reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam sie wieczorowa porą

Zuzia ostatnio nie chce chodzić na drzemki, przez to pod wieczór już marudna jest ale za to pada przy mleku o 20. A jak juz uda mi się uśpić w dzień to wieczorem dopiero grubo po 21 usypia. Kurcze wolałabym żeby miała te drzemki bo jest jeszcze mała ale wyraźnie ona ma gdzieś te drzemki.

Dzisiaj dostałam propozycje dorobienia sobie. Moja sąsiadka potrzebuje opiekunki dla 2,5 rocznego syna na góra 3 dni w tygodniu, po 7 godzin. Czasem z rana a czasem popołudnie.

Asienka_r no u nas Zuzia czasami też się buntuje. Wszystko na nie, a najgorsze są powroty do domu po zabawie na dworze. Oby Ani przeszły te bunty
Lubiczanka pewnie na ząbki płacze Wasza kruszynka. Buziaki dla niej ode mła i Zuzi.
Gliwa, Lubiczanka moja babcia też imieninuje 24-go Janina

Ostatnia edycja:
reklama
Hej
Laski czy Wam też brakuje wieczorów z serialami??:) Człowiek się uzależnia heheh
Normalnie Oli idzie spać a ja nie mam co oglądac:/ Chyba poczytam coś:)
Miłego wieczoru

witajcie wieczornie

Barmanka - normalnie kobito kocham Cię - wiesz, że ja na śmierć zapomniałam, że mam Tantum Rosa - dzięki, że mi przypomniałaś.

Witam
AsieńkoM-fajnie,że masz okazję dorobić:)))
Kamcia-ja jestem anty serialowa-i tak co wieczór mam problem z reoertuarem w tv:/
Mika dziś zaszalała-pobudka o 6.25:)))))))))))W dodatku słonko za oknem-zapowiada się fajny dzień:))))

Ja to chyba oszaleje :(nawet nie chce wwam pisac jaka miala masakryczna nocke.nikus znowu goraczkowal ide z nim do lekarza czyli schemat nadal utrzymujemy co tydzien wizyta.ja juz nie mam sil co jemu jest antybiotyki mu nie pomagaja nadal ma katar i mokry kaszel przez ostatnie 2miesiace wybral 5antybiotykow i zadnej poprawy:(jak mi dzis znowy dadza antybiotyk to pozabijam bo ilez on ma je brac.ryczec mi sie chce bo juz naprawde nie mam sil i ccierpliwosci do moich dzieci,w nocy budza sie na zmiane wczoraj to myslalam ze ich rozniose po scianach teraz oczywiscue wyrzuty sumienia mam na maxa ale ilez mozna nise spac.nikolas do roku czasu byl b grzeczny a teraz to nie moje dziecko placze marudzi tylko na rekach spac nie chce itd a kacper 6lat zrobil sie pyskaty niegrzeczny a do tego ryki w nocy przechodzenie do nas.ja juz naprawde nie mam sil coraz czesciej zdarza mi sie ryczec razem z nimi.do Boga modle sie o cierpliwosc,boje sie zebym nie zrobila im krzywdy ilez mozna to wytrzymac.wypalilam sie juz jako matka i potrzebuje odpoczynku,albo dobrego lekarza:(
Kiedy to siewszystko skaczy dzis w nocy nabilam sobie glowe ze nikus moze ma zapalenie pluc boje sie ze lekarze tutaj zbagatelizuja te jego choroby i stanie sie jakies nieszczescie,przeciez to nienormalne ze tak male dziecko od 6tyg jest ciagle chore i antybiotyki nie pomagaja bo nie ma zadnej poprawy,tylko tyle ze wysoka goraczka mija,a gluty po pas i mokry kaszel ciage jest.
Ok ale sie rozpisalam ide no nikus kupsko walnal:)
I zebyscie nie pomyslaly ja kocham swoje dzieci nad zycie ale potrzebuje tylko snu i odpoczynku od nich od tych ich chorob:(

Ostatnia edycja:
Hej.
Lubiczanko oby i córci szybko wyszły ząbki,bez boleśnie.
Biola duzo zdróweczka.I Tobie życze wytrwałości i siły.
AsienkoM oooo to super,zawsze pare euro wpadnie.
Fotelik samochodowy zamówiłam dla Igorka do Polski,wiec juz bedzie czekał na Smyka.:tak:.No nic zmykam.Pogoda piekna sie zapowiada.Wiec po obiadku wybieramy sie na spacerek.

Ostatnia edycja:
My po godzinnym spacerku-trzeba korzystać póki świeci slonko;)))
Biola-cóż mogę powiedzieć-dużo siły i wytrwałości!!!
Gliwa-o,i będzie miał Młody nówka funkiel fotelik;)
A gdzie zniknęła Ewelcia,Aania????Tichonek też się z meldunkiem opóźnia;)

Lubiczanko jestem!!!
Ty juz spacer zaliczylas,a ja chate z lekka ogarnelam i obiad podszykowalam i mam zamiar tez niedlugo wysjc:)
sloneczko i u nas swieci
Bylam juz wczesniej,ale nic nie pisalam,bo kawka mi siekonczyla i musialam pranko wieszac:)
Biola moze powiedz lekarzowi zeby wam dal skierowanie na badania krwi i moczu?mial juz je moze?
duzo zdrowka dla chlopcow zycze a dla Ciebie cierpliwosci i sil:)

milego dnia

reklama
Ewelcia-ja też pranko powiesiłam,obiadek prawie gotowy-ino sosik jeszcze...a spacer,jeśli pogoda się nie zmieni przynajmniej jeszcze jeden zaliczymy:tak:
Czy mówiłam Wam,ze Daniel od września rusza do przedszkola?I wyobraźcie sobie,że ciągle pyta kiedy do"szkoły":-D

Do góry