reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Anineczko-zdrówka!!!i ciesz się z czwóreczki-a noż CIĘ najdzie;)))
Kasiuleczko-o proszę jacy pomysłowi nasi panowie;)))
Ewelcia-ja się tam wcale bym nie przejmowała brakiem bilansu...babka jak mnie zobaczyła to eureka-olśniło ja,że Daniel nie miał jeszcze na 24miechy:/
Asieńki,Gliwa-miłego spotkanka jutro;)
Barmanko-natchnij mnie(a Ty potrafisz;))-co mam jutro na obiad upichcić?;)))
No Mika super,ale maleńka-7350 i 69cm;)Ale rozwój psycho-ruchowy super:)Babka powiedziała,że mam sie nie przejmować,bo Mika przybiera systematycznie i ciągle tak samo:)))

Lubiczanko ja sie nie przejmuje..tylko bvylam zdziwiona ze na 3 latka tez jest jakis bilans?
Super ze Mika wszystko ok:)ona niedlugo juz roczek bedzie miala:)jak to szybko zlecialo:)
Asienko dobrze ze Ania lubi ogladac Art |Atack bo SZym nie zbyt:sorry2:dzis w ogole wyskoczyl do mnie z tekstem"ty ukladaj puzzle,ja popatrze i odpoczne"...ja mowie do niego ze to Twoje puzzle to Ty ukladaj a on znow"Ty kupilas,to sa Twoje,wiec sie baw,a ja popatrze":blink::sorry2:...len z niego straszny....
Nudza mu sie wszytskie rzeczy b,szyko...najlepiej jakby caly dzien na dworze siedzial....wlasnie wrocilismy ze spaceru....zjadl i wlaczylam mu bajki,bo juz mega spiacy jest i marudzi,jeczy o byle co!:baffled:

Ewelcia Ania jak maluje, rysuje, wycina to mogłaby to robić do znudzenia:-p:rofl2:, a Art attack uwielbia i szuka pomysłów, co zrobić.Puzzle już się jej znudziły, ale nadal książki uwielbia i wszystkie zna na pamięć:-p

U nas jest bilans na 3 latka, a nie ma na 2, tak nurse mówiła

reklama
Do góry