reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Witam i ja w nowym tygodniu:)
Tichonek-nice to see U:))))
Katrina-napisz mi jeszcze tylko,proszę który bank Ci bardziej odpowiada:tak:
Smaka mi narobiłyście tym ciachem:sorry:a u mnie póki co zero wypieków(przed chwilką sobie tak postanowiłam;))-a to dlatego,że w szale pakowania mikser już przepadł w którymś z kartonów:zawstydzona/y:
Miłego dnia Wam kochane

Dzien dobry :)

Dzieki za slowa otuchy :)

Ale sie rozgadalyscie, a ja zazwyczaj w weekend nie mam czasu na internet.

Tez poszlam do fryzjera, skrocilam mocno wlosy, teraz jak wypadaja, to przynajmniej krotsze ;) I zmienilam przedzialek - teraz jest z prawej na lewa strone, bo poprzedni przedzialek troche jakby... juz lysial, wiec go zaslonilam..... Do apteki po zaden specyfik w koncu sie nie wybralam, ale moze dzisiaj?
Tak w ogole to cycki mi sie takie pelniejsze zrobily. Przez co nie zmiescilam sie dzisiaj w moj jesienny plaszczyk...... tzn dopielam go, ale wiecie jak wyglada plaszcz, w ktorym guziczki ledwo ledwo sie trzymaja :/ Zaraz po pracy lece do sklepu, moze kupie sobie cos nowego, bo przeciez czuje sie taka nabita w tym plaszczu! :/

Ja wczoraj mialam ochote upiec ciasto, proste, plesniak, ale maz stwierdzil, ze nie musze :D Moze dlatgo, ze w sobote zorbilam sama salatke warzywna ;)

EEe... nie bede wrzucac fotek ;)
Pelnym biustem maz zadowolony, ja mniej... bo mam czym oddychac... jak patrzylam na staniki dla karmiacych matek w Debenhmasie, to najwiekszy rozmiar, to moj obecny......... :/

Wichurka ja w pierwszej ciąży też miałam na początku większe piersi, potem już przestały rosnąć na kilka tygodni i potem znowu urosły, ale ogólnie to tylko o jakieś 3 numery mi się zwiększyły. Teraz to się martwię zimą, że może moja kurtka nie wystarczy, jak brzuch się zacznie pojawiać i całej zimy mogę nie wychodzić, o płaszczu to chyba w ogóle mogę w tym roku zapomnieć

Hejo, ja na szybko. Marcel chory, z rana 30st, po podaniu czopka tempka spadła o 2st więc jest dobrze, wrócił do życia synuś mój :)

Lubiczanka to widzę detox słodyczowy cooo? :) ja na ten weekend żadnego ciacha nie robiłam.. po poprzednim weekendzie myśłałam że się porzygam z zesłodyczenia więc teraz sobie odpuściłam ;) za to sałatkę ukręciłam...ale że mnie łapki mierziły to...w sobotę o 20.00 robiłam.. kopytka... znasz kogoś bardziej zrypanego ode mnie? :/

Pam witaj. Jak się trzymasz po stracie aniołka? Miałaś synka czy córeczkę? Jesteś w stanie rozmawiać na ten temat czy nadal trudno? Trzymaj się.. A implantem się nie przejmuj, zawsze go można wyjąć ;)

Wichurka jeszcze do Ciebie, kochana w Debenhamsie znajdziesz duże staniczki :) wiem bo sama takowe noszę ;) a i jeszcze w M&S też fajne do karmienia znalazłam z takich fest staniczków ;) I co do płaszczyka to bym się wstrzymała..raz że cycolki Ci urosną, dwa po urodzenia dziecka nie będziesz miała co z płaszczem zrobić.. lepiej sobie kup takie coś a'la ponczo, coś co wykorzystasz po ciąży :)

dobra lece co robic bo w czarnej doo jestem z robtą, narka

Ostatnia edycja:
reklama
Hejka z poniedzialka:)dzis r wyrusza na wywiadowe,oj bedzie sie dzialo :)heree.ja dzis czuje sie fatalnie mdli mnie na maxa tylko nie wiem od czego :(
Barmanko ile marcel mial temp 30st:)to taka mozna miec?
Aaa i of course witam nowa foremianke:)

Do góry