reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Barmanko tak jak anineczka napisala recznik zimny na czolo i kark i tak caly czas kapiel tak w wodzie chlodniejszej o 3st,niz cialo i nie martw sie temp.kacper z tych dzieci co czesto goraczkuja i powiem ci ze zawsze temp wzrastala po podaniu leku nawet do 40,5st c i wtedy zaczybalam panikowac ale za kolejna godzinke juz mu spadala,moge ci poradzic tak jak mi w crumlin hospital przy nikolasie podawali to najpierw nurofen a za godzinke calpol
Tichonku pisalam o bts ze juz dostalismy a o fisie nic nie wiadomo:(

Barmanko a spytaj sie go czy gardlo go nie boli?
Wiem ze Nilla jak ma taka temperature to zaraz lapie gardlo....i zadne leki nie zbijaja jej temperatury:(

Anineczko brawa dla mlodego:)\
po kims odziedziczyl ten spryt,co nie?wiadomo przeca po kim;-):-D

chyba mi sie @ zbliza wielkimi krokami bo glodna zem jak swinia;-):sorry:ciagle bym zarla dzis:confused2:

Dzien dobry! :)

O matko, nawet nie wiem co napisac... taka sie jakas nijaka dzisiaj czuje. Plaszcza nie kupilam, bo nic nie bylo, ale cos czuje, ze pojade w czwartek do centrum i juz chyba kupie sobie ciezarowkowy plaszcz na zime.....

Barmanko jak minela nocka? Lepiej? Czy jednak (tfu tfu) bez lekarza sie nie obejdzie?

A propo raczkowania, pryzpomnial mi sie filmik mojej nauycielki, urodzila blizniaki, nagrywa ich kamerka i taki jest widok:
chlopcy sie bawia, gawoza, nagle jeden z nich do kuchni leci, ale kamera skupiona jest na tym pierwszym, co sie nadal bawi, ten drugi w kuchni dorwal szuflade, a tam jakies tluczki do mies, i w tym momencie Mamusia sie zorientowala i tylko scena z haslem 'Oh nie!', kamera na bok i biegnie do kuchni. Chyba kupili jakies zabezpieczenia na szuflady ;)

Wichurko takie sceny to kazda z nas przechodzi:)wiec przygotuj sie i na to.u mnie kibelek kosz na smieci mop to sa ulubione miejsca i rzeczy nikolasa a jak dziecko zaczyna dreptac to jest jedna wielka masakra:)
Barmanko jak marcelek?
A nas znowu chorobsko dopada r idzie dzis do lekarza,bo kaszle juz jakies 2tyg ale jak chcialam mu banki postawic to nie bo przeciez po co:(ach te chlopy

Biola-jakbys o ulubionych miejscówach mej najmłodszej latorośli pisała-no wypisz wymaluj;)))
Wichurko-powodzenia w takim razie w poszukiwaniach płaszczyka:)))
Barmanko-źle widzę brak Twojej osoby tutaj...czyzby jednak lekarz???Coby nie było,oby jak najlepiej się skończyło:tak:
Ale u nas sie ładnie zrobiło-no zyć się chce:))))

reklama
Witam

U nas wietrznie,ale słonecznie.
Kolejne pranie zrobione.Normalnie mam wrażenie,że tylko pranie robię w tym domu.Pranie,suszenie,prasowanie,pranie itd. :confused2:

Wichurku bliźniaki to już meksyk :-D
Ja nigdy nie zapomnę jak Antek tak około roku z szafki wyciągnął olej i wylał na podłogę,normalnie taniec na lodzie,mój M poszedł go ratować :szok::-D ubaw po pachy :eek:

Biola zdrówka dla M,współczuję Tobie oczywiście,mieć faceta chorego w domu to gorzej niż z 3 dzieci :rofl2:

Lubiczanko nagram młodego jak wstanie i mu humor pozwoli bo ostatnio to zfochowany na wszystko jest :confused2: Idzie druga dwójka ;-)

Nocka przekoszmarna,już nie liczę ile kursowałam do jego pokoju :confused2:

Do góry