reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Barmanko u nas na kreglach jest takie urzadzonko dla dzieci bo wiadomo taki maluch nie kulnie tak daleko. to taki stelaz na gorze uklada sie kule poxniej dziecko popycha i kula leci z "gorki na pazurki" az doleci do kregli i je zbije. Dodatkowo jest opcja ustawienia dla dzieci takich barierek zeby kula nie wpadla w te rowki po bokach-poprostu sie odbije i kula sie dalej i zawsze cos tam zbije. wiec mloda byla hepii. ja jej wybieralam te lzejsze kule szla z tym do tatusia i z nim ustawiali ten stelaz zeby ucelowac w sam srodek kregli.:-)

Lubiczanko no jasne dzieci szybko lapiá inglisz;-) tym bardziej ze naprawde malo bedziesz placic. w naszym przedszkolu znajoma placi 20e za 3godzinki i puszcza core tylko 3 razy w tyg.

reklama
Kasiuleczka, a Wy byliscie w budynku dla doroslych czy to bylo jakies miejsce dla dzieci?

Gliwa, dobre wiesci!!:tak: teraz bedzie juz tylko dobrze!

Spijam inke z mleczkiem, jaka blooogaaa cisza:cool2:

witam,
u nas Asia smarka, dawno cholercia nic nie bylo:-(, dzis pobila sie z chlopcem w przedszkolu bo jej rower chcial zabrac- pani sie troche poskarzyla, pytam ja gdzie go uderzylas - mowi w glowe i go kopnela:szok: i pokazuje mi- smiac mi sie chcialo, ale tlumaczylam ze tak nie wolno, a ja dzis dostalam nowy tel. :tak::-D
Tichonek- wszystkiego naj .........lepszego dla Radka- usmiechu, zdrowka i spelnienia marzen:-D
biola- podziwiam, nie miej wyrzutow, mysle ze kazda z nas by wysiadla, oby w PL ten lekarz pomogl;-)
lubiczanko- to bedzie przedszkolak na calego, fajnie:-) i jaka cena za to przedszkole:szok:
Gliwa- zdrowka dla dziadka

Ostatnia edycja:
Barmanko nie no, to miejsce gdzie normalnie dorosli grajá, przy placeniu podaje sie imiona i zaznacza ktore to dziecko, oni to tam wpisujá w komputer i wszystko sie wyswietla na takim monitorze przy twoim stanowsku,i jak jest kolej dziecka te barierki po bokach sie wysuwajá a poxniej gdy rzuca dorosly to sie chowajá:-D

Barmanko-my z naszymi brzdącami też na kręgle jeździmy:)Polecam:)))
Kasiuleczko,Wiesieńko-cena faktycznie meeega atrakcyjna-z tym,ze to "zniżkowa"cena dla osób,które pobierają jakieś zasiłki z sociala:)))
Wiesieńko-ale masz wojowniczą córę-a co?Nie bedzie pozwalała sobie w kaszę dmuchać;)))
Gliwa-ciągle trzymam kciuki za Twojego Dziadka-niech się nie poddaje:sorry:
Mika chyba zaczyna wracać do formy-znowu dała pospać do 20po 6tej:-)
Miłego dnia Wam życzę

Bry
AsienkoM to wytrwała Zuzia, Ania niedawno wstała a zasnęła o 19.45. W przyszłym tygodniu i mi kaska wpadnie:):):) od poniedziałku do środy mam pilnować 3 latkę, bo moja Gosia do Polski leci, a ona jej pilnowała, 3,5 godzinki dziennie po południu.
Lubiczanko cena za przedszkole super:):):), jakbym taką cenę miała to bym Anię posłała, ale u nas to dwa razy tyle:confused2:
Wiesienko z Asi Ci mały łobuz rośnie, ale fakt, trzeba umieć sobie radzić:):):)

Dobrego dzionka

Hej

Słoneczko świeci, pranie się kręci, zaraz mieszkanko przelece bo już się nakurzyło,

Asienka_r a no wytrwała ta moja bestia a dziś wstała już o 7:30, znaczy się juz o 6:30 sie wierciła i przebudzała ale wzięłam ją do siebie i pospała jeszcze z godzinke. To fajnie, że jakaś dodatkowa kaska wpadnie.
Jak będziesz miała czas to pamiętaj o tych zdjęciać, żeby e-mailem wysłać.;-)
Lubiczanka no cena super za przedszkole, oby przyszłemu przedszkolakowi przypadło do gustu przedszkole.
Wiesienka a co jakiś łobuz będzie jej rower zabierał:-D
Gliwa dobrze, że dziadziuś już się wybudził i oby szybko wracał do zdrowia

Hej.Dzięki dziewczyny za trzymanie kciuków za mojego dziadka.
Wisienko córcia jaka odważna,kolega nie potrzebnie brał sie za jej rowerek.
Pogoda dzis sie zapowiada ładna,fajnie.Moze wrescie bedzie lato w Irlandii.:-)Mały zasnął,ide zaraz na obiadzik przygotowac.
28lipca lecimy do Polski dzis M mnie poinformował:-)teraz tylko trzeba patrzec bileciki .Ciesze sie bardzo,wiec roczek i rocznice spedzimy w Polsce z rodzinka.
Dobra zmykam.Miłego Dnia Dziewczynki.

Ostatnia edycja:
Witam:-)
Pięknie na dworze:-)
Radek już nawet zadań domowych od poniedziałku nie przynosi więc mamy luzik:-p
A choc imprezki urodzinowej jako takiej nie miał to chyba nie może narzekac na swoje urodziny:sorry:W szkole mu dzieci po irlandzku sto lat śpiewały,zaniósł dla nich słodycze.Potem miał cotygodniowy Drama Club,gdzie znowu mu dzieci sto lat,tym razem po angielsku śpiewały,dostał naklejki od prowadzącego i słodycze:tak:P wrócił szybciej z pracy i Radek chciał do MC Donaldsa jechac,więc zaliczyliśmy a po powrocie do domu prezenty i ciacho od mamy:-)Poszedł spac szczęśliwy bo dostał to co chciał:-DA w międzyczasie kartki z Polski do niego poprzychodziły:tak:Tak więc odbębnione:-p
W sobotę idziemy na osiedlowy Fun Day (o ile pogoda będzie:confused2:) a na niedzielę Radek ma zaproszenie na urodziny do koleżanki z klasy,tylko mamy go przyprowadzic na 2 godziny i wrócic po wszystkim...Tak więc bardzo busy tydzień moje dziecko ma:-D
GLIWA trzymam kciuki za dziadka
:tak:
Lubiczanko taniooo!:szok:Ale czy Danielek,taki wstydniś nie będzie za mamunią płakusiał?:sorry:
Wiesienko
:-D:-D
Barmanko i my na kręgle jeździmy:tak:Już ze 3 lata chyba,też Radek korzysta z tych wspomagaczy,o których Kasiuleczka pisała:tak:W sumie to już dawno nie byliśmy bo Matt mały,w wózku nie usiedzi a chodzi nie chce:-DNo i droga trochę impreza:baffled:
Dziołszki w Ikei wyprzedaż: IKEA Dublin - IKEA

reklama
Pogoda super,bylismy z Igorkiem na dworzu.Najpierw plac zabaw,a pozniej spacerek na miescie.
Teraz poszedl spac ,bo wczesniej spal tylko z 20min.A ja kawulke spijam,i wstawiłam obiadzik bo cos zgłodniałam.
Tichonku napewno synus zadowolony z prezentów.:-)
Dziewczynki korzystajcie z pogody,jestem ciekawa ile nam słonce po świeci.Miłego popołudnia.

Do góry