reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Witam
Tichonku-no własnie,nie pyskuj;))))Oddałam;)))
Anineczko-również na Słonko Twe uśmiechnięte zavotowałam;)I Dziękujemy Wam najmocniej:***
Barmanko-no jak miło,że o mnie myslisz;)))Na obiad-przepyszny grillek-w dodatku nie u nas(a u kogoś zawsze bardziej
smakuje;)))Szkoda,że tak późno mi cynka dałaś z tym programem:-(A Synus-szaleje kulinarnie...Teraz stwi
erdził,że nie chce tylko deserki robić,wiec chce się za obiadki zabrać...Są wakacje,więc czemu nie;)))
Ewelcia-super,że miły dzień zaliczyliście...wyobrazam sobie Twojego słodkiego tygryska:)))
Asieńki obie-jak imprezka?
Kamcia-pewnie,że korzystaj z obecności Mamy...i Oliego jeszcze;)Na jak długo wybywa z domku?
Miłego wieczorku Wam życzę

My dziś byliśmy w parku, pojechały 3 rodzinki z dzieciaczkami, tatusiowie opiekowali się dziećmi a mamusie plotkowały ;-) Jutro Marcela ulubiona koleżanka (chyba - pierwsza dziewczyna:szok:) jedzie na miesiąc do Pl.. ojj zapłacze się Marcelito za nią:baffled:

Wiesienka, już jest zdrowy :-D przyjeżdżaj :rolleyes2:

Ewelcia, masz fotkę Szym z umalowanym pyszczkiem?

Asienki, super że grilek sie udał.

Lubiczanka, więc mówisz że obiadek dziś na wyjeździe był?;-) no i fakt - przez kogoś przygotowany zawsze smakuje lepiej:tak: Fajnie Ci z synkiem Twym.. rośnie Ci pociecha :tak: a programu jestem bardzo ciekawa, bo ten zagraniczny wydaje mi się że miał wysoki poziom..

Gliwa, i co jedliście pysznego w Pl restauracji? Ale masz męża dobrego.. normalnie tylko cmokać go w czubek nochalka :cool2:

Barmanko to jest taka Ala restauracja knajpka,mozna tam wypic kawke,winko itd. A zjedlismy ziemniaczki,mięsko z sosikiem,pomidor tez był opiekany.Ładnie tak było ułóżone.I jakos tak inaczej zrobione . A dokładnie te danie jakos sie nazywało bo pisalo po angielsku menu.:-)Polak to prowadzi,ale to nie jest taka typowo polska knajpka,menu i dania irlandzkie.Kucharz to nie polak.

Witam
No i mecze się zakończyły!!:)) Wracamy do normalności heheh
Lubiczanko Olivier jedzie na ponad miesiąc wraca 18 sierpnia.
Więc mam kilka dni żeby się nimi nacieszyć, jutro wolne więc wybywamy do miasta bo dużo się dzieje , oby pogoda dopisała.
Miłego wieczorku

Witam
Pomimo pobudki o 5.27 jakos wczesniej czasu mi brakło na komputer...Teraz J odprawiony do pracy,towarzystwo po śniadanku(poza spiącą Dadziunią)to można zasiąść;)
Anineczko-to my dziękujemy,że mogliśmy się wprosić;)))
Biola-Synkowi 100lat!!!
Gliwa-uuuuu-fajnie tak zjeść gdzieś kulturalnie...z mężusiem-heh...się rozmarzyłam;)))
Barmanka-też jestem ciekawa poziomu:)A mój Dawid to ambitna bestyjka:tak:
U nas dwa dni zapowiedziany jest dyszcz i czarna du...chmura;)więc wakacje zaczynaja się rewelacyjnie:wściekła/y:

reklama
Hej.

Ja jakaś nie wyspana chociaż połozyłam się wcześniej spać niz zwykle.

Cały czas myśle o mojej siostrze bo wczoraj z nią rozmawiałam. Robiła sobie cytologie i dostała wyniki. Ma III stopien i pojawiły się komórki rakowe. 3 lub 13 lipca (zależy czy okres dostanie bo też ma czasami różnie) ma mieć biopsje w szpitalu.
Kurcze w listopadzie dopiero 22 lata będzie kończyć. Mam nadzieje, że wszystko będzie dobrze i tylko na odpowiednich lekach się skończy.

Nie mam pomysłu na obiad, nic mi się nie chce

Gliwa ale Ci fajnie
Lubiczanka a no to Dawid ambitny i dobrze
Biola Wszystkiego dobrego dla Kacperka
confetti.gif

Ostatnia edycja:
Do góry