reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Ewelcia, panna cotta jest pycha deserem (jadłam w restauracji i niebo w gębie) ale minus tego deseru taki że mało go jest :zawstydzona/y: taki na ząbek raptem.. mleczny ząbek..:sorry:
Pochwal się bieżnikiem :tak: ja wczoraj skończyłam serwetke, fajnie dosyć wyszło, musze tylko ten krochmal w Pl sklepie gdzieś dostać bo móc skończyć. No i teraz mam plan by zrobić obrus na okragły stół... nie wiem czy to dobry pomysł bo chce zrobić w jednym kawałku, a jeśli się np pomylę to będę miała dużo prucia :-(

Asienka, to mężowi pewnie szybko poszła robota przy browarku ;-)
No i dobrze że ŻYJECIE :-)
Fajnie Wam z tym grillem u Asienki, zatem bezdeszczowego popołudnia Wam życzę :tak:

Wiesienka, się nie tłumacz tylko przyjeżdżaj :-p

Anineczko juz oddany glosik:)
Milego dnia z goscmi:);-)

Barmanko z tego przepisu z ktorego ja robilam wyszla mi tortownica:)wiec wcale nie tak malo:)
oj na razie nie ma sie czym chwalic...to bardzo pracochlonne zajecie,jesli chodzi o bieznik z elementow...mam kilka szczepionych razem:)
Nastepnym razem bede robic juz nie z elementow:)
Krochmal ŁUGA jest boski!!!!
Dalam jedna nakretke na troche wody,wyplupakalam w nim bieznik i wysuszylam,a potem tylko goracym zelazkiem rozprasowalam i lekko naciagalam podczas prasowania:);-)

Ewelcia właśnie dlatego chce ten krochmal gotowy kupić a nie bawić się by samemu go robić :sorry:

Anineczko, miłego dnia! Głosik oddany również :tak:

Tichonku nie pyskuj:-p;-)...co u was?ostatnio cie cos wcielo?rok sie nie odzwywa,a potem wpada z prosba i jeszcze straszy,no!!!;-):-p:-)

Family fun day udany..SZym wrocil do domu z wymalowanym tygrysem na twrzy:)...
zmeczony jest strasznie....jeczenie mu sie wlaczylo

Ja tez oddałam głos,mam nadzieje ze dobrze tam nacisnełam.:-)Niedziela jak dla mnie za szybko mija,no ale co zrobic.Wróciliśmy niedawno z miasta,M mnie zaprosił na obiadek.Do nowej otwartej ala restauracji.Polak u Nas otworzył w Balbriggan.:tak:Po obiadku poszlismy na plac zabaw z Igorkiem.
Barmanko zdróweczka dla Marcela.
AsienkoM i AsienkoR MIŁEGO GRILOWANIA.
Miłego popołudnia.

reklama
Do góry