reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Co tu takie puchy??:szok:
Na obiadzio dziś szpinak robiłam, trochę odłożyłam, dogotowałam ziemniaka i jutro podam Alutce, zobaczymy czy wszami :sorry:

AsienkaR, u nas wokół mnie też jest sporo żłobków/przedszkoli, ale tylko to ma tak korzystną cenę. Paradoksalnie przedszkole po przeciwnej stronie ulicy (!!) Marcelowego przedszkola wołali 50e za... dzień. Fakt że za 8 godzin, no ale sooorrry 50e?:baffled:

Biola, daj linka tego waszego łóżka piętrowego?

AsienkaM, hihi no to razem lubimy sobie podjeść :-)

Włoski dziś ufarbowałam :rolleyes2::rolleyes2:

reklama
witam kobietki
mam takie pytanko. moja szfagierka karmila swa pocieche nutramigenem 2 i zwozila sobie go z polski bo byl duzo tanszy i ma ich jeszcze okolo 10 sztuk bo jej mloda obrazila sie na mleko i juz nie pije od miesiaca. wiec tak pomyslalysmy ze moze ktoras ma problem z kupieniem i chce ciut oszczedzic. cena to 5euro za puche wiec jak cos to kontaktujcie zie ze mna na priv.

witajcie

Hmmm niby dobre jedzonko, ale jak się tak tego narobię, to mi sie już nawet jeść tego nie chce. Zawsze tak mam. Siedzę ze 2 dni w kuchni, pichcę, a potem czegoś skubnę i wsio.

No i mamy wieczorek,ciągnął mi sie dzis dzionek.Ale jutro pewnie szybko zleci,bede miała troszke pracy w domku.Przyjezdzaja mi okno wstawic nowe do pokoju,wiec bede robic generalne porzadki.Dzis juz troszke poukładałam w półkach,jutro ciag dalszy.Igorio po kapaniu wypił mleczko i poszedł spac.M jeszcze w pracy.Wiec siedze i wcianam płatki.
Katrina tak zawsze jest,człowiek sie narobi a pozniej nawet niema ochoty na to.
Miłego wieczorku.

Dzień dobry:)
Katrina-ale ja mam to samo...zawsze sie śmieje,że zapachami się najadam;)))ale nastepnego dnia wypatruję co pysznego zostało;)))
Gliwa-o jak miło,że okno wstawiają-dobrze,że jeszcze aż tak zimno nie jest-brrr...Przyjemnych i sprawnych porządków;)
Barmanko-to ja tradycyjnie o fotkę proszę:)
A czy ktoś wie co z TICHONKIEM naszym????????????????????????
Miłego dnia Wam-u nas dziś chyba choc troszkę lepiej niż wczoraj(za oknem;))))

reklama
Do góry