reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Hej.No i mamy niedziele,siedze i kawulke spijam.Igorek siedzi w foteliku i zajada paluszki.Zmartwienia mam rodzinne ,ale mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze.Modle sie do Boga codziennie,wczoraj nawet z M bylismy w kosciele na chwilke.

Lubiczanko
Wszystkiego Najlepszego dla synusia.Dobrze ze nic Ci sie poważnego nie stało.
No nic zmykam.Miłej niedzieli.

Dzien dobry dziewczynki:)
Lubifzanko najlepszego dla dawidka spelnienia wszystkich jego marzen:)no i najwazniejsze ze impreza sie udala:)
My wlasnie siedzimy z kacperkiem w kinie i czekamy na piekna i beste:)a pozniej mysle ze miasto musze cos podszykowac z zakupami na wyjazd:)
Bozyszzzz ale mam brecht z kacpera za kazdym razem jak sie usmiechnie normalnie wyglada jak maly zulik taki szzerbaty:)
Cos tam jeszcze chcialam ale nie pamietam:(ok zmykam bo zaraz filmik sie zacznie:)

Dzięki Dziewczynki w imieniu Dawidka:)
Barmanko-te jego zabiegi:zawstydzona/y:maść mi delikatnie wsmarowywał;-):rofl2:Nie-nie wiedziałam nic o tym programie...Dawid bedzie bręczał,że chce do Pl:dry:
Gliwa-powodzenia w rozwiązywaniu problemów-oby wszystko ułozyło się mega pozytywnie:)
Biola-ładnie tak z kina pisać?;))))))))))))Podobała się baja?
Kamcia-gdzie wybyliscie?
Dawid dziś ostatni raz w Pl szkole na lekcjach był-za tydzień odbiera świadectwo:)Dzieci mu zaśpiewały"sto lat",bo cukierasy zaniósł.Był baaaardzo szczęśliwy,że mu zaśpiewano;)Choc już od rana Babcia z Dziadkiem mu arię urządzili;)Teraz idziemy na wyzerkę-a zostało tego trochę...echhh-waga skoczy po tym weekendzie:sorry2:

Lubiczanko,AsienkoM to nie sa problemy,:no:moj najukochańszy dziadek walczy o zycie.Jest w cięzkim stanie.Jest to tata mojego taty.Jestem podłamana,od 3dni jest w szpitalu.Martwie sie strasznie,mysle.
Niedziela szybko jakos mija,niedawno wróciliśmy z zakupów z Droghedy.Kupiłam małemu pare rzeczy,i M kupił mini kamerke do nagrywania Igorka.No nic zmykam.Miłego wieczorku.

Gliwa-w takim razie nic tu nie wskuramy...Możemy tylko pozytywnie myśleć-czego i Tobie zyczę.Oby wszystko ze zdrowiem Dziadka było w prządku...choć wiadomo,że czas leci:sorry2:

reklama
haaaa pierwsza, pierwsza:-D

Lubiczanka, zaspalas?:rolleyes2::rofl2:

Ania, dzieki za odwiedzinki :tak:

Rosolek mam z wczoraj, kluseczki tylko dogotuje. Szaszlyki tez jeszcze mam..
Byla ktoras w h&m? jest cos fajnego?

Do góry