reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Lubiczanko buhahahah....mala miala radoche!!!
Wal z rana do goscia w poniedzialek!!a swoja droga niezle Cie wystawil:baffled:
Tichonku brawa dla Radka!!zdolna bestyjka z niego:)
Anineczko dla Antka rowniez brawa....;-)wrazliwiec maly:)....
Aniu ale Cie zebralo na pichcenie:szok::-D:-)

Tichonku chata na wypasie:)

ja mam dzis lenia...siedzimy z mlodym w domu:)i na przemian jak nie farby to kredki,to autka,klocki,czytanie ksiazeczek itp....i jakas wypompowana jestem:sorry2:czekam az pojdzie spac:)a juz niedlugo to nastapi;-)

reklama
Lubiczanko rosnie aparatka :)
Ewelcia a jakos tak wyszlo smaka mialam i tyle za to jutro mam luz :-)

Barmanko zyjesz bo ni widu ni sluchu

Gliwa to ja dziekuje za odwiedzinki

zmykam,spokojnej nocki

Witam
Gliwa-świetna jest ta huśtaweczka,prawda?
Aaniu-ala cwaniara z Ciebie-ja nawet jak mnie nachodzi smak to nie gotuję na jutro:/trzeba to zmienic;)
Ewelcia-a no śmiechu i pisku było co niemiara;)Ja nie lubię takich"leniwych"dni-wykańczają bardzirej niż te na speedzie;)
Miłego dnia Wam Dziewczynki

Hej

Myśmy z Zuzią wczoraj miały aktywny dzień. Najpierw kredki, potem farby potem ze stołu i kocy zrobiłam jej domek i miała zabawe na pół dnia. Byłyśmy u sąsiadów, posiedziałyśmy chwile.
Młoda wczoraj nawet drzemke zaliczyła a to dletego, że zpłakała się bo na dwór wyjść nie mogła przez ta pogode:angry:. Tak płakała, że musiałam ją lulać i tak zanęła, więc się położyłam z nią bo leżała na mnie jak żabka.
Eh... aż wspomnienia wróciły jak była taka malusia i tak spała na mnie;-)

Lubiczanka słodka, umorusana Dominisia
Tichonek, Anineczka gratuluje zdolnych dzieciaczków

Dzien dobry:)
Lubiczanko masz racje,wlasnie takie leniwe dni mnie wykanczaja....Szym chcial wczoraj na dwor,ale co chwile padalo,potem jak sie rozpogodzilo to on byl juz spiacy i nie bralam go na dwor....dzielnie poszedl spac po 20 i wstal dzis o 7:30:-)....ciesze sie ze nie o 5:50:baffled:

AsienkoM widze ze Zuzia lubi isc na dworek tak jak Szymko:)

Dzis slonko swieci,poki co nie zanosi sie na deszcz...zaraz ogarne chate z grubsza i pojdziemy na spacer:)
Jutro znow urodziny...musze kupic prezent dla 3latka...a kompletnie nie mam pomyslu:sorry:

Hej.
Humorek dzis juz lepszy,całe szczescie.:tak:Po dzwoniłam dzis troszke,porozmawiałam z mama.Pozniej z jednym bratem,i na koniec z drugim bratem.:tak::-)Igorek poszedł na drzemke,mam nadzieje ze troszke pośpi.Bileciki wczoraj kupilismy,miałam leciec sama wczesniej.Ale jednak lecimy razem 28lipca,jak bedzie pogoda w Polsce to zostane dłuzej,bo M dostał tylko urlopu 2tyg.
Lubiczanko bardzo fajna jest ta bujaweczka.:tak:
Miłego Dzionka

Kurdę-drugi raz posta musze pisac,bo coś się zawiesiło:wściekła/y:
Widzę,że szalejecie tu;)
Dziś raniutko mieliśmy NCT...Oczywiście nie przeszedł,ale to dla nas nie dziwota;)Natomiast ogromne zaskoczenie jesli o to,co do zrobienia chodzi-tylko jedna opona,którą już wymieniliśmy i czujnik z airbag...Tak więc mam nadzieje,że J uda się zlokalizowac problem z ta poduszka(ma ktoś może pomysł?)i w tym tygodniu bedzie dysk:)))
Dawid w pl szkole miał dziś zakończenie roku-no tu złego słowa nie mogę powiedzieć:)))Duma tak nas rozpiera,że od razu pojechalismy do sklepu po nagrodę-w sumie każdemu cos się trafdiło(o nieletnich mówie;))I też wykorzystalismy promocje w dunnes i zaczęliśmy kompletować wyprawki do szkoły-koszule,podkoszulki do dresów,śniadaniówki...takie tam;)W sumie baaardzo udany dzień
Miłego wieczorku wam zycze:)

Witam
Ja też wczoraj miałam zakończenie roku w pracy, czyt. polskiej szkole i było bardzo miło:). M miał wolne, więc został z Anią, już dawno tak się młoda za mną nie stęskniła, powiedziała, że z tatusiem jest fajnie, ale z mamusią lepiej:-p:rofl2:

Dobrej niedzieli wszystkim

reklama
Do góry