reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Hej

U nas szaro, buro, deszcz i wieje.
Dom posprzątany, zupa dochodzi później jeszcze drugie danko upichce. Chyba na poprawe nastroju upieke szarlotke.
Asienka_r dobrze, że spotkałysmy się we wtorek bo dzisiaj to raczej nie chciałoby mi się ruszać z domu:-D
Ewelcia szkoda, że pogoda pokrzyżowała takie fajne plany.
Barmanka niech Cię twój mężuś wieczorem ponaciera.
Biola trzymajcie się ciepło i dobrze, że energia powraca.

Miłego dnia kobitki

reklama
ewelcia hheeeee nio tak jakos juz mi zostalo:)i nawet mezowski tak do mnie mowi no i kacperek czasami:-D
za oknem deszcz a ja spiewac che tralallalalalalalalalalala:)czy to normalka????::rofl2::baffled:

no to przynajmniej sprawiedliwie-wszędzie ta sama czarna d...rozpacz;)
Mój dawid wczoraj dostał list z"ocenami"-idę robić dziś dym;-)natomiast do Dadzi doszło dziś-duma az mnie rozpiera;))))
Barmanko-niedobrze...natrzyj sobie moze czymś rozgrzewającym bolące miejsce,a po pracy mężuś niech porządny masazyk Ci zaserwuje;)
Ewelcia-bedą chłopaki roznosić przedszkole;)Co sie wstydziłaś o forum mówic?Na jaką głupią byś wyszła?jak Cię rąbnę;))))
Biola-super,że norma zaczyna witać w Waszym domku-oby już tylko tak i lepiej;)
AsieńkoM-a Ty od rana nie masz co robić,że wsio gotowe?;)))
A ja po zakupkach,upiekłam jagodzianki,kilka z czekoladą -no pyyyyszka.A na obiad risotto i o.Zaraz poodkurzam-ino Młody wstanie,bo w drodze do szkoły kimnął i tak mu jakoś to spanie do tej pory zgrabnie wychodzi;)i podłogi trzeba pozmywać,pranie rozwiesić i ufff...

Witam

Ja tak na szybko bo już się mlody kręci,coś śpi jak mysz pod miotłą :baffled:

U nas się rozpogadza,oby tak dalej bo jutro dzień sportu w szkole,a pojutrze moja siorka już będzie .Juppi,się nie mogę doczekać.

Wczoraj doczekałam się nowej zmywarki,normalnie muszę się nauczyć od nowa wrzucać tam talerze,a nie myć każdego po kolei.
Niemieccy naukowcy nie mieli racji,że od mycia ręcznego naczyń cycki rosną :dry: gdzieś muszę skargę napisać :blink:

Lubiczanko a co nie tak z Dawidka ocenami,że idziesz dym robić?
Jak młodzinka? Ząbki się pojawiają?

biola to szczęście nazywa się "wyspanie" oby więcej takich nocy.I gratki dla Kacperka.

Ja jeszcze nie mam wyników...

Ewelcia miejmy nadzieję,że coś panie wymyślą na zakończenie.

no nic idę,kawkę wypiłam,serniczek wszamałam,czas brać się do roboty jakiejś :dry:
najmłodszego lekko mi rozłożyło,to znaczy raz mu cieknie z nosa,a raz suchości tam ma takie,że kozuchy ho ho ho wielkie.Chrypkę też ma lekką,ale dzielnie sam zwalcza infekcję.

Hej.Pogoda mnie dobija dzis i jeszcze brak humoru.Nerwowa jestem jak cholera,wszystko mnie drazni.
Wisienko zdróweczka dla córci.
Biola dobrze ze u Was lepiej.
Barmanko pewnie Cie przewiało,nasmaruj sie rozgrzewająca mascia.
No Nic zmykam Igorka uspać i trzeba sie wziąsc za obiad.

Lubiczanko a czemu masz dym zrobic w szkole?o co kaman?
Nie o to mi chodzilo ze sie wstydze forum czy cos...tylko o to ze moze by, nie zajazyl do konca o czym ja gadam,bo tam byl jeszcze jeden gosc,oni gadali o wakacjach;-)a ja wyszlam na dwor po Szymka i akurat slyszalam,jak Biolej szwagier mowil o niej:tak:.
Biola nie mysl ze Cie obgadywal:no:mowil o wakacjach na Teneryfie;-)i o jakims smiesznym kapeluszu co ma Twoj m,czy jakos tak:-D
anineczko zdrowka dla mlodego:)

no i Aine do mnie zadzwonila,zaraz jak posta wam napisalam i mowila ze doopa blada z pikniku...ale zorganizowali grupe w community center tym duzym,i tam byly wszystkie grupy.Ale z tego co sie zdarzylam zorientowac,to nie wszyscy dotarli,pewnie przez pogode.
Dzieci sie bawily,tanczyly,spiewaly itp.
Dostali prezenty.
Aine ponaklejala im naklejki na ubrania z napisem "Big Toddle" mieli "korony"...jedym slowem bylo extra,dzieci szczesliwe bo i slodkosci byly:)

Ewelcia-no to Szym chyba nie narzekał na zmiane planów?Super,że macie takie miejsce:)
Anineczko-trzymam kciuki za jutrzejszą pogodę,co by mi się zięć nie przeziębił;)
A do szkoły idę,bo Młody ma prawie same najgorsze noty:wściekła/y:za zadania domowe,za matematykę-co kurka w każdy piątek dostaje sweets za 5gwiazdek(taki system maja,że w poniedziałki każdy dostaje 5gwiazdek i pani im zabiera za złe zachowanie,brak zadania domowego itp,a ten kto dotrwa z kompletem do piątku dostaje coś słodkiego),nagrody od dyrka,vouchery"na nierobienie lekcji"a tu co?Z matmy-ja nie wiem co oni robia a on lekcje w 3minuty ma gotowe.W dodatku zawsze 8/10 i więcej dobrze...Zgroza...Nie mówię o innych-w zeszłym roku był prymus a tu nagle na samo dno niby spadł:angry:

U nas się rozpogadza nawet

Lubiczanka
no tak trzeba iśc i sprawdzić o co kaman z jego ocenami. Szarlotki nie piekłam bo nie mam cukru, znaczy się tylko tyle co w cukierniczce, a nie idę do sąsiadki w pożyczki bo u nich ospowo. W poniedziałek sąsiad był bawic sie z Zuzią a we wtorek z rana sąsiadka dzwoni, że młody ma ospe:sorry2:.
Ewelcia no to dobrze, że nastąpiła zmiana planów i dzieci mogły sie pobawić

reklama
Mężowy to by mnie i może "posmarował", niekoniecznie maścią rozgrzewającą :sorry2::-D:rolleyes2:
Od dziś śpię na nowej poduszce, taj "z falami" może to może na mój obolały kark..
Alicja miała dziś szczepienie na bcg, płakała bidulka..teraz śpi sobie smacznie.

Lubiczanka, a istnieje możliwość że Dawid przyniósł nie swoje oceny? Kombinuję już w ten sposób bo faktycznie dziwne to troche...

Asienka, oby Was ospa nie dopadła.

Do góry