reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Hejol dziewczynki witam sie nadal z pl:)pogoda kijowa chlopaki przeziebione wiec u mnie normalka.wracam juz w czwartek i cholernie sie nie mozemy doczekac:)tym bardziej ze przed nami teneryfka:)

Barmanko hmmmm juz po odczulaniach tzn wszystkiego im nie zrobilam bo nie zdazylam kasy wydalam ok 2,5tys lekow nakupywalam a i oni przez ten czas sie nabrali i czy widze jakies efekty sama niewiem tzn przy nikusiu to tak bo juz nawet je wiekszos produktow i go nie wysypuje np moze zjesc jajko i nic mu nie bedzie ale z jajkiem to jeszcze b uwazam i tylko daje mu sladowe ilosci ale kiedys to nawet sladowe ilosci wychodzily na skorze.a u kacpra ze alergi skornej nie mial to nie widze zadnych zmian ale wiem mniej wiecej jakie produkty im przeszkadzaja i na co uwazac.np takim produktem jest napewno mleko kurczak czy keczup i cukierki bo u mnie kacper zdecydowanie za duzo tego jadl:(

Witam się:-)
Biola ale Ci zazdroszczę Teneryfki;-)Faaajno Ci,ja już myślę nad następnymi wczasami:-DNie wiem za co,ale pomyśleć mogę za darmo;-):-DA podpowiedz mi,bo Ty już byłaś na Teneryfie...Jakieś fajne miejsca,hotel,rozrywki tam:-)
Dobrze,że odczulanie efekty przynosi,niedobrze,że chłopaki zaś chore:baffled:Ale chyba rzadziej ich teraz łapie niż wcześniej,co?Bo trzy antybiotyki w miesiącu to już masakra była:baffled:
Ewelcia welcome:-)
Lubiczanko czemu na bloga foty wrzucasz,kusisz a przepisów niet:angry::-D
Ja wczoraj trzasnęłam ciasto marcepanowe z jabłkami i migdałami...Pyszne,proste,szybkie.
U nas słonko świeci,za chwile chmury,ale nie pada,nie wieje,pogoda niezła:tak:Młody niedługo idzie na drzemkę,jak wstanie to wybędziemy na świeże powietrze:tak:
Wczoraj P pracował prawie do północy,dziś chyba też,a ja wciąż sama z dziećmi,wariacji można dostać:-p
...Nie przeszkodziło mu to jednak wciągnąć dwa kawały ciacha o północy:-D

reklama
Tichonku na teneryfke lecimy juz 3raz to samo miejsce i ten sam b tani apartament polecam b:)a jak sie chce leceiec taniej to polecam miesiac wrzesien my tak leciielismy dwa razy i zawsze pogoda byla super no i o polowe tanszy lot.miejsce to pleya de las americas a hotel to apartamentos caribe poczytaj sobie na www.booking.com atrakcji dla dzieciakow jest mnostwo zaczynajac od aqaparku po loro park,jak teraz bede to wezme ci ulotki z atrakcjami to sobie popatrzysz:)
A co do antybiotykow to nikus wybral 6w ciagu 6tyg :(i tak sie cholernie boje jesieni i zimy ze masakra jak znowy to sie powtorzy:(

Do góry