reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

BetiAro a pod jakim nickiem byłaś? :-)

biola a już się cieszyłaś,że jest ok ze spaniem.A powiedź dlaczego Kacperek tak się budzi?

Dzisiaj w radiu mówili,że Ci co mają konta w Ulster Bank mogą nie otrzymać jutro ChB :sorry:

reklama
Dobrze ze mam w AIB:-D...
jakis problem maja w ulsterze,bo w tamtym tygodniu znajomy byl i wyplacal jakies pieniadze,to kobitka na kartce notowala dane :sorry:

BetiAro witaj ponownie:)a wlasnie pod jakim nickiem bylas?

Anineczko to fakt byl taki czas ze myslalam ze juz jest ok ale to trwalo tylko chwilke:(ok 3tyg :(przez cale 6lat:(juz niewiem co mam robic kolezanka mi zasugerowala zebym poszla z nim do psychologa dzieciecego.bo ile jeszcze mamy tak ciagnac kacper ma leki w dzien w nocy i ja niewiem co z tym zrobic.juz wam kiedys o tym pisalam ze mieszkamy w jednym miejscu juz 5lat a on boi sie sam do wc isc a dzrzwi wszedzie maja myc zamkniete i jest np tak ze bawii sie w salonie i pierwsze co robi to drzwi zamyka,ost przyszedl do mnie w nocy i jak sie przebudzilam to spojrzal na mnie przerazony i mowi ze sie boi wlazl pod koldre i tam siedzial pytam sie go o co chodzi a on ze drzwi nie zamknal:(i tak jest i w dzien i w nocy.nic nigdy nie wystraszylo go nie oglada glupich bajek jestemy normalna rodzina ja niewiem co w nim siedzi i jak mu pomoc:(
Dzis sie pakowalam no i 2 gi bagaz musialam dokupic jestem ciekawa jak ja wroce z pl po 6tyg:)

Ale się obżarłam :szok: na noc jeszcze wrrrr :confused2: dobrze że jutro m do pracy wraca to wszystko wróci do normy :-p:-D

Biola, może faktycznie powinnaś spróbować z tym psychologiem.. zawsze to lepiej mieć czyste sumienie że zrobiło się wszystko by pomóc własnemu dziecku. Ale najpierw zobacz jak on się będzie zachowywał jak będziecie w Pl.:tak: My mieliśmy też pewien problem z Marcelem, i gdy w styczniu pojechaliśmy do Pl wszystko wróciło na stare tory - jak za dotknięciem magicznej różdżki.
A co do bagażu - a po kiego grzyba ty do samolotu bagaż kupujesz? Kurierem paczki sobie nadaj w obie strony, dużo osób teraz tak robi.

Lubiczanka, planujesz powrót do pracy, czy na rozmowy chodzisz "dla sportu"?;-):-D

BetiAro, witaj.

Tichonku, a Ty wiesz że ta laska z tego bloga miała kiedyś nieprzyjemności z powodu fotek które tam zamieszczała?... Okazało się że kopiowała fotki z innych blogów:szok: obrabiała je w jakimś programie i zamieszczała u siebie, że niby to jej... Jakaś laska z innego blogu ją przyłapała, wstawiała linki swego bloga by udowodnić swoje słowa. Szkoda że dziewczyny przeniosły rozmowę na priv bo nie wiem jak ona się zakończyła :sorry:

Ewelcia, ciasto w smaku pycha, ale.. mam kilka uwag ;-)1-stanowczo za słodkie (a i tak zmniejszyłam ilość cukru), 2-trzeba dłużej piec, 3-nie wyszły mi takie esy floresy. Generalnie do zjedzenia, ale niekoniecznie na stół dla gości. Zanim zrobisz ciasto warto poczytać komentarze i ich się trzymać;-)

boszz ale bym się zimnego browca napiła :cool2:

reklama
Barmanko no ja tez dzisiaj patrzylam kuriera ale jakos drozej by wyszlo bo do 10kg 25e,a co do kacpra to w pl bedzie ok bo bede z nom spac,w pl nigdy sam nie spal tylko zawsze z kims i tak samo tutaj u nas jak on spi ze mna czy z r to sie nie budzi i spi,i cos mi sie wydaje ze nikus zaczyna isc w slady brata bo od miesiaca tez sie budzi zawsze tak pol godz badz godzinke po polozeniu spac i drze sie jak niewiem i sie sam nie uspokoji:(musze go brac do siebie i zasypia i go przenosze ale ranek i tak wyglada tak ze ja spie z dzieciakami:(

Do góry