reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Ale miałam busy dzionek, ale lubię takie ;) przynajmniej dzień szybko zleciał, zdążyłąm nawet górę domku sobie posprzątać takiego powera miałam :))

reklama
Hej Dziewczynki.Tak was troszke podczytałam,widze ze pogoda nie dopisuje w Irl.Nam jeszcze zostało 9dni w Polsce i powrót na Zielona wyspe do mężusia.Pogoda w miare,wiec nie jest zle.Igorio ogólnie grzeczny,juz ma 7ząbków:-):tak:rośnie jak na drożdzach,apetyt ma super.Ogólnie sprawy wszystkie mamy pozałatwiane,wiec z głowy.Fajnie w Polsce jest,az szkoda bedzie wyjeżdzac.
Aniaa jak tam lot minął?
AsienkoM pewnie juz sie doczekac nie mozesz wylotu do Polski.
Lubiczanko a Ty sie wybierasz do Polski?
Pozdrowionka przesyłam dla Was.

Gliwa gratki dla Idorka za ząbki a co do lotu to doczekać sie nie moge. A na dodatek na ostatni tydzień w Polsce najprawdopodobniej przyleci P do nas. Chciał mi niespodzianke zrobić ale nie mógł wytrzymać i się wygadał dzisiaj.
Asienka_r dziękuje za miły dzionek, Zuzia jak zasnęła w samochodzie to obudziła się dopiero o 19 a potem to dopiero o 22 poszła spać.

Ostatnia edycja:
Asienka, hihi ech ci faceci, a podobno to baby nie umieją trzymać języka za zębami ;) Super niespodzianka! pewnie się nie spodziewałaś co?

A propo jak tam wasze, Asienki, dzisiejsze spotkane? Udane?

Gliwa, to jak masz pozałatwiane wszystkie sprawy to teraz sam relax Ci pozostał :)))

Aniaa, jak po locie, dałaś rade?

Hej

Wczoraj wzięłam sie wreszcie za sprawy które miałam do załatwienia. Zamówiłam kuriera, napisałam e-mail odnośnie MC bo u P jest błąd (dodali mu 4 lata) i wysłałam e-mail z filmikiem do landlorda żeby zobaczył jak działa nasza super pralka. Przy wirowaniu wydaje dzwięk jakby mi ktoś z karabinu maszynowego w domu strzelała lub odpalił traktor i trzymał na maxymalnych obrotach.

Ja od 5 na nogach a to wszystko przez zęba, tak mnie bolał, że myslałam, że padne. myslałam, że jeszcze pośpie jak mnie porzestał boleć ale okazało się, że jedyna pozycja do spania przy tym moim zębie to na siedząco i to najlepiej w salonie na kanapie. Jak się tylko połozyłam do łóżka to od razu ból wrócił. :baffled::wściekła/y:
teraz siedze przymulona od proszków przeciwbólowych i chce mi się spać.
Zuzia też juz nie śpi bo jej te trójki idą.

Barmanka
dzięki, że pytasz. Spotkanko jak zawsze minęło sympatycznie, Zuzia czuje się jak u siebie jak jesteśmy u Asienki i oczywiście z chęcia je. Przychodzi jej czas i bez skrępowania woła "mniam, mniam"
Aniaa jak tam powrót na deszczową irlandie??
Tichonek zdjęcia zeje....te, aż Wam zazdroszcze tak pięknych zdjęć.

Witam
Gliwa-a no jadę,jadę-a własciwie lecę;)Gratki za kolejny nabytek w buźce Igorka!!!
Barmanko-fajnie,że nabrałaś wiatru w zagle-tak trzymaj!!!
AsieńkoM-biedulka....straszny jest ból zęba-a jak juz spać przez niego nie mozesz to dentysta natychmiastowo!!!
U nas znowu szaro buro...ale może jakies słonko się przebije...wczoraj na dyszczu dawalismy czadu-bo ileż w domu mozna siedziec:/

Bry
Asiu no ale przynajmniej Zuzia się wyspała:):) a to P Ci taką niespodziankę zrobił:):) a kiedy on ten bilet kupił??. Dziękujemy za miły dzionek. Ania troszkę się nie do końca spisała, ale chyba gorszy dzień miała, po 19 już spała
Barmanko no Zuzia to jest super:):) Zbliża się jej godzina jedzenia, idzie do jadalni, siada na krześle i woła mniam mniam:) aż miło się gotuje, jak dziecko tak chętnie je. Lubi sobie po kuchni chodzić, bo mamy dużą. Także chyba lubi do ciotki przyjeżdżać:-p:-D. A i my z Asią się nagadamy:tak:;-), będzie mi tego brakowało przez miesiąc:-p

Dobrego dzionka

reklama
Do góry