reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Witam

Asienko dzielna Anusia,nie martw sie pojdzie do przedszkola to podlapie angielski ja sie balam o Natalke ale wiedze ze dzielnie sobie radzi w przedszkolu piosenki spiewa slowa lapie takze sie ciesze oby tak dalej

Wichurko bede Ci wypadac wlosy ale pozniej wszystko wroci do normy jak urodzialam Lenke to tez myslalam ze lysa bede przez 4 miesiace mi wypadaly
Nawet jak bys sie zdecydowala rodzic w kraju to tez nie placisz ja rodzilam Natalke w kraju i nie placialam za nic zadnej karty niemialam

Milego wieczorku

Wichurko no bo nie wszystko na wszystkich działa.
Moja koleżanka używała dercos i bardzo zachwalała.
Ja Ci powiem,że po porodzie strasznie mi włosy leciały,garściami wręcz,ale teraz mam 2-3 cm świeże odrosty włosów.Dzieciątko czerpie z Ciebie wszystko co najlepsze i nie martwiłabym się zbytnio na dłuższą metę.A i być może za miesiąc,dwa wzmocnią się paznokcie i włosy by po porodzie wypaść.
Ja pamiętam,że w ciąży paznokcie rosły mi jak oszalałe,miałam przy drugiej ciąży paznokcie żelowe,ale zaprzestałam ich robienia bo co 10 dni na wypełnienie musiałam chodzić.
Niedobrze Ci? Ahh te mdłości ciążowe :-D

Gliwa jak Igorek? Zdrowy już?

AsieńkoR jak się czujesz?
A Ania przygotowywana na rodzeństwo?

Lubiczanko a no właśnie.Telefony,piloty to najlepsze zabawki.:-D

Ja dla odmiany Cię ,Wichurko pocieszę bo mnie ani po pierwszej ani po drugiej ciąży włosy nie wypadały wcale:no:Wręcz przeciwnie,rosły jak szalone,paznokcie też:tak:Miałam lśniące włosy,mocne paznokcie za to teraz już włosy jak wiecheć wyglądają:sorry2:
Miłego weekendu...
Ja staram się wracać do pionu po ostatnich wydarzeniach,łatwo nie jest:sorry2:

Anineczko-A no-cuda technologii w końcu;))))No na wygląd to Ty narzekać nie możesz,bo wyglądasz naprawdę ślicznie-oj mówię Ci-angielskie powietrze bardzo Ci służy:tak:
Wichurko-Przypomniałam sobie...ja też w cudowny efekt po uzyciu szamponu nie wierzyłam-ale zobaczyłam kiedyś reklamę elseve(czarny taki)...i jak moje włosy szwędały się po całym domu(każdy może potwierdzić!!!)to odkąd zmieniłam na właśnie ten problem znikł-właściwie zapomniałam nawet,że takowy był:tak:Serio-tylko trzeba uzywać regularnie i tylko tego:tak:
A tak w ogóle WITAM SIĘ!!!
piekny słoneczny dzień nam się zapowiada,zaraz wygnam J do zrobienia cosobotniej jajecznicy,i życ sie chce;)
Miłego dnia Wam

Witam

Ale zimno było w nocy :confused2:

Młody nasz dalej zasmarkany,ale odpukać od północy nie podawałam przeciwgorączkowych leków i jak na razie nie łapie go temp.
No i pospał w nocy 6h ciurkiem,a to u niego niewątpliwy sukces.
Tylko,że zaflegmiony jest,a jak na złość flegamina dla dzieci stłukła się w czasie przeprowadzki :baffled:

Chyba inhalator załączę.

AsieńkoR No pewnie to teraz wszystko w rękach niebios by była ta siostrzyczka.Ale wyczuwam konflikt interesów he he,bo ty chciałaś syncia?
Jak coś to przekonasz Anię,że małego rycerza,też potrzebujecie. :-D

Pogoda piękna,dzisiaj musimy skoczyć do sklepu po jakieś kąpielówki dla Antka na basen,bo już ma przymałe.

Anineczko no chcieć to ja sobie mogę, już się nie nastawiam, grunt, żeby zdrowe było. Jakoś ją przekonamy oczywiście w razie czego, ale przy siostrzyczce mówiła, że będzie pomagać a przy braciszku nie:-p:rofl2:. Dobrze, że jeszcze kupę czasu przed nami

AsienkoM dzięki za wczoraj, a koszyczek i owocki mniam mniam, wiem, czym połaskotać mile smaki ciężarówki;-)

reklama
Do góry