reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

hej!
Lubiczanko udanej imprezki:)
Aniu udanych zakupkow:)

Szym moj dzis wstal o 8:szok: a wczoraj o 6:baffled:....

milego dzionka wam zycze i spadam cos dzialac,bo od rana tylko pranie wstawilam:sorry2:

reklama
Hejoo, wracam do żywych ;-)
Ostanie dni były dla mnie mega ciężkie.. smutaski się przyplątały... ale już jest lepiej więc wracam na panel bb :-p
W ramach terapii wstrząsowej wczoraj pofarbowałam sobie włoski, wróciłam do mojej kochanej czerwieni na łebku :-D tylko jeszcze grzywke musze opitolić bo włazi mi do oczu. Chatke wysprzątałam na błysk, można robić test "białej rękawiczki" :cool2: zmieniłam pościelówkę, miałam jeszcze chęć wyprać firanki ale w domu już nie miałam miejsca na suszarce a na dworze pogoda w kratke więc sobie odpuściłam..

Lubiczanko, udanej imprezki. I wszystkiego najlepszego dla solenizanta :tak:

Asienko, myślałam że może udało Wam się wyjśc na kolację jak jeszcze teściówka była... a swoja drogą dlaczegóż to szanowny małżonek wziął sobie wolne PO wyjeździe mamusi :sorry2::cool2::-D?

Wiesienka, oj widzą że Asię też długo trzyma to cholerstwo... U nas najnowsze testy nie wykazały alergii, ale i tak nie moge podać dużo nabiału bo go wysypuje... i skąd to przy negatywnych testach? :szok: ocipieć idzie :-( Kiedy nas nawiedzicie na kawulca?

Aniaa, co masz w planach kupić dziś na shopingach? Ja mam chętkę polatać po pennym, ale w weekend nawet wołami mnie nikt tam nie zaciągnie :no: w pon m ma wolne, juniora wykopie się do szkoły, a ja Alutkę wsadze w wózio i będę buszować między półkami. A nie jedziesz czasem do Ikea na dniach?

Margaritta, noo mucha nie siada! Gratki za nowe autko! Czyli co - mężowy się teraz lansuje po mieście cooo? :)))
A co mi z Polszy przywieziesz? ;)
Wasze dzieci wcześnie wstają....:dry:? a która chce wstawać - oprócz Lubiczanki, która niema wyjścia - o 5 nad ranem dzień w dzień coooo? :-p Ja tak wstaje:dry: na szczęście cyc idzie w paszcze i lece dalej w kime;-)

Ostatnia edycja:
Barmanka dobrze, że smutaski przepędziłaś, a no P miał wolne od piątku jak mama juz u nas była. Mama pojechała w środe a wolne jeszcze do końca tygodnia ma, tak mu żona urlop wypisała. Nie lecimy do Polski więc urlop trzeba wykorzystać. Potem jeszcze będzie miał 5 dni urlopu jak moi rodzice będa i zostanie mu jeszcze 9 dni.

P pojechał z małą, ja zaraz chatke ogarne z zabawek i kuchnia wzywa.

aaaa Asienka, to ja Cię źle zrozumiałam ;-) myślałam że on sobie wziął wolne po wyjeździe mamusi :-D
No ja też się cieszę że smutaski sobie poszły bo już sama ze sobą nie mogłam wytrzymać ;-)

witajcie sobotnio

Daje tylko znak, że żyjemy, mamy się dobrze, ale doba póki co jest dla nas za krótka... pozdrawiam wszystkie i życzę miłego weekendu.

Witam
Ja mam weekend wolny jupi!!!:)))
Lubiczanko udanej imprezy!:)
Wczoraj bylismy na Iradio beach party w Castelbar fajną ekipą, wybawiłam się i dziś trochę padnięta jestem:) W PL szkole był piknik rodzinny bardzo fajnie było. Więc teraz luzik.
Miłego weekendu

Jezu usiadlam dopiero, trampolina stoi, Asia co chwile biega i skacze, ogrodek w koncu ogarniety, chata sprzatnieta, wiec moge usiasc i oddychnac
barmanko- moze w przyszly weekend bo jutro dzien taty wiec szykujemy z Asia niespodzianke;-)

reklama
Do góry