reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Czesc dziewczyny :)
Przyjmiecie mnie do swojego grona? Jestem mama aniolkowa co prawda, moja coreczka odeszla w 30tc.
W tym momecie mam zalozony Implant antykoncepcyjny czego bardzo zaluje (dopiero troszke ponad tydzien). Bylo to tak na szybko, nieprzemyslana decyzja, bo razem z partnerem chcemy miec dziecko ale byly obawy czy wszystko bedzie ok a ja teraz na studiach jestem zostal mi rok.... ale mysle ze zle zrobilam z tym implantem.
Co jeszcze o mnie... hymm... mam 20 lat mieszkam w Sligo... w Irlandii jestem od 6 lat... wsumie tyle :) jakbyscie mialy ptyania to prosze bardzo :)

Sorki za bledy ale ja malo po polsku pisze a i z ortografia zawsze mialam problemy :sorry::zawstydzona/y:

witajcie niedzielnie

AsienkaR - Alinka tez powtarzała, że ma byc tylko siostrzyczka i koniec, jak mąż przyjechał ode mnie ze szpitala i powiedział, że ma braciszka, to zadzwoniła do babci i powiedziała - "miała być siostrzyczka, a jest jakiś chłopak, ale Ok, jestem zadowolona", a teraz... świata poza sobą nie widzą. Kuba jak ja słyszy to aż piszczy, a Alinka tez jest bardzo za braciszkiem.

Witam niedzielnie
pam-x-pam-witaj:)))wiesz co do implanta-zawsze mozna ściągnąć;)ale tak szczerze młoda jestes,skończ studia(w końcu rok jeszcze ;))i wtedy pomyślcie o ściągnięciu:) Bardzo mi przykro,że stracilas swoje Dzieciątko-światełko dla niego
[*]
Katrina-byłam,pytałam 8e...nie wiem czy Cie to satysfakcjonuje:sorry:
AsieńkoR-bedzie co ma być...a i Ania się przekona:tak:
Gliwa-a co za ciacho upiekłas???ja się napaliłam na sernik z kajmakiem,więc pewnie lada dzień pójdzie robot w ruch:zawstydzona/y:

Oglądałam,oglądałam:tak:Super sprawa!:tak:..."Jaka ta ziemia mała":-D...Witam Cię pam_x_pam tak w ogóle;-)
Lubiczanko to ciacho co GLIWA robiła jest pyszne,robiłam je kiedyś a dziś mam wersję z owocami leśnymi zamiast malin:tak:Jeszcze smaczniejsze:-p

reklama
Do góry