reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Ale zadzumiona jestem:eek: piernicze wczesniejsze kladzenie sie do lozka:wściekła/y: czym wczesniej spac pojde tym bardziejnie do zycia jestem. Trzeba wrocic do swych nawykow czyli spanko po 1:-D

Ewelcia, a tak widzialam, tylko najpierw na bb wlaznelam;-) super Szym wyglada

reklama
cos se nacisnelam i poprzedniego posta zatwierdzilam:sorry::-D:-D

Biola, wszystkiego dobrego dla Kacperka!!

Lubiczanka, powiedz Ty mi kobieto - kiedy Ty odespisz to wczesne wstawanie, cooo?:sorry:

Gliwa, hmmm zaciekawilas mnie ta 'pomiksowana' restauracja, no bo jak smakuje polskie jedzenie to wszyscy wiemy, a ciekawostka moze byc jak smakuje nasza kuchnia z rak obcokrajowca:tak:

Asienka, przykre to co spotkalo Twoja siostre... ja nie wiem co sie dzieje na tym swiecie:no::-( mlode osoby choruja bardzo powaznie..swiat zwariowal! Oby wszystko bylo dobrze z siostra, trzymam kciuki.

Pogoda za oknem szkoda gadac. Dobrze ze wczoraj dwa pranka pyknelam bo dzis bylabym w czarnej D..e:dry:
Marcel zostal dzis w domu, czuje sie fatalnie, oczy zaropiale ze ledwo co slepia otworzyl, i cala noc go noga bolala (pierdzielone skoki wzorstowe:wściekła/y:).
A ja robie zalegle ciasto, w koncu udalo sie kupic wszystkie niezbedne skladniki:tak:

pogoda boska:wściekła/y:

AsienkoM wspolczuje Twojej siostrze stresow....oby jednak trafila na kompetentnego lekarza:)
Barmanko czekamy na Twoje ciasto...zdaj relacje jak wyszlo to moze i ja sie na nie skusze:)
Lubiczanko ale mialas pobudke;)Szym dzis wstal o 8;-)

lece rosolek nastawic

Ewelcia,Barmanka-ależ ja tam już przestałam się przejmować...jesli moje pobudki cyklicznie odbywają się ok.5tej rano to nic jak się przyzwyczaić trzeba;)
AsieńkoM-trzymam kciuki z całych sił za Siostrę:tak:
My z dziećmi dziś na obiad mało ambitny plan mamy-pizzerinki;)Ale za to deserek,który wykona Dawid-sernik na zimno zapowiada się rewelacyjnie:)

Witam

AsieńkoM niech się siostra nie stresuje,ja też miałam 3 grupę,też przeszłam biopsję i wszystko było dobrze.Stres będzie tylko jak na wyniki będzie musiała poczekać.Będzie dobrze.
Ale po tym musi robić cytologię co roku,ja tak mam :tak:

Matt dopiero wstał,a starszaki wstały rano i sobie sami śniadanie zrobili.
pogoda lipna...

Witam sie kochane kacperek i mama dziekuja bardzo za zyczonka:)
Urodzinki sie udaly a malo brakowalo zeby sie nie odbyly bo kacper cala sobote zygal i sral jak najety juz sie przerazilam ze to szkarlaatyna bo dostalam ibfo ze szkoly ze panuje:(ale w niedziele juz bylo lepiej wiec ur sie odbyly;)
A co do spania to ja juz nie mam sily do tych moich dzieci od miesiaca budza sie co noc i dra jak stare przescieradla jeden przez drugiego:(kacper zaczyna a nikus kaczy i skutek taki ze ja spie z dzieciakami a r u nich w pokoju:(
W srode polska jak milo i upaly :)
Tichonku a ty kiedy lecisz na wakacje?

Witam;-)
Po pierwsze dziękuję bardzo wszystkim Wam za głosy na Mateo:tak:Każdy jeden jest potrzebny więc jeszcze raz dzięki:tak:Prawdę mówiąc nie liczę na wygraną bo tam jest tyle pięknych dzieciaczków,że głowa mała,ale spróbowac...czemu nie?:-)
Nie mam ostatnio jakoś natchnienia do pisania,czytam codziennie po kilka razy,ale nie piszę bo mam głowę nabitą problemami rodzinnymi:-(
Wakacje się cudnie zaczynają:confused2:Wariacji można dostac,tak siedziec z dziecmi w domu:wściekła/y:
Jutro czy będzie pogoda czy nie i tak muszę do miasta wyruszyc bo Matt ma ostatnie szczepienie a ja blood test,poza tym poczta do obskoczenia,list do CHB wysłac bo i mnie przyszedł i jeszcze parę spraw do załatwienia:sorry:Już się cieszę na taką wyprawę z dwójką maruderów
:confused2:
Przepraszam,że nie skomentuję wszystkich postów,tylko ostatnie ale za dużo po prostu tego się nawarstwiło:zawstydzona/y:
GLIWA jak dziadek?
AsienkoM przykre to bardzo co piszesz,ale mam nadzieję,że jak Anineczka napisała skończy się "tylko" na strachu i stresie:tak:Duuuużo zdrówka dla siostry:tak:
Barmanko też wczoraj piekłam ciacho z tego bloga,ta dziewczyna takie przepisy tam ma,że od samego patrzenia słodko się robi:-DJa robiłam malinowe:-p
Lubiczanko fajno,że sprawa z ocenami się wyjaśniła:tak:
Margaritta dziękuję za wczoraj i za wszystko,wiedziałam,że lepszej chrzestnej Matt miec nie mógł
:-)....Szkoda,że nie ma emotki posyłającej całusa:-D
Dziewczyny co Wy z tymi naszymi wczasami?:-DZa miesiąc dopiero lecimy:tak:
Biola wszystkiego najlepszego dla Kacperka:tak:

age-6-happy-birthday-blue-757-p[ekm]500x500[ekm].jpg

...Kopytka mi nie wyszły:confused2::wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Hej.
Dzis z Igorkiem pospaliśmy,wstaliśmy po 10.Wyspałam sie :-)Pogoda taka sobie,niebo zachmurzone.Ale cieplo jest.
Lubiczanko no nieraz trzeba wyjsc,zeby odpoczac od gotowania w domku.:tak:
AsienkoM
duzo zdróweczka dla siostry,oby wszystko było w porządku.Ahhhh techoroby.
Biola STO LATEK DLA KACPERKA.:-)
Tichonku dzięki ze pytasz,dziadek moj jeszcze lezy w szpitalu na Ojomie cały czas walczy.
Miłego Dzionka.

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny :)
Byłam kiedyś na tym forum pod innym nickiem, mam nadzieje że teraz uda mi się zostać tutaj na dłużej. o ile pasuje wam moje towarzystwo? :sorry2:

Do góry