reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Lało chyba całą noc :wściekła/y: niby słonko się przebija, chmurek deszczowych brak, ale tutaj nigdy nie wiadomo.. wczoraj m biegiem z parku leciał by pościel schować do domu, w mgnieniu oka zebrały się gradowe chmury i zaczęło padać, dobrze że park po przeciwnej stronie ulicy:sorry:

Tichonek, fotki marzenie :rolleyes2: warto brać udział w tak fajnych konkursach :tak:

Asienki, no domyślam się że Wasze dziewczyny razem i lepiej jedzą i fajnie się bawią :tak: Marcel też ma swoją koleżankę bez której żyć nie może, nie ważne czy widzimy się godzine czy 4 zawsze jest ryk przy rozstaniu:confused2: ostatnio stwierdził że chciałby z nią zamieszkać :eek::szok::-D

Lubiczanka, co robiliście na deszczu?

Ja chyba zupe dziś ukręcę, nie mam jakoś weny na jedzenie...

Barmanko no mimo całej tej miłości Ani do Zuzi to moja córcia potrafi być niestety też złośliwa:confused2::sorry:, krzyczy na Zuzię, potrafi jej zabawkę wyrwać:confused2:, ale każdego tygodnia powtarza, że Zuzię kocha i to jej najlepsza przyjaciółka;-), trudno jej zrozumieć, że Zuzia jest młodsza i nie umie jeszcze tylu rzeczy, co ona, no ale zawsze jest miło
Asienko aha, wydawało mi się, że to już całość, jak teraz miałby 10 dni wykorzystać, no to nie jest źle

Barmank0-szlajalismy się;)Nie do biblioteki powędrowalismy,potem do sklepu-dzieci w czwartki maja gazetkowy dzień,to trzeba było obowiązku dokonać;)Generalnie cokolwiek robic byleby w domu nie siedzieć:zawstydzona/y:Ja tez zupę kręce od 3dni:/Moze dzis???
Gliwa-nie na długo,bo szkoła się zaczyna,ale lepszy rydz niz nic-na11dni:))A co sobie będziesz zalowac paradowanie w pidżamie?jest wolne to mozna;)))

Asienka, no tak rożnica wieku też swoje robi, ale może jeszcze z rok, dwa i będą razem szaleć na tych samych obrotach ;)

Lubiczanka, a jakie gazetki kupujesz? Marcel ostatnio antygazetkowy się zrobił :/ dobrze że choć książki są ok ;)

reklama
Do góry