reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

AsieńkoM-oczywiście,że w nowym też jest...w sumie tylko w pierwszym domku w Ire nie mielismy-ale to apartamentowiec był:sorry2:
Barmanko-jak obiecasz,że wpadniesz to skitram kawałeczek specjalnie 4U;-):-D

reklama
Hej
Dzis wstałam szybko z łózka,prania mi sie tyle nazbierało ze hohoho.Śniadanko zjedzone,zaraz trzeba sie do porządku doprowadzic..:tak:
AsienkoM
fajnie fajnie tak po spacerowac,trzeba korzystac z pogody.A Igorio tak lubi byc na dworzu,tak sie cieszy gdy otwieram drzwi.:-)
Lubiczanko
to super ze w nowym domku tez bedziecie mieli kominek.
Miłego Dzionka.

Ostatnia edycja:
witajcie środowo

Miałam iśc dziś do fryzjera i ..... no cóż plany sa po, żeby je krzyżować. Mąż ze starszym dzieciem do lekarza pojechał, a wizytę umówiła mu oczywiście na godzinę o której ja miałam na fotel siadać, ehhh życie. Może jutro się uda.

Lubiczanka - bardzo, bardzo dziękuję!!!!!

Hej Dziewczyny:)
Ja tutaj nowa:) Pierwszy raz w ciazy i pierwsza ciaza w Irlandii. Nie wiem czego sie spodziewac i troszke mnie to przeraza. Z checia skorzystam z waszych porad, o ktore baaaardzo prosze:)

Barmanka a no dzisiaj wykończyłam czapeczke różowa na zamówienie i mam pare planów, pomysłów tylko czasu na to wszystko troche mało. Zuzia chce się bawić i nie daje mi szydełkować. Jak tylko czymś innym się zajme to staje obok i woła "mamuś, mamuś....."
Lubiczanka ee to fajnie, że jest tez kominek. Musimy się znowu kiedyś do Was wybrać, miło się gawędziło. Oczywiście zapraszam tez do nas jak bedziecie w naszych okolicach.
Katrina nie dane Ci było zrelaksowac się u fryzjera, szkoda.
Gliwa no wiem jak Igorek reaguje na otwarte drzwi. Moja Zuzia to też najchętniej cały czas by szła "ajciu"
Pchła_
Szachrajka witaj

Ostatnia edycja:
Witam

U nas dziś słonecznie i pięknie.
Zaraz szybko obiad wstawię,już poprasowałam,posprzątałam trochę.
Trzeba dom doprowadzić do porządku na przyjazd gości ;-):-)

Lubiczanko no ja niestety obeszłam się ze smakiem jeśli chodzi o ciasto.Młody padł o 17:45 :szok: i spał do rana.A M przyjechał chwilę po 18:00 :sorry2:

Ale powiem wam,że ja jako antytalent do ciast ostatnio zakupiłam mrożone Cheescake w Lidlu i ło matko,jaki pyszny był! :tak::tak:
tutaj zdjęcie:
LIDL Hellas - lidl.gr

można sobie rzucić na wierzch jeszcze owoce,albo bitą śmietanę.Do piekarnika się wrzuca zamrożone,no przepyszny. :rolleyes2:

No ale może dzisiaj uda nam się skoczyć na zakupy :dry:

Katrina ehhh ja nie byłam u fryzjera od kwietnia :baffled:
Dwa dni temu nałożyłam sobie farbę,która wogóle nie wygląda tak jak chciałam,dlatego dzisiaj sobie zarzucę czepek na łeb,szydełko w łapę i pasemka sama sobie zrobię :sorry2:

Pchła Szachrajka,witaj i rozgość się :-)

Bańki też miałam stawiane,takie z ogniem,pamiętam jak dzisiaj ten strach :szok:

No nic,dopiję kawencję i zrobię ten obiad.

hejka
Anineczko ja ostatnio u fryca w maju bylam, tez by sie przydalo pojsc na sciecie bo juz mnie denerwujá te klaczyska z tylu nie chca sie ladnie ukladac. tez sobie farbnelam w zeszly czwartek na taki sliwkowo kasztanowy bo przeciez odrosty to juz mialam do polowy wlosow tak mi szybko rosná.

ehhh ale kusiscie tymi sernikami

Pchla Szachrajka witaj

Barmanko a jak tam Twoje szydelko dziergasz cos?

Ja za chwilke wybywam do szkolki jakis festival majá i chyba bedzie jakies przedstawienie bo Oliva mowila ze cwicza na instumentach, ja sie pytam a na czym ty grasz - a ona ze to sekret:szok::-D

Jutro w szkole jakis harvest lunch i dzieci nie majá zabierac lunchu z domu .
A w piatek sa zdjecia w szkolce.

reklama
AsienkoM chyba pasuje, nie wiem jak M w pracy, ale masz rację, nie ma sensu robić później, a tak dłużej posiedzimy
Pchła szachrajka witaj:))), kolejna ciężarówka w gronie:):):), napisz coś więcej o sobie, skąd jesteś, gdzie rodzisz. Poradzimy, pocieszymy

Co niektóre narzekały, że ciężarówek nie ma a tu proszę; jest nas trzy

Do góry