reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

ulala-jakie szaleństwo tutaj,nie ogarniam;)))
ja swoich szkolniaków już odstawiłam-wazelina jak co roku;)Kwiaty,kartki,koszyki(Dawid z owocami,Dadzia z pl słodyczami),bombonierki...echhhh.Fajnie:)))Dziś obiadu nie robię,bo chcąc uczcić zakończenie roku dzieci wyciągnęły(naciągnęły?)mnie do Mc.donalda...słodkie lenistwo;)))
Didi-Wszystkiego naj Ewuni(chybaże suwaczek się zaciął;))
images
Oj wyobrażam sobie co czujecie pakując dobytek...

reklama
Didi, wszystkiego najlepszego dla Ewuni :))
Sprawnego pakowania życzę.

Lubiczanka, Marcelito też ma koniec creche dziś, ale tatuncio zapisał go na takie dodatkowe zajęcia w szkole (to w sumie będzie wyglądało jakby dalej do creche chodził). Jakoś w tyg przyniósł fotke ze szkoły, ale troche głupio pomyśleli że każdemu dziecku robili osobno i nie mają grupowego zdjęcia.

Gliwa, dryndałaś do Ani? Przeżyła lot? Dziewczynki grzeczne były?

A mi czacha dymi..za długo w nocy siedziałam wrrr. Chyba se deską klozetową w łeb palnę to może mi przejdzie!

Bry
AsienkoM my też dziękujemy, jak wyjechałyśmy od Was z podjazdu to Ania w bek, bo ona chce do Zuzi:-D. Fajnie i miło było:):):) Jeszcze dwa prania w domu machnęłam wczoraj korzystając z pogody.

Dzisiaj Ania obudziła się o 6, bo miała napad kichania, nos zatkany i wysmarkać się nie mogła, czasem tak ma, ale dzisiaj to przegięcie normalnie, bo tak ryczała. Prawie godzinę zajęło nam uspokojenie jej, ale potem pospała do 9

Dobrego dzionka wszystkim

Hej.Miłego Dnia Dziewczynki.
Barmanko
tak dzwoniłam najpierw ja do Anii do domku,ale jeszcze leciała.Wieczorkiem domnie Aniaa zadzwoniła,jak juz była na miejscu.:-)Wiec w Polsce juz odpczywa.:tak:
Didi
wszystkiego Najlepszego dla córci.:-)
Miłego Dnia.

Witam
Lubiczanko i jak tam z papierami Dawida? Rozmawiałaś z nauczycielką?

U nas też już laba.Antek zaniósł czekoladki kwiatka słonecznik wychowawcy,a Matt bukiety róż i czekoladki paniom z przedszkola.

Teraz lecę bo młody się obudził i stękał coś :dry:

Anineczko-a taaaak:)Poprawili mi prawie wszystko minimum o jeden stopień wyzej.Z artystycznych prac i zadań domowych z środkowego do najwyższego(w skali 1-5)...tak więc opłaciło się ponarzekac;)A teraz słoooodkie lenistwo:)))))
Barmanko-kiepsko z tymi fotkami:( Dużo płacicie za wakacyjne zajęcia czy bez zmian?
Didi-no własnie tak czułam-stad moja uwaga w nawiasie;)

hejka
my juz tez po zakonczeniu przedszkola:-(kurcze ale ten roczek szybko zlecial:-( a teraz co niby laba(wakacje) czy tez moze kiszenie sie w domku przy takiej pogodzie jak dzis:wściekła/y:ehhh

Barmanko to cwicz cwicz te szycie na tej maszynie,
U Olivy w przedszkolu tez byly zdjecia i tez grupowego nie robili, za to dzisna koniec przedszkola za 6e dostalam 2 zdjecia grupowe jedno z jej kolezanká w tych fioletowych strojach i jeszcze jedno Olivke z dyplomem i oprawione w ramke.A tu moja niunia ze swojá kolezanká z przedszkola
P1110007.jpg

Milego weekendu kobitki:-)

Ostatnia edycja:
Lubiczanka, zapomnialam zapytac, jak w sadzie, dalas rade? o szkole tez mialam dopytac, ale anineczka mnie ubiegla ;)A czym nauczycielka tlumaczyla poczatkowe (gorsze) noty?
Te fotki u MArcela nie byly robione przez fotografa tylko przez nauczycielki (opiekunki) i potem na drukarce drukowaly, i tak mysle sobie ze moze nie mogly sobie poradzic z gromada uczniow by ustawic ich do grupowego zdjecia ;) a za zajecia placimy 30e na tydz, czyli tak samo jak w roku szkolnym (godz 9-12.30)

Gliwa dzieki :) Dzis pewnie Ania sie fryzjerowala na weselicho ;) echh ale ma fajnie.... A Wy tez niebawem lecicie jakos, tak? Na jak dlugo?

Anineczka zapomnialam napisac, to Ty dla siostry to przy dobrych wiatrach to mloda mamusia mozesz byc :)))

Didi, hihi ale suwaczek nas w bambuko zrobil :))) ale nic to tam, dobrych zyczen nigdy za duzo.

Wiesienka, gdzie jestes?

Kasiuleczka, u nas bylo piekne slonko, ale za to wiatr dymal jak psi! Leb chcialo urwac normalnie... maszyna musi troche poczekac ;) teraz na probe robie jakas serwetke, a potem bede chciala zrobic obrus na okragly stol. ostatnio glowe mam nabita myslami i ciezko mi sie skupic jest na robotkach :(
Chwalilam na fejsie, tu tez napisze, pieknie Olivka wyglada w tym stroju, nie dosyc ze moj ulubiony kolor, to jeszcze ta boska czapka :)

Dzis mi przyszedl list z Chb... Dobrze ze akurat do gp jechalismy to stempelki dostalam:tak:

reklama
Witam się wieczornie.

No właśnie to co Barmanka chciała zapytać to zapytać chcę,ludzie dziś nie myślę!
Lubiczanko żyjesz po tym sądzie?

Barmanko no bo ja jak mama tutaj muszę działać,gonić by założyła kapcie,spłukać włosy z szamponu czy też zakazać słodyczy w tygodniu :zawstydzona/y:
Dzisiaj Matt się mnie zapytał dlaczego rozkazuję jego ciotce :-D A ja ją poprosiłam by kapcie założyła.

Kasiuleczko śliczna Olivcia.Widzę,że te uniformy to w każdym prawie przedszkolu.

Co do zdjęć to Matt ma robione profesjonalne z przedszkola.Ma jedno grupowe (15 euro) i 13 różnej wielkości,za 30 euro..

255mn20.jpg

2r7bvk8.jpg

Antek ma identyczne,bo do tego samego przedszkola chodził

Do góry