reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Wiesieńko-zdrówka Asieńce!!!Dobrze,że to poczatek-zwalczycie w zarodku;)
Tichonek-z Szymkiem MartyF zrobią rozpierduchę w przedszkolu;)))A tak serio-kolorowo tam,mają mini placyk zabaw i już przy zapisywaniu samym Daniel najchetniej by został;)))Ale Radzio świętował-super:)))Dawid też happy był,że w pl szkole mu zaśpiewano "sto lat";)

Tichonku sto lat dla twojego solenizanta!!!!
Zdrówka dla Asieńki.
Ja nie popisze bo zęby mnie bolą jak cholera wczoraj podkręcałam a dziś cierpie:/
Miłego wieczoru

Hejoo u nas też pada :baffled: uśmiałam się bo o 8.30 na niani elektronicznej ikonka wskazywała że jest noc :unsure::szok:
Dobrze że wczoraj sobie poprałam:tak:
Nic mi sie nie chce:no:a jeszcze mi tak kark połamało że łeba nie mogę odwrócić na boki :crazy:

Helol pada paea i pada:(
My wracamy juz na wlasciwy tor dzis dzieci przespaly cala noc :)wiec mam nadzieje ze krysys odszedl:)
Wczoraj kacperk odebral swiadectwo no i same achy i echy z matmy jest kozakiem normalnie:bciekawe po kim to ma:)ogolnie to wszystko super.ja sie tez uspokoilam i jakos tak fajnie jest i energia znowu powrocila:)

reklama
[SUB]hejooo!
U nas tez pada:baffled:a dizs dzieci mialy miec piknik w parku,bo dzis ostatni dzien Toddler grup...mialo byc fajne zakonczenie i dooopa blada z tego!!!!!!!
Aine jeszcze nic nie pisala co robimy w takiej sytuacji,czekam na wiadomosc od niej....;-)
Biola ciesze sie ze juz lepiej u was:)
hehe...nawet Twoj szwagier mowi na Ciebie Biola....smiac mi sie chcialo z nieggo wczoraj,ale nic nie mowilam ze ja Ciebie znam z forum:-D...jeszcze by nie zajarzyl o co kaman,a ja bym na glupka wyszla:dry:
Lubiczanko ale tanie przedszkole:)///oj Szymon z Canielem dadza czadu:-D
Wisienko Asia niezla jest!!zdrowka jej zycze:)
Kamcia a jak dzis Twoje zeby,juz lepiej?

chcialam cos jeszcze i zapomnialam:sorry2::dry:
[/SUB]

Do góry