoogniowe i raz mi kolezanka stawiala i bardzo sprawnie nam to poszlo jest instrukcja obslugi w ktore miejsca stawiac i wiesz chyba poprosze ktoras zeby mi postawial bo bbb fatalnie sie czuje od paru dni brak energi plecy bola i niewiem o co kaman:(

Dzień dobry:)
Kamcia-i wcale Ci się nie dziwie:)Chętnie bym dołączyła;-)
Gliwa-oj tak-ten nastrój w ogóle...teraz sobie nie wyobrażam domu bez kominka:zawstydzona/y:
Zapomniałam Wam o serniczku napomknąc-najprostszy sernik świata,a jeden ze smaczniejszych jakie jadłam-niby najlepszy jest dnia drugiego-u nas ledwo co do dziś zostało:zawstydzona/y::-D
Miłego dnia Dziewczynki

Hej dziewczynki, wczoraj nie chciało mi się pisać, a Wy jak na złość naprodukwałyście tych postów:-D

Biola oo ja znam tylko bańki te na denaturat, pamiętam jak tato zawsze mnie i rodzeństwu stawiał w razie potrzeby.
Lubiczanka, Gliwa ale macie fajnie z tymi kominkami, zazdroszcze. Lubiczanka na nowej chacie też masz kominek??
Gliwa no nie ma to jak spacerek w piękny jesienny dzień. Wczoraj z Zuzią i P byliśmy na spacerku nad morzem, słoneczko tak fajnie grzało. A jak wracaliśmy to widzieliśmy Ciebie z Igoriem jak szłaś.
Barmanka dobrze, że Marcel ma się już lepiej, oby temperatura juz nie wróciła.
Asienka_r jak się czujesz??
Wczoraj wieczorem oglądałam program Uwaga o tym żłobku i myślałam, że mnie krew zaleje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i serce pekało jak te dzieciaczki tam płakały skrępowane:-(.

Ide cos wszamać i kawke wypic.

Ostatnia edycja:
Ale zadżumiona dziś wstałam, nic mi się nie chce :/ kawulca spijam, może potem mnie najdzie by coś porobić w domku.

Lubiczanka, ale Ci dobrze z tym serniczkiem, uuuwielbiam.

AsienkaM, co dziargasz fajnego teraz? :)

Miłego dnia Wam.

reklama
Bry
Biolu no ja ogniowe bańko znam, bo sama miałam stawiane ileś razy, ale kiedy to było:-p
Barmanko dobrze, że młody lepiej, może to i piątki, skoro nie macie jeszcze
Anineczko no to Ci się młody rozkręca
AsienkoM a nie narzekam, trochę za nerwowa jestem i za dużo krzyczę, poza tym ok

Idę prasować

Dobrego dzionka

Do góry