reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam.
Młodszy padł,starszy w szkole,jestem:tak:
Narobiłam się z rana jak głupia:sorry:Pranie zrobiłam,wcześniejsze sprzątnęłam,rozwiesiłam.Poodkurzałam,obiad zrobiłam i ozdoby halloweenowe poprzyczepiałam:tak:
Wczoraj byliśmy rodzinnie w Dublinie i kupiłam Radkowi strój ("satan zoombie" - cokolwiek to znaczy:eek:)i farbki do buzi,będziemy straszyć niedługo;-)
Wiecie co,FIS-a jeszcze nam nie przyznali,ale w piątek przyszło pismo,że BtS dostaliśmy a popołudniu kask była na koncie:tak:Tak więc chyba FIS już rozpatrzony tylko jeszcze kasa i decyzja nie przyszła:sorry:A mogłaby bo mu z w czarerj doopie z kasą po tych moich dwóch wylotach do Polski:baffled:
Muszę się pochwalić,że mój Radek został student council w swojej klasie:-)To znaczy,że jest przedstawicielem swojej klasy w szkole:tak:Dzieciaki z klasy go wybrały:-)Znaczy się,lubią go chyba:-D
Barmanko jak Marcel miał 30st.C to lepiej mu już czopków na zbicie nie dawaj bo zflaczeje Ci syn:-DA tak serio to zdrówka dla niego:tak:
A co do kurtałek ciążowych to ja kupiłam sobie w Pennysie płaszczyk,taki zapinany tylko na dwa czy trzy (już nie pamiętam)rzędy guzików,w okolicach biustu a dół miałam taki rozkloszowany i jak brzuch rósł to się ciągle mieścił w płaszczyku:tak:A miałam brzuszysko ogromne:-)Fajny krój na ciążę,nie Anineczko?
Coś podobnego do tego tyle,że bez paska
Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://idolo.pl/i/galeria/259/7/s2_116483.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Barmanka zdrowka dla synka :)
ja mialam coreczke.... nadal troche trudno ale zdecydowanie lepiej niz na poczatku. dalej boli ale juz sie nie rozklejam jak o tym mowie

Tichonku mówisz council w klasie, jakaś kariera polityczna syniowi się chyba szykuje:-p:rofl2:, a FIS na pewno rozpatrzyli, przecież skoro się należał w tamtym roku to i w tym też, bo raczej nic się u Was nie zmieniło, może decyzja zaraz przyjdzie

Tichonku no no to superrrr,musisz byc dumna z Radka.Fajnie tak jak kolezanki i koledzy go lubia.:-)
Barmanko zdróweczka dla synusia.
Ja gotuje gulasz,Igorio spi.Pozniej na poczte sie musze wybrac,wysłac kartke dla kuzynka.Bo w sobote ma ślub,mieliśmy leciec z mężowskim ale nie dostał wolnego z pracy.A sama nie lece.:no:

Kupie jakies nakrycie, bo musze. Wiosenny plaszczyk pasuje jak ulal, ale juz nie ta pogoda. ZImowego jeszcze nie mam...... ale to planowalma kupic troszke pozniej, jak brzuchol bedzie wiekszy..... a potrzebuje cos przejsciowego, na teraz, nie myslalam, ze tak szybko wypadne z przejsciowki ubieglorocznej ;/
Dzieki za rady :)

U mnie w pracy jest tak cholernie zimno, ogrzewani enie dziala jeszcze, mam farelke w pokoju, ale jak mam isc do toalety to mi dupsko marznie!

Kurde, zdolne dzieci macie :)

A my wlasnie nie wiem, czy pojdziemy na wesele... jest pod koniec wrzesnia, jak nasz bobas bedzie mial tak miedzy 3,a 4 miesiace....... nie wiemy co zrobic :/

Asieńko_r nazwa huczna,fakt!:-D
Nie wiem,nie wiem,na oratora to mi dziecko nie rośnie:-DOn bardziej ścisły umysł,matematyka w małym palcu,ale żeby coś opowiedzieć to maskara:baffled:Się wysłowić nie umie porządnie:confused2:Taki z niego przedstawiciel będzie jak z koziej doopy trąba:eek:No chyba,że się właśnie dzięki temu rozkręci:sorry:

:) Oh widzisz Asienko_r :) Na razie w spodniach mam luz, bo na poczatku ciazy troche zjechalam na wadze ;) I w sumie na razie w tej okolicy jest w miare okej, no moze troche talie stracilam, ale jeansy nadal sa dobre :)
Ah, pojde do Dunnsa, moze znajde cos taniego, co nie bedzie szkoda na jeden seozn ;)

reklama
Do góry