reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Aniu nie stresuj sie:)bedzie ok:)
daj znac jak juz bedziesz w PL:)

Szym dzis jeszcze dolozyl do pieca...bawilismy sie ,a potem mowie ze koniec zabawy idziemy sie kapac...ten se usiadl w fotelu i mowi "Ty zbieraj,ja rosne,musze odpoczac" :szok::-D

Lubiczanka, a bilans jak to bilans, dostal klocki i puzzle do zabawy lekarka chciala zobaczyc jak sobie radzi, czyli duperele srele morele.
Pomysl na obiad powiadasz?.. moze kopytka z sosem z zeberek plus ogorek kiszony? albo zamiast kopytek to bulki parowe. A jak zupa to jakis kapusniaczek, albo kwasnice :)
Gratki dla corci za bilans :)

Anineczka, a siostra ile ma lat?
Pierogi kupne tez posiadam w zamrazlinku, sa 'na czarna godzine' - czyli na Dzien Totalnego Lenistwa

Biola z jednej strony to noz w kieszeni sie otwiera gdy sie slyszy slowa ze lekarz nie chce wypisac recepty na mleko...

Kasiuleczka, tak kupilam maszyne, na razie nie szyje niczego konkretnego w sensie hobbistycznego, zamowilam teraz cieniutkie szydelka bo chce w koncu jakas serwete zrobic.

Gliwa, to widze ze zakupy sie udaly, super!

Ania, szczescliwej podrozy i udanego pobytu w Pl.

Ewelcia ja tez nie wiedzialam ze jest bilans..ale przyszlo mi wezwanie do domu ;)
Tja, 'przydasie' zawsze sie przydadza. A propo - dzis podczas robienia pierogow zaczal psuc mi sie walek do ciasta, drewno sie wykrusza przy raczce, kussswa nie moglo sie wczesniej popsuc?! dopiero co w ikea bylam.. no ale nic straconego - znowu trzeba bedzie do ikea jechac :)))
Haha, Szym ijego teksty sa w deche!

Asienka, fajnie ze Anulka lubi Art Atack. Marcel nie bardzo, szkoda bo tam fajne pomysly maja.

Katrina, jak tam sobie radzisz, jak syncio sie rozwija?

Witam
Aaniu-szczęśliwego lotu!!!
Tichonek-słonecznych wakacji!!!
Barmanko-kopytka były wczoraj,zupy odpadają...moze te pampuchy;)
Ewelcia-ależ rezolutny ten Szym-aż mnie brzuch ze smiechu rozbolał;))
Dzisiaj mam mega stresujący dzień...hehhhh.Ale Wam życzę jak najbardziej miłego dnia:)

Hej

U nas pogoda się zpaskudziła, ale mam nadzieje, że wypad na kulki wypali. Ide chatke ogarnąć.

Tichonek na wakacje dopiero za miesiąc leci, przynajmniej tak mi się zdaje.
Biola no to extra, że macie recepte na mleczko
Asienka_r no u nas narazie tez nie pada tylko troche wieje, ale ja chetna na wyprawe.

Ostatnia edycja:
reklama
Heloo, kawe spiłam ale nadal przymulonam, za długo spałam...:eek:

Lubiczanka, stresujący dzień masz? Czyżby do szkoły znowu idziesz?... Tak czy siak - powodzenia, i oby jak najmniej stresowy dzionek się okazał :tak:
A czemu zupy odpadają? Niedobre? Czy Wy niezupowi jesteście?
To może kasza z sosem gulaszowym?:happy:

Asienka r, u nas też lało - lało, nie padało:baffled:, i to caluśką nockę chyba:confused2:

Asienka m, udanego wypadu na kulki, by się dzieci porządnie wyszalały :tak:

Do góry