Tichonek
Mamusia Radusia i Matusia
Ale proszę czytac kiedy w Polsce!!!Za tydzieńPamiętam bo dzień później mój tata ma urodziny i zawsze podwójne święto miał
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a dlaczegoz to mam skupic sie na czytaniu kiedy w Polsce...? My sie cieszymy z podwojnych zyczen na Dzien Mamy, prawda? Dostajemy laurki od naszych dzieci, zapewne jeszcze jakies drobne prezenty tez sa... Wiec dlaczego pod wzgledem Dnia Taty mamy byc egoistyczne i patrzec tylko na to kiedy swieto wypada w Pl? To w koncu my - Kobiety - walczylysmy o rownouprawnienie wiec....?Ale proszę czytac kiedy w Polsce!!!Za tydzieńPamiętam bo dzień później mój tata ma urodziny i zawsze podwójne święto miał