reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Asienka jak była mama to wziął 6 dni i teraz do Polski 5 i 5 jak będą moi rodzice więc jest 16 dni. A ma 20 dni do wykorzystania.
Barmanka, Asienka ja tez mam lenia.
Lubicznka dobre i 11 dni.

Landlord dzwonił, że w poniedziałek przyjdzie gościu do pralki.

Tichonek-o!
Barmanko-różne różniaste-najlepiej zeby cos miały w prezencie...ostatnimi czasy chorują na coś co zwa"beno łiwe"(tak sie nie pisze:zawstydzona/y:)Dawid ma klasek,do którego zbiera karty-w kazdym numerze jakieś sa...ale generalnie moje dzieci niewybredne sa;)
AsieńkoM-ale ja nie narzekam...zresztą kiedyś pisałam,ze dla mnie 2tygodnie w pl to max-duzo nie brakuje;)))

Hej dziewczyny my od wczoraj w Irlandii qurde przestawic sie nie moge ale to kwestia czasu tylko
Lot minal w miare spokojnie a urlop niestety szybko zlecial wszystkiego nie zalatwilam wyjazd nad morze tez sie udal z tym ze z przebojami facet na auto skasowal takze Tichonku musze sie do Ciebie usmiechnac bo macie takie same auto;-)
Czas wrocic do rzeczywistosci dzis kurieri odebral paczki takze po niedzieli bede miala wsio i bede mogla dzialac :tak:

Zmykam pranie wywiesci
Milego popoludnia zycze

Nie wiem co u Was bo nie jestem w stanie tego nadrobic ale teraz bede na bierzaco

reklama
Do góry