reklama
lubiczanka
Fanka BB :)
AsieńkoR-sprawiedliwośc jednak jakas jest
ewelcia-witamy "w domku"
kamcia-przyznaj sie
ewelcia-witamy "w domku"
kamcia-przyznaj sie
biola
szczęsliwa mama
Hejol dziewczynki witam sie nadal z plpogoda kijowa chlopaki przeziebione wiec u mnie normalka.wracam juz w czwartek i cholernie sie nie mozemy doczekactym bardziej ze przed nami teneryfka
AsienkaM1986
mama Zuzi
Hej kobitki
Ale dzisiaj pospałysmy z Zuzią. Dopierto śniadanko jemy.
Pogoda średnia.
Miłego dzionka
Ale dzisiaj pospałysmy z Zuzią. Dopierto śniadanko jemy.
Pogoda średnia.
Miłego dzionka
barmanka79
Deus Dona Me Vi
Ewelcia, witaj
Biola jak odczulanie?
Asienka, co fajnego ukręciłaś wczoraj na szydełku?:-)
Miłego dzionka Wam
Biola jak odczulanie?
Asienka, co fajnego ukręciłaś wczoraj na szydełku?:-)
Miłego dzionka Wam
AsienkaM1986
mama Zuzi
Barmanka właśnie nic, choc w głowie wiele pomysłów, bo podczas kapieli zmieniłam zdanie i postanowiłam przyszykować pudła które podam kurierem przed lotem do Polski.
biola
szczęsliwa mama
Barmanko hmmmm juz po odczulaniach tzn wszystkiego im nie zrobilam bo nie zdazylam kasy wydalam ok 2,5tys lekow nakupywalam a i oni przez ten czas sie nabrali i czy widze jakies efekty sama niewiem tzn przy nikusiu to tak bo juz nawet je wiekszos produktow i go nie wysypuje np moze zjesc jajko i nic mu nie bedzie ale z jajkiem to jeszcze b uwazam i tylko daje mu sladowe ilosci ale kiedys to nawet sladowe ilosci wychodzily na skorze.a u kacpra ze alergi skornej nie mial to nie widze zadnych zmian ale wiem mniej wiecej jakie produkty im przeszkadzaja i na co uwazac.np takim produktem jest napewno mleko kurczak czy keczup i cukierki bo u mnie kacper zdecydowanie za duzo tego jadl
Tichonek
Mamusia Radusia i Matusia
Witam się:-)
Biola ale Ci zazdroszczę Teneryfki;-)Faaajno Ci,ja już myślę nad następnymi wczasamiNie wiem za co,ale pomyśleć mogę za darmo;-)A podpowiedz mi,bo Ty już byłaś na Teneryfie...Jakieś fajne miejsca,hotel,rozrywki tam:-)
Dobrze,że odczulanie efekty przynosi,niedobrze,że chłopaki zaś choreAle chyba rzadziej ich teraz łapie niż wcześniej,co?Bo trzy antybiotyki w miesiącu to już masakra była
Ewelcia welcome:-)
Lubiczanko czemu na bloga foty wrzucasz,kusisz a przepisów niet
Ja wczoraj trzasnęłam ciasto marcepanowe z jabłkami i migdałami...Pyszne,proste,szybkie.
U nas słonko świeci,za chwile chmury,ale nie pada,nie wieje,pogoda niezłaMłody niedługo idzie na drzemkę,jak wstanie to wybędziemy na świeże powietrze
Wczoraj P pracował prawie do północy,dziś chyba też,a ja wciąż sama z dziećmi,wariacji można dostać
...Nie przeszkodziło mu to jednak wciągnąć dwa kawały ciacha o północy
Biola ale Ci zazdroszczę Teneryfki;-)Faaajno Ci,ja już myślę nad następnymi wczasamiNie wiem za co,ale pomyśleć mogę za darmo;-)A podpowiedz mi,bo Ty już byłaś na Teneryfie...Jakieś fajne miejsca,hotel,rozrywki tam:-)
Dobrze,że odczulanie efekty przynosi,niedobrze,że chłopaki zaś choreAle chyba rzadziej ich teraz łapie niż wcześniej,co?Bo trzy antybiotyki w miesiącu to już masakra była
Ewelcia welcome:-)
Lubiczanko czemu na bloga foty wrzucasz,kusisz a przepisów niet
Ja wczoraj trzasnęłam ciasto marcepanowe z jabłkami i migdałami...Pyszne,proste,szybkie.
U nas słonko świeci,za chwile chmury,ale nie pada,nie wieje,pogoda niezłaMłody niedługo idzie na drzemkę,jak wstanie to wybędziemy na świeże powietrze
Wczoraj P pracował prawie do północy,dziś chyba też,a ja wciąż sama z dziećmi,wariacji można dostać
...Nie przeszkodziło mu to jednak wciągnąć dwa kawały ciacha o północy
reklama
biola
szczęsliwa mama
Tichonku na teneryfke lecimy juz 3raz to samo miejsce i ten sam b tani apartament polecam ba jak sie chce leceiec taniej to polecam miesiac wrzesien my tak leciielismy dwa razy i zawsze pogoda byla super no i o polowe tanszy lot.miejsce to pleya de las americas a hotel to apartamentos caribe poczytaj sobie na www.booking.com atrakcji dla dzieciakow jest mnostwo zaczynajac od aqaparku po loro park,jak teraz bede to wezme ci ulotki z atrakcjami to sobie popatrzysz
A co do antybiotykow to nikus wybral 6w ciagu 6tyg i tak sie cholernie boje jesieni i zimy ze masakra jak znowy to sie powtorzy
A co do antybiotykow to nikus wybral 6w ciagu 6tyg i tak sie cholernie boje jesieni i zimy ze masakra jak znowy to sie powtorzy