reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Barmanko ja jeszcze nigdy w tesco nie kupilam malin....pare razy szukalam...i nie wiem czy ich poprostu tam nie ma,czy nie ma akurat jak ja potrzebuje?
Widze zawsze mix owocow mrozonych.
Daj znac czy ze sliwkami tak samo pyszne?
a z malinami juz go robilas?
Katrina upiecz a zobaczysz ze na serio warto:)

reklama
Lubiczanko - ostatecznie zrobiłam bigos (taki myśliwski, z tym, że prawie trzeba było polować na kapustę, bo było dużo mięska, wędliny, śliwki i grzybki), kiełbaski z serem zapiekane w bekonie, pieczarki nadziewane, śliwka w boczku (takie a'la koreczki) i sałatka jarzynowa. A sąsiad zrobił i przyniósł ziemniaczki nadziewane i mięsko mielone z warzywami zapiekane w cieście półfrancuskim (czy francuskim).

Oczywiście był tort ( a nawet dwa) i sernik.

Katrina-no to full wypas-pysznie się zrobiło;)))
Wiesieńko-ufff-no to problem z zabkiem załatwiony:)A i przy okazji inne inszości mogłas załatwic-super:)
Ewelcia-ja w tesco kupowałam ,ale szczerze powiem,że raz na ruski rok widuję w tym sklepie malinki...a w lidlu i super valu świeżynki:)

Melduje ze zyje:)
Maz ma wolne do srody wiec korzystam:)
Dzis bylismy w ikeii i kupilismy biurko z krzeselkiem dla kavperka a w sobote r jedzie z kolega po lozko pietrowe:)mam nadzieje ze nikusiowi sie spodoba.
U mnie za przedszkole kacpra placilam 75e za 3:40hr ake wtedy jeszcze pracowalam i bylo nas stac a jak bedzie z nikolasem to niewiem :(

Asienka, to czekam na foteczki.

Lubiczanka, no je się fajnie..tylko co to będzie jak na diete przejde :eek: a ja tak lubię jeść :zawstydzona/y: najgorzej że nie mam możliwości z jakimś aerobikiem (najfajniejsze zajęcia są wieczorami a wtedy m w pracy :-() a biegać nie lubię:confused2:

Wiesienka, super że wszystko sobie w Pl załatwiłaś, no i najważniejsze dentysta z głowy :tak:

Ewelcia, ja kiedyś widziałam maliny w tesco.. Ze śliwką dobre, dobrze że kupiłam małe śliweczki to fajnie się kroiło bo inaczej byłaby klapa. Z malinami jeszcze nie robiłam, dziś był mój "pierwszy raz" :cool: Przepis u mnie na pewno zagości na dłużej.

KAtrina, mmm aż ślinka pociekła.

Biola, trzymam kciuki by pomysł z łóżkiem piętrowym się sprawdził! Co kupiłaś sobie w Ikea? :)

Męzowy chory :crazy: jak zarazi dzieciaki albo mnie to ubije jak psa pod płotem:wściekła/y: (wogóle co to za głupie powiedzenie - ubić jak psa pod płotem :eek: takie nie humanitarne...)

Witam
Biola-teraz może będziecie płacić mniej?w związku z tym,że nie pracujesz:sorry:
Barmanko-życie za krótko trwa żeby się martwić wagą i odbierać przyjemność jedzenia:tak::-D
Miłego dnia Dziewczęta:))))

Dzień dobry
Barmanko no to taniocha za przedszkole płaciłaś, u nas jest przedszkoli kilkanaście, ale nie wydaje mi się, żeby tak tanio było. W jednym, takim nowym i ładnym 80 euro koleżanka płaciła. Fajne masz zachcianki jedzeniowe:-p

Dobrego dnia mimo okropnej pogody

Hej

widze, że jak pogoda kiepska to i frekfencja na forum większa:-)

Ale sobie dzisiaj pospalam z Zuzią. Mała obudziła sie po 7, wypiła mleczko, ale było tak ciemno, że sie do siebie przytuliłysmy i obudziłysmy się dopiero 30 minut temu (znaczy się telefon nas obudził).

Katrina a to pojedliście, mniam
Barmanka oj znam ten ból, też uwielbiam jeść i jak tylko pomyśle o diecie to az ciarki mam.
Biola oby chłopakom nowe łóżko przypadło do gustu
Lubiczanka :-D:-D:-D:-D

Miłego dzionka

Hej.Kolejny dzionek i brzydka pogoda:wściekła/y:ahhhhh.Igorio baje oglada i robie przysiady.:-DMam z niego ubaw.Jeszcze na dodatek zostalam bez telefonu.nie działa.Bedziemy musieli zawiezc do reklamacji.
Biola łóżko pietrowe fajna rzecz,miałam okazje spac w Polsce oczywiscie na dole.Duzo miejsca i wogole wygodne.
Katrina same dobre rzeczy mniam.
No nic zmykam.Miłego Dzionka.

reklama
Barmanko e ikei kupilam biurki i krzrselko dla kacoerka do odrabiania lekcji no i wlasnie mialam lozko ale kupuje gdzie indziej z dostawa do domu za lozko pietrowe z dwoma porzadnymi materacami i dojazdem 240e wiec sie oplacalo bo z ikeii samo lozko kosztowalo 170e a jeden materac najtanszy 85e i dostawa kolo 70e:(wiec mysle ze dealla zrobilismy:)

Do góry