reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

cześć Wam:)
wczoraj dzień bomba!Pojechaliśmy do Clonmel na plac zabaw-dzieci prawie 2godziny szalały:)Potem obiadek w KFC,a na koniec zakupy:)))lubie tak:tak:
miłego dnia Wam-a nie wiem jak "tam",ale tu znowu zapowiada sie ładny dzień

reklama
Lubiczanka, u nas też zapowiada się fajna pogoda :tak:
Wczoraj mieliśmy wizytę koleżanka, fajnie tak poplotkować sobie ;-)

A dziś Alutka ma szczepienie, buuuu.

Wam też miłego dnia.

Hejka

U nas wczoraj dzionek tez był fajniusi, zakupki, szybki obiadek a potem goście. Sąsiedzi byli z synkiem żeby młody zapoznał się z miejscem. No i dzisiaj już będzie u nas od 13:30. Ten tydzień miał być na rano ale im się grafiki pozmieniały.

Barmanka no pewnie, że fajne sobie poplotkować, Buziak dla Ali na 2 miesiączek
Gliwa ooo to super, że bileciki juz zakupione.
Anineczka buziak dla syneczka na jego 6 miesięcy

Miłego dzionka

Hej.

Nam tez fajnie niedziela mineła,bylismy w Swords pochodzic po sklepach.Troszke rzeczy kupiłam,wiec człowiek zadowolony.:-):tak:Igorek poszedł na drzemke,ja siedze i kawke spijam.
Barmanko
powodzenia na szczepieniu.Buziaczki dla Ali na dwa miesiączki.
AsienkoM
to Zuzia bedzie miała towarzystwo co?:-)
Lubiczanko
fajniutko ze dobrze Wam niedziela mineła.
Miłego Dnia.

Dzien doberek!!:-)
I u nas pieknie swieci slonko...:-)
reczniki juz sie wypralay zaraz posciele wrzucam....:-D:blink:....
obiadek sie pichci powoli...trza chyba kawke jeszcze jedna strzelic:)

my wczoraj bylismy w krainie zabaw na urodzinach Szymka kolegi...mlody sie wyszalal od 13 do 16 i jeszcze mu malo bylo...
Szalal potem jeszcze do 19 na osiedlu...zmeczony strasznie poszedl spac;-)

milego dzionka...

No ja po wizycie w szkole dawida-godzinę posiedziałaym z dyrem(ale z takim ciachem i pół dnia mogłabym pogawędzić;))I rzeczywiście zostawił "świadectwo"do analizy i potwierdził,że mam rację-zwłaszcza z matmą:-DZobaczymy jakie bedzie sprostowanie:)
Teraz siadłam,bo obiad już tylko czeka na obróbkę termiczną-czyt ugotowanie i usmażenie;),w piekarniku siedzi pleśniak...Pranie na szczęście mnie ominęło,bo wczoraj dwa trzasnęłam.Fajno jest;))))
Gliwa-pochwal się co sobie nabyłaś;)
Anineczko-ogromniasty cmooooook dla mojego Jeremiaszka:****Proszę jak 6miesięcy błyskawicznie minęło;)))
images

Ewelcia-no jak mało bylo Szymkowi,to nie ma wybacz;)))
Barmanko-o proszę...a nas zwyczajnie goscie szerokim łukiem mijaja:/A jeszcze teraz jak większość znajomych zwinęło manele do Pl na wakacje to nawet na miejscowych liczyć nie mogę:/

Lubiczanko kupiłam sobie spodnie,bluzke i torebeczke.Chciałam sobie jeszcze sukienki kupic w H&M ,ale M mi doradził ze takie sobie sa i nie za bardzo lezą.I małemu wziełam pare rzeczy.Dobrze ze spotkanie z dyrem udane,oby sprostowanie było pozytywne.

reklama
Do góry