reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

AsieńkoM-Ty chociaż masz cos spakowane-mi jakos ni hu hu nie idzie:/ Dzis mi się sniło pakowanie i miałam się za to zabrać-ale nie po drodze mi do szaf:dry:

reklama
z nudów robiłam dziś ciasteczka, dodałam barwnika, wyszły całkiem śmiesznie :-D piekłam na raty bo Ala ma dziś gorszy dzień :confused2: upociłam się przy tym jak dzika świnia :dry:ale jeszcze z pół godziny i maszerujemy wszyscy do wanny :tak:

Asienka, ja po Marcelu ciuchy wysłałam dla przyjaciółki mej :tak: wiem że trafił w dobre ręce i Michałek będzie zadowolony :tak:

Tichonek, a jaki ty marcepan kupujesz 9o to ciasto się pytam)? taki w bloku? kostka chyba 250gr, tak?

Lubiczanka, nie stresuj się , jak spida dostaniesz to i w pół godz się spakujesz:tak:

Ostatnia edycja:
właśnie tak się kiedyś zastanawiałam do czego ten marcepan :eek: bo na obrazku to było pokazane jakby wierzchnia ozdoba tortu (tak jak masa cukrowa), a że u mnie w domu tylko cukierki marcepanowe się jadło to nie za bardzo wiedziałam jak "to ugryźć" ;-)

Witam:-)
Barmanko tak,ten marcepan wygląda jak plastelina tudzież właśnie masa plastyczna do tortów:tak:
A ja wczoraj widziałam już nasze zdjęcia z sesji,szok jak Lena się szybko uwinęła:szok:Pięęęęękne:-):-):-)Się spłakałam jak je oglądałam:zawstydzona/y:Na razie to taka robocza wersja,ale lada dzień będą już gotowe:tak:
Idę kible myć:confused2:

hej,hej!
Lubiczanko a kiedy lecicie do PL?pewnie pislas,ale jakos od powrotu z PL nie moge sie ogarnac:sorry:....tesklno mi i w ogole...tu taka beznadziejna pogoda ze szok!
Niby teraz nie pada,bo w sumie dopiero przestlao....

lece wpadne pozniej

reklama
Do góry