reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Tichonek-to nie w urzędzie sie pomylili(oni tylko oceniali testy kończace,które wypadły...tak se;)) tylko jego własna wychowawczyni takie powstawiała "stopnie"-noż babka w ciązy,wiec nie bede się rzucać,ale z dyrem sobie pogadam.O wydatkach nie będę pisać-w każdym razie ichnie 150na BTS na mundurki wystarczy-jak nie bedę szaleć;/Co do Waszych imprez,które do skutku nie doszły-dobra jest laska jak nic.Zresztą po co Ci takie znajomości,skoro babka ma coś z głową:no:
Anineczko-i ode mnie gratulacje dla Antka-jestem z niego dumna;)
AsieńkoR-jak sprawiedliwość,to sprawiedliwość-nie możecie mieć ładniej zawsze od nas;)))
AsieńkoM-ale Ci dobrze...Ja dziś robię od wieków obiecaną pizzę,a dla siebie pierogi z ciacha francuskiego(wprowadzili w lidlu-1 płat za 99c)nadziewane farszem z pieczarek-mniammm

reklama
Hej.

Szaro buro nic sie niechce.Usypiam mojego szkraba,pozniej trzeba sie za obiad wziąsc.
Lubiczanko oby wszystko sie wyjasniło po rozmowie z dyrektorem.
Anineczko
zdolnego synka masz.Gratki.:-)
AsienkoM Igorek tez za bardzo za spaniem nie jest,wczoraj byłam w szoku bo spał w dzień 2,5godzinki.
Miłego Dzionka.

Kobietki powiedzcie mi jak przygotować świeży szpinak?? Znaczy jak go przygotować, żeby go zamrozić i potem tylko wyjmować i coś z niego przygotowywać. Czy nie będzie różnicy w smaku niż taki normalny mrożony?:rofl2::-p, niech będzie smaczny itd

Witam

Lubiczanko daj znac jak po rozmowie z dyrem
Anineczko tylko pogratulowac tak zdolnego synka
tichonku pewnie znowu sie nasluchasz dobrych rzeczy o Radziu
Asienko ja nie pomoge bo u mnie nie lubia szpinaku

A ja jakos dzis z kuchni urzeduje i nie moge wyjsc obiad zrobilam,naszlo mnie tez na rybke po grecku i zrobilam do wieczora przejdzie a i jeszcze ciacha mi sie zachcialo ze sliwkami i z jablkami piecze sie wlasnie :)
Zmykam bo Lenuska wstala

Milego dnia mimo wszystko zycze

Aniaa nasłuchac się nie nasłuchałam bo to nie wywiadówka,tylko dzieci na koniec roku dostają taki raport roczny z wynikami z każdej dziedziny wiedzy:tak:Ale mogę powiedziec,że jestem dumna:-)We wszystkich kryteriach,w skali 1 do 5,Radek ma 4 lub 5:-)...A nie,raz ma 3,za art work:sorry2:Co mnie wcale nie dziwi bo on nie cierpi malowac,rysowac,kolorowac:sorry2:Duszy artysty nie ma:-DZa to,jak pisałam wcześniej z matmy,same 5 i z irlandzkiego też same 5:szok::-)No i ogólnie bardzo przyjazny,pomocny kolegom,wrażliwy,nie lubi porażek,wszędzie musi byc pierwszy,wszystko wie najlepiej:-DKocha sport,lata wszędzie jak perszing:-DPunktualnośc i frekwencja very good (6 dni opuścił)...No i ogólnie nauczycielka bardzo zadowolona z jego postępów w tym roku:tak:
Fajnie takie superlatywy o dziecku swym czytac,ale mam świadomośc,że to nawet nie jest jeszcze pierwsza klasa i się obawiam co będzie za kilka lat:sorry2:
Asienko_r nie wiem:no:
Mateo dziś pobił rekord spania,spał 2h i 45 min.:szok:Spałby jeszcze,ale musiałam go obudzic bo po Radka do szkoły trza było ruszac:-D
...Ale klimaty: Cloran, Laragh, Co. Wicklow - House For Sale
:szok:

Ostatnia edycja:
Ależ jestem wpieniona!!!Byłam umówiona z tym dyrkiem,po drodze układam sobie w głowie moje zastrzeżenia itp,wchodze do szkoły i co?i przemiła pani w recepcji powiedziała,ze dyra nie ma,ale za ok 10min bedzie...czekam,czekam-minęło prawie pół godziny i go nie ma...noż się tak wk..pieniłam,że poszłam z hukiem:wściekła/y:W poniedziałek walę do niego od rańca-grrrrr

reklama
Kamcia-J był zachwycony;-)polecam:tak:
a tu Wam pojażę co moja Mikucha od rańca wyprawiała DSCF9295.jpgDSCF9294.jpgDSCF9299.jpg

Do góry