reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Hej

Wpadlam na chwile zyczyc Wam udancyh wakacji cudownej pogody :)
Tichonku Tobie szczesliwego lotu do Hiszpanii,udanego zwiedzania pogode pewnie bedziecie mieli relaksuj sie i jak wroce to czekam na relacje i foteczki
Barmanko my tez wczoraj bylismy w Ikei :tak:

Zmykam bo jeszcze mam kilka rzeczy do zrobienia
Milego dnia

reklama
hejka
U nas tez szaro buro i ponuro ale duszno okropnie-zaprowadzilam mlodá do przedszkola polecialam jeszcze do sklepu i z tobolkami ledwo doszlam tak sie zgrzalam.

Lubiczanko Twoja druga polowa tez tak pomyslowa jak moja polowa-moj tez zawsze mi porywa suszarke do wlosow zeby grillka rozpalic, wiecej kiedys suszarká rozmrazal rure odplywowá od zlewu w kuchni bo nam zimá zamarzla i woda w zlewie nie schodzila. na dodatek to pierwsze pietro wiec suszarké przykleil do kija od miotly wystawil za okno i tak te rure rozgrzewal az puscilo.

U nas tez raz mielismy poslizg na bilansie na 3 lata uwaga 6miesiecy opoxnienia.

Barmanko super zakupki, a powiedz maszyne juz zakupilas?

AsienkoM widze ze mialas przedsmak jak to jest z dwojká dzieci ;-) Zuzinka pewnie zazdrosna byla o mame i dlatego chciala ciagle u ciebie siedziec. A moze to taki okres sie zaczal ze dziecko ciagle mamy pilnuje- u nas tez tak bylo pamietam ze mloda wszedzie za mná chodzila a jak szlam do kogos na kawe caly czas siedziala mi na kolanach- i wogole z dziecmi nie chciala sie bawic.i to tak trwalo do 20miesiecy az kupilismy jej krolika wtedy jej minelo.

tez macie lenia dzis? niech mnie ktos kopnie w zadek bo powstac z fotela nie moge!!

Ostatnia edycja:
dziewczyny moze po raz kolejny mi pomozecie:) pls:)
czy ktoraś z Was wie jakim sposobem zabrać kartę ciąży ze szpitala?? potrezbuję ją zabrać ze sobą do Pl bo zdecydowaliśmy sie na poród tam po mega przejściach z lekarzami irlandzkimi , i dzwonilam wczoraj do szpitala ale babka mi powiedziala ze kiedys faktycznei wydawali ksero takich kart ale teraz juz tego nie robia !
druga rodziła moze ktoras z Was w pl ?? czy karta europejska pokrywa tez koszt porodu czy tego juz nie?? pls jesli ktoras z Was moze mi pomoc piszcie prv bo musze sie na szybko pakowac i zalatwic wszystko bo w niedziele wylot
sorki zE Wam zasmieciam wątek :(

Hej.
Aniaa
udanych wakacji w Polsce i Spokojnego Lotu Wam zycze.:-)
Barmanko
kupiłam sobie na słodycze i owoce taka trzy poziomowa Patere,świeczki i tam inne pierdoły.:-)
Lubiczanko
powodzenia na bilansie.
Dzis sie wziełam za pranie,oby tylko nie padało.No nic zmykam Igorka położyc spać.Po drzemce pojdziemy na spacerek.
Miłego Dzionka
.

Ostatnia edycja:
Ale u nas jest duchota i gorąco. Rano było chłodno więc jak wychodziłam to załozyłam Zuzi sweterek ale jak wracałyśmy to juz słońce tak dawało, że jej zdjęłam. Ale i tak na ramionkach zdązyła dostać jakiejś lekkiej wysypki cos ala potówki.

Młoda dzisiaj tak daję, że ją na drzemke wysłałam, nie wiem czy ją tak zęby męczą czy to bunt dwulatka się zaczął.

Aniaa spokojnego lotu i udanego pobytu w Polsce.
Kasiuleczka ale to inaczej jak masz dwójke własną i znaja sie od maleńkości.

hej!
a u nas jest zimno i co chwile kropi:baffled:....

Aniu spokojnego lotu zycze i duuuzo sloneczka w PL:)
Anineczko to teraz masz niezla gromadke do ogarniecia:-D;-)...
Tichonek kiedys tY lecisz?
Barmanko zawsze tak jest ze jak sie pojedzie do duzego sklepu to sie wiecje kupi niz sie przewidzialo:)moze byc nie potrzebne za bardzo,ale moze kiedys bedzie jak znalazl?:-Dwiem to sama po sobie;-)
Na 3 lata jest jakis bilans????
Szym nie mial:sorry2:zreszta nie zmienilam adresu bo nie wiem nawet gdzie mam sie udac:zawstydzona/y:.
Niby baby clinic jest nie daleko mnie,ale na bilnasie bodajze na 18m,m byl z Szymkiem w szpitalu:sorry2:...nie wiem o co kaman?
Ale co tam,poczekam sobie,jak cos to na stary adres wysla i najwyzej czarny podrzuci do Swiety:-D

reklama
Do góry