reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

witajcie

Barmanka - nie, dziękuję bardzo, ale mam Tantum Rosa, może komuś innemu się przyda,

Sorki, ale na razie nie jestem w stanie nadrobić co napisałyście, w miarę możliwości będę zaglądać.
Dużo zdrówka chorowitkom życzę, wszystkiego najlepszego solenizantom i jubilatom (jeśli takowi są lub byli podczas mojej nieobecności) i pozdrawiam.

reklama
Barmanko-nie,bo jest podpisane:(W dodatku to przychodzi z"kuratorium",więc o pomyłce mowy nie ma:( Jutro jestem umówiona z dyrem
AsieńkoM-łeee-jutro nadrabiaj zaległości w pieczeniu;)

Witam
Ząbki już trochę lepiej.
Lubiczanko idz wyjasnij o co chodzi i daj znać.
Anieczko wow to się doczekałaś super, ja nigdy zmywarki nie mialam wiec nie znam tego uczucia hehehe
Dobranoc

Lubiczanko idz i to koniecznie ale wiesz co tak troche dziwne bo u nas jak cos jest nie tak to nauczyciel przez caly rok ma kontaakt z rodzicami i mowi na co trzeba uwazac i na czym sie bardziej skupic.ale piszesz o irk szkole tak?czy o pl?kurcze ciekawa jestem co ci powiedza ale troche cos jest nie tak jezeli w tamtym roku prymus a w tym nie zaciekawie a ty jako matka sama wiesz najlepiej prawda,ja stawiam ze jakas pomylka byla:)
Ewelciu zadzwonilam do szwagrasa i sie go pytam co tam gadal z sasiadem o teneryfie a ten sie pyta zskad wiem a ja mu ze ja wszystko wiem bo swiat jest bardzo malutki:):):)

Ja już się przestawiłam na to, że młoda na drzemki nie chodzi, wszystko mam porobione, bawimy się, na spacerki chodzimy. Choć wczoraj młoda tak dawał mi popalić, że wyszłam na 1.5 godziny na spacer z myślą, że może przyśnie... gdzie tam.

Lubiczanka
no cukier juz zakupiłam więc jutro upieke, chyba, że zaraz mnie naleci. Udanej wizytu u dyrektora

Witam
a dziś znowu szaro i leje:(((czy ktokolwiek wie o jakiejś możliwej poprawie pogody???Bo przy takich warunkach atmosferycznych moja pogoda ducha na niezbyt długo starczy:/
Miłego dnia Wam życzę-cokolwiek by się nie działo za oknem;)))

Witam:-)
Leje i u nas jak z cebra:sorry2:Już się chyba przyzwyczaiłam:sorry2:
Lubiczanko dziwne to:baffled:Też mi się zdaje,że może jakaś pomyłka:confused:A co z półroczną wywiadówką?Nic nie mówili na niej,że Dawid sobie nie radzi czy cuś bo jak nie to tym bardziej coś nie teges:sorry2:
Za to brawka dla Dadzi:tak:
Biola dla Twojego Kacperka również:tak:
U nas raport roczny dziś ma byc:sorry2:Ciekawe co ten mój ancymon tam nacudował przez rok:-pWiem na pewno,że też jest najlepszy w klasie z matmy,od zawsze kochał cyferki:-DMoże jakimś księgowym zostanie:-D..No nic okaże się wsio popołudniu:tak:
Rano dziś w szkole była sprzedaż książek na przyszły rok,kupiłam i mam z głowy:-)Tzn.same książki to 33E dałam,ale w dzień rozpoczęcia nowego roku szkolnego jeszcze trza 84E zapłacic:baffled:Więc na start 117E pierwsza klasa nas kosztuje:sorry2:A gdzie reszta,plecak,buty,jakieś dresy...
W związku z pogodą jutrzejszy Fun Day raczej nie dojdzie do skutku:baffled:W niedzielę miał Radek na te urodziny do koleżanki iśc,ale jej siostra miała do wczoraj jelitówkę więc zadzwoniłam do ich mamy,przeprosiłam i powiedziałam,że jednak Radka nie puszczę do nich bo się boję:sorry2:...Koleżanka się obraziła:szok::baffled:Inna mama też jej odmówiła z tego samego powodu...A ta dopiero co mało do szpitala z córką nie jechała,męczyła się z biegunkami,haftami a teraz nie rozumie,że ja chcę tego uniknąc:sorry2:A jak jej mówiłam,żeby może na przyszły tydzień przełożyła to wiecie co mi powiedziała?...."Nie będę przekładac bo może mnie złapie jelitówka i nie będę miała jak tych urodzin zrobic":szok:Zajebiście,co?!:wściekła/y:Boi się o siebie a gniewa się,że ja się boję o swoje dzieci:baffled:

Bry
AsienkoM ciekawe, jak z taą ospą wyjdzie i czy nasze załapią, co prawda Zuzia ma większe prawdopodobieństwo, ale kto wie:):):, szkoda, że Zzuia już nie śpi, ale co poradzisz, na siłę jej kłaść nie będziesz
Lubiczanko coś musieli w tym kuratorium pomylić chyba

U nas też już pada, chociaż wczoraj po południu już było ładnie

Dobrego dzionka

reklama
Witam.
Niestety nie zapowiada się na poprawę pogody :baffled:
Nie wiem jak dziś wypadnie dzień sportu w szkole.

No właśnie przyszedł list z "report card"
Nawet nieźle jest.:-D U nas są gwiazdki,jest ich 5 począwszy od malutkiej do największej i Antek ma w większości 4 stopień gwiazdki,no najlepszy jest z cyt: Sensitive to other's feelings i behaves well to others,czyli uczuciowy ten mój synuś i dobrze traktuje rówieśników :-D
Z matmy jest dobry,tylko pismo lustrzane z cyfr 2 i 3. :tak:
Podali stronę Starfall's Learn to Read with phonics na którą proponują zaglądać :tak:

Tichonek no koleżanka fest :rofl2:

Lubiczanko gratki dla Dadzi,zapomniałam wczoraj dopisać.

Do góry