reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Witam ja od rana w dobrym humorze moja Mama dzis miala egzamin na prawko i zdala :-)
Barmanko to my dziekujemy za zaproszenie za goscine za pogaduchy aaa swoja droga to mi prosze podrzucic przepis na to ciacho
Gliwa przykro mi bardzo,trzymaj sie ,jak ccheszsie wygadac to zapraszam na kawke gratuluje zakupu my tez co chwile nagrywamy dziewczyny pamiatke beda mialy
Ewelcia dzieki zakupy sie udaly,musialam sobie buty do kiecki na wesele kupic i kupilam ale procz butow jeszcze kilka innych rzeczy

Wczoraj pakowalam karton masakara jak ja nie lubie sie pakowac kurier zamowiony jutro ma po paczke przyjechac,pogode jak patrze to w kraju lato ciepelko i niech tak juz zostanie

Wczoraj sie napatrzylam na Alicje Barmanki i tak sobie pomyslalam ze chcialabym jeszcze jedno baby ale to byla tylko chwilowa mysl jak sobie przypomnialam ostatni porod

Ania, hihi teraz rozumiem skad Twoje pytanie odnosnie ciuszkow Alicji, co chce z nimi zrobic;-) spoookooo - zatrzymam je dla Ciebie:tak::-):-)
Rozumiem ze masz traume po ostatnim porodzie, i doskonale rozumiem ze sie boisz przed kolejnym .. a myslalas o ewentualnej zmianie szpitala?

Gliwa, trzymam kciukaski za Twojego dziadziusia &&&

hej!
u nas dosc cieplo,nawet slonko swieci chwilami:)

Barmanko co za ciacho pieklas?podziel sie przepisem:)

Gliwa gratukuje zakupu:)tez trzymam kciuki za Twojego dziadka...oby wszystko bylo ok:)

Aniu gratki dla Twojej mamy:)
to na wesele juz gotowa?
a kiedy macie?w Polsce tak?

pranko drugie juz wstawilam,ogranelam chate i zaraz sie biore za kopytka;-)

Porozmawialam sobie z Mama na skeyp,Lenuska spi juz dobra godzine po obiedzie mialysmy isc na plac zabaw ale nie pojdziemy bo pada :wściekła/y:

Ewelcia gotowa gotowa jeszcze fryzjera zalicze jak bede w kraju co by moja siwizne przykryl i bedzie ok,wesele w Polsce 30 czerwca mamy

Zmykam konczyc obiad

reklama
Witam
Barmanko-chciałabym zaspać:((( Niestety nie ma spania z moją Mikusią...I szczerze mówiąc dziś jestem wypompowana:-:)-p
Aaniu-nie ma co się zrażać...było minęło-jest Wasz Skarbek...a jakie są szanse na powtórkę z rozrywki???nie ma co myśleć,tylko do "roboty"się brać;)
Tichonek-jak Matt?Daje Mamusi pospac?
Mika jest straaaaszna-wczoraj zasnęła przed 11 z płaczem,po 5tej pobudka,teraz ryczy,ciągle ryczy...ech...
Ale,ale-domek ogarnięty(wreszcie),obiadzio jest...zaraz po dadzię i zaczynamy nowy tydzień:)

Do góry