reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Lubiczanko:):) ja tak głupio powiem, że trochę szkoda mi kasy, jak ja i tak w domu, poza tym ona boi się irlandzkich przedszkoli, bo wszyscy mówią po angielsku, więc za rok mam nadzieję, że już zmądrzeje:-p, a jak nie to będą akcje

AsieńkoR-wcale nie głupio mówisz...Ja gdyby nie cena pewnie tez bym "olała"-przynajmniej w tym roku;) Ale mam nadzieję mu ułatwić start w szkole-po Dadzi(która chodziła do przedszkola)widze,że naprawdę pomaga;)

witajcie poniedziałkowo

My juz na szczęście po imprezie, wszyscy przeżyli, obyło się bez strat (nie licząc kilku drobnych zabawek,. które zostały zdeptane).

Ewelcia - pozwoliłam sobie skopiować przepis - mam w zakładkach tę stronkę, ale jak mam czegoś szukać, to tak jakoś, a jak któraś sprawdziła i poleca to zawsze inaczej.

Miłego dnia Wam życzę - wbrew pogodzie!

Lubiczanka, to są zachcianki pt "wolnoooość w żarciu" :-D po 5 miesiącach postu z jedzeniem pewnych produktów rzucam się na żarełko jak szczerbaty na suchara :-D ciasta ze śmietaną (cykałam sie troche do tej pory, bo Alutce raz coś wyskakiwało, raz nie, i takie to:baffled:), sałatki, groch, fasola, kapusta kiszona... Układam sobie menu na ten tydzień ;-) tyle tylko że Marcelowi muszę coś osobno gotować, bo łazanków to on raczej mi nie zje, a planuje takie mega kwaśne zrobić co pysk w drugą stronę wykręci :-D. Dzis na kolacje fasolka szparagowa przegryzana bobem :rofl2:

AsienkaM, pochwalisz się fotkami jak będziesz mieć wszystkie?

AsienkaR, a dopytywałaś ile u Was kosztuje przedszkole? U nas to jest 30e za tydz, za 3.5 godziny dziennie. (przynajmniej tak w zeszłym roku było jak Marcel chodził)

Ewelcia właśnie to ciasto robiłam :tak::tak: ale ze śliwkami... nie wiem czy dobre wyjdzie czy nie.. w tesco przekładają produkty mrożone, nie mogłam malin znaleźć, a świeże bym z ceną nie wyrobiła :eek:

Barmanko-no rozpusta pełną gęba;))))Co se żałować będziesz-dajesz!!!
Katrina-to co w końcu zagościło na stole?
AsieńkoR-no my mamy o połowe taniej:sorry:
Uciekam,bo kąpiel stygnie;)Miłego wieczorku Wam

reklama
witam was wszystkie po powrocie:-) z PL
szybko minelo, ale najwazniejsze zalatwione- zab sie trzyma, a reszta spraw tez calkiem, calkiem sprawnie poszla
poczytam co u was, chociaz nie wiem czy dam rade nadrobic

Do góry