reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witajcie, dawno mnie nie bylo, ale mamy mega bolesne zabkowanie, mam do sprzedania sterylizator elektryczny Aventa w bardzo dobrym stanie, jesli znacie kogos kto potrzebuje,

reklama
Dzień dobry
Ewelcia-a nie mogę po kąpieli wyłazić,bo nie szlajam się z mokrą łepetynką(a suszarki nie uznaję-mamy takową,która służy J do rozpalania grilka;))
AsieńkoM-buziak Zuzi-niech już ją nie boli:)
Ja dziś z Mikusią idziemy na bilans-uwaga na 7-9miesięcy...Wow są tu genialni z tym:/
U nas od rana pada,ale i tak będzie ładnie:-p.Miłego dnia Wam

Witam

Pogoda do bani
Zuzia dzisiaj już o 6:30 sie obudziła, zastanawiam się czy przypadkiem nie budzi ją P budzik. Ale poleżałyśmy jeszcze do 7:15 w łóżku.

Lubiczanka powodzenia na bilansiku, no to faktycznie maja zryw, chociaz u nas sąsiadki mała jeszcze nie miała bilansu na 18 miesięcy a ma już 21. Zobaczymy jak u nas będzie bo ten bilans na 9 miesięcy miałyśmy w odpowiednim czasie.

Chyba padało całą noc :baffled: choć teraz jakby się poprawia..
Pierogi dziś mam w planach, jakoś nie mam apetytu na zupe..

Ewelcia
, a kilka dupereli ;-) doniczki, box na Alicji zabawki, box na moje hobbistyczne szpargałki, jakiś materiał co by się szyć nauczyć :laugh2:, miski plastikowe i kilka innych drobiazgów bez których można byłoby przeżyć ale ciężko się oprzeć jak się jest w sklepie :rofl2:

Lubiczanka, genialna jesteś :-D nie wpadłabym na pomysł by suszarką rozpalać grilla. Musisz opatentować pomysł.
A z tym bilansem chodzisz zawsze do tej samej kliniki? My też na roczny bilans z Marcelem mieliśmy poślizg, nie pamiętam teraz jaki...podobno nie mieli naszych dokumentów z poprzedniej clinic. Teraz mieliśmy na 3 lata, właśnie wczoraj na nim byliśmy, poślizg 6tyg więc nie jest źle;-) Powodzenia u Was!

Dziewczyny czy wiecie kiedy zaczyna się wyprzedaż w Next?

Barmanko-nie ja a J musi opatentowac;)Co do kliniki-tak od samego początku tam chodzimy:/Jak bilans Marcelka?
AsieńkoM-a mała śpi w Waszym pokoju?Może rzeczywiście jest budzona przez "pi pi ";)
AsieńkoR-i dzisiaj mamy to samo-temperatura przyjemna,ale wiszą zasłony ciemności ;)))

Witam

U mnie busy tak więc mało mnie.
4 dzieci to nie lada wyzwanie :-p:laugh2:
w dodatku M poleciał do Anglii dzisiaj z rana i wróci dopiero w piątek wieczorem.A mnie coś wczoraj zaczęło rozbierać choróbsko,mam nadzieję,że scorbolamid pomoże i nie zalegnę w łóżku :baffled:

młody śpi,siorka ogląda bajki tak więc mam chwilę na kawkę.
dzisiaj u nas też pierogi,ale kupne z truskawkami.Się nie chce stac przy garach dzisiaj :tak:

no nic to,miłego dnia.u nas rano popadało i jest ciepło,chociaż tyle ;-)

reklama
Dzien doberek ale pogoda az chce sie zyc:)a jaka jest u was bo sie zastanawiam czy pranie wywieszac zeby no zaraz nie lunelo;)
Ja ostatnio buzzy mam na maxa a to kacperka ur sie szykuja a to wyjazd,dzis przychodza kolezanki jesdna bedzie mi robic paznokcie u nog a druga jako niania do psikusia:)a w pomiedzialek ide sobie walnac new rzesy metoda 1 do 1:)aaaaa i musze sie pochwalic ze wczoraj r poszedl z mikusiem do lekarza zeby go obsluchac i sprawdzic i wyrwal recepte na 10mleczek:)wkurzyl sie ze musimy placic za nie i kupuwac od ludzi i kombinowac jak definitywnie to mleko mu pomaga,poszedl pogadal i dostal:)dzis kacper zaniosl 30party bags byl taki podekscytowany ze szok i nawet dyrektorka nie byla mu straszna:)
Jejku zeby pogoda sie utrzymala:)

Do góry