reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Witam:-)
Ale cieeeemnoooo,jak wieeeje:szok:
Doopa nie pogoda:confused2:
Lubiczanko chciałam komentarz zostawić,ale trzeba się zarejestrować.Zaczęłam więc i się okazało,że nick Tichonek już jest używany przez kogoś:szok::szok::szok::-DI się wpieniłam bo jak to przecież Tichonek tylko jeden może być:crazy::-DInnego nie chcę:-D

Barmanko-no toć pisałam własnie,ze w smaku bedzie nie tak dobre:-p
AsieńkoR-dziś na odwrót z pogodą?;)
U nas szaro-buro...dobrze,że baterie naładowane-czyli deprecha póki co nie grozi;)))

hejka
u nas szaro buro wieje i leje-wiec siedzenie w domu murowane:dry:
Barmanko jak juz bedziesz mogla produkty mleczne to luknij na przepisy tam jest placek 3Bit(kiedys go robilam) i to chyba to samo co Lubiczankowe ciacho.Robilam go na urodzinki mlodej wszystkim tak smakowal ze przepis brali:-DPYCHOTKA:-D tak wogole to ostatnio za mná chodzi zeby go zrobic:dry:

Ewelcia witaj

Tichonku wlasnie a jak tam uczulenie na wakacjach nie wyskoczylo ci?

Lubiczanko ja tez probowalam zostawic komentarz zarejestrowalam sie i dupppa nie chcial sie dodac:dry:chlasnij tego bloxa i zrob bloga na blogerze:-D

Hej dziewczyny wpadlam sie przywitac
jutro juz wracamy do Irlandii czesc spraw zalatwilam ale jeszcze nie wszystko no ale coz trzeba wracac,kartony spakowane qurde az dwa beda plus oddzielnie tla :szok:ale tak myslalam ze tak bedzie
Dzwonili do nas z cocona zebranie bedzie ehhh ciekawe co tam wymyslili

Biola szczesliwego lotu zycze zdrowka dla chlopcow

Zmykam dalej sie pakowac tak to uwielbiam ze ehhhh

Milego dnia zycze

jesssu jak leje :szok::szok: świata nie widać, w domu ciemno jak w czarnej doopie :szok::szok:
Obiadek mam podszykowany, Marcelowi się nudzi, Alicja ma dziś dzień jęczydupy :confused2: wrrrr

Tichonek, a co właściwie oznacza Twój nick?:blink:

Lubiczanka,a to źle zrozumiałam sorrry :sorry2: to przez pogodę:sorry2:

Kasiuleczka, ja właśnie jeszcze tego 3Bita nie robiłam nigdy... słyszałam że dobre :tak:

lece się zalogować na bloga, może mi się uda zostawić komenta :cool2:

Dzięki Dziewczynki za dobre chęci:**************
Tichonek-no właśnie-tożto tylko jeden Tichonek być moze!!!
Barmanka-noooooo...ale nie dziwię się,że pogoda wpływa tak a nie inaczej-"żyć się poprostu chce";)))))
Kasiuleczko-dokładnie to to ciacho;)))A to dziadowski blox...nie przeniose sie,bom leniwa straszlwie:zawstydzona/y:
Aaniu-sprawnego pakowania...teraz mam to samo-tyle tylko,że w drugą strone;)))

reklama
Kasiuleczko przed wylotem skończyłam brać beta karoten a od pierwszego dnia pobytu brałam rano i wieczorem lek antyhistaminowy i przez pierwsze 4 dni (a leżałam intensywnie na słonku)nic się nie działo:-)Potem wylazło mi trochę na nogach,ale 3 razy dziennie po 2 wapna plus wspomniane leki antyhistaminowe i nie było źle:tak:Troszkę wieczorem miałam na nogach i rękach,ale do rana mijało i nie swędziało tak okropnie jak kiedyś:tak:Myślę,że to raz dzięki filtrom trochę,dwa leki:tak:Myślę,że gdybym jeszcze w czasie pobytu miałabeta karoten ze sobą to wcale by nic nie wylazło;-)
Barmanko od nazwiska przeca;-)Mamy takiego znajomego co jak do nas wpadnie to zawsze pyta "Co tam słychać,Tichonie" i stąd nick:-D

Leje,że świata nie widać:szok:

Do góry