reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Biola dzięki,ale u nas w rachubę wchodzi tylko lipiec lub sierpień bo tak P ma wolne:tak:A jakie lotnisko wtedy najbliżej?
Weź,weź ulotki i po powrocie na kawkę wpadnijcie,jak obiecałaś:-)
Priva Ci wysłałam,czytaj...Może nie widziałaś w komórce;-)
6 w 6 tygodni?!:szok:OMG,myślałam,że się trochę uspokoiło z tymi choróbskami:baffled:Współczuję:baffled:Matt,tfu,tfu ostatnio katar miał jakoś pod koniec czerwca i bałam się,że na wczasach lub po mogą się pochorować chłopaki bo zmiana nagła temperatury,ale na szczęście nic:-)

reklama
nie ma to jak od rana stać w kuchni piekąc na rozgrzanym oleju placki z kabaczka :wściekła/y::rolleyes2: jeść się fajnie je, ale stój sobie człowieku przy rozgrzanej patelni :growl:

Asienka, no tak za pakowanie w końcu też trzeba sie zabrać :tak:

Biola, to dobrze że odczulanie przynosi efekty :tak:

Tichonek marcepanowe ciacho?... Dawaj przepis :tak: ja lubię testować mniamniuśne rzeczy:-D

Lubiczana aaaaaaaa dawaj szybko ten przepis z bloga! szyyyybkooooo :)))

Barmanko-jesli pytasz o te pyszność ostatnią-prosta jak barszcz-z torebki;)
warstwa herbatników na to masa krówkowa(lub też podgotowane mleczko skondensowane-słodkie;))na to warstwa herbatników,na to masa budyniowa(1/2 l mleka gotujesz z 2 budyniami waniliowymi po wystudzeniu kocha dobrego masła),warstwa herbatników i śmietana(kremówka ubita z śnieżkami)i na to mozesz jak ja ino kakao posypac,a mozesz warstwe herbatników i polać czekolada-no pyyyyyyyyyyyyyyyyyyyszota jak nic:tak:
i dzięki Wam Dziewczynki,że zaglądacie:sorry:

oj ja zapomniałam że ja na diecie bezmlecznej :zawstydzona/y::zawstydzona/y:i Lubiczanka niestety nie zjem Twego ciasta :-:)-( ale kiedyś zrobię na pewno :tak:

Biola, a czy ja też mogłabym Cię prosić o ulotki z Teneryfy?:sorry:

Dzień dobry
U nas od rańca paskudna pogoda:dry:
Tichonek-to specialny chwyt-chcesz przepis napisz komentarz;)))Twoje ciacho"brzmi"zachęcająco:tak:
Barmanko-łeeeeee...A nie można kupić budyniu na mleko?;))))A śmietanę zawsze można zastapić śnieżką na wodę...Choć przypuszczam,ze smak nie byłby już tak rewelacyjny:-(
Kamcia-i w końcu się nie przyznałas-to gdzie się szlajałaś w wolny dzień?;)))
A ja za 9dni do Pl lecę-patrząc za okno już się doczekac nie mogę
Miłego dnia Wam

reklama
Lubiczanka, owszem można kupić budyń na wodę...ale...jadłaś kiedyś takowy?...:sorry2: spróbuj :sorry2: i ciekawe czy go komuś polecisz do spróbowania :-p:-D (jest obrzydliwy :dry:), śnieżka na wodę raczej będzie bez smaku, poza tym jest mleko skondensowane, herbatniki też mają w sobie mleko.. jak widzisz każdy składnik ma w sobie coś czego nie mogę:-(
A wiesz co jest najgorsze? Teraz gdy właśnie wiem że nie moge tego czy tamtego to najbardziej mi się chce :zawstydzona/y:

Pogoda nie zapowiada się do najlepszych ale może się wypogodzi koło południa:cool2:
Miłego dnia Wam.

W lidlu będą szydełka, druty - gdyby któras jeszcze nie miała albo chciałaby wzbogacić swą kolekcję. Włóczek niestety nie ma.
http://www.lidl.ie/cps/rde/xchg/lidl_ri_ie/hs.xsl/index_23454.htm

Ostatnia edycja:
Do góry