reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

witam wieczornie dopiero Was nadrobilam;-)

Marcysiu zdecydowaliście się na jakieś ZOO?
Ja byłam w Dublinie 2 razy i jeszcze raz zajadę jak moja siorka przyleci :tak:

tak bylismy wczoraj i zdecydowalismy sie na Dublin:tak: pogoda jak wyjezdzalismy nie napawala nas optymizmem bo akurat padalo ale jak dojezdzalismy do Dublina to sie rozpogodzilo i bylo super, slonko za chmurami ale ciepelko i bezwietrznie. Mlodzi zadowoleni, chociaz na poczatku najbardziej interesowaly ich place zabaw i budki z lodami:-D:-D:-D ale po zjedzeniu lodow dzielnie zeszli cale zoo. Naprawde super udany dzien.:-):-) Wrocilismy dopiero na 21 padnieci na maxa :-D:-D

jak chcesz sie wybrac do zoo jeszcze raz to jak w Dunsie kupisz banany(nazwy nie pamietam ale jak bede jutro to popatrze, takie w opakowaniu) i zbierzesz 5 naklejek to masz 10e off na bilet familijny ;-) promocja chyba do grudnia:tak:

Tichonku-wszystkiego najlepszego dla Mateuszka:-) a filmik super:-)swietny pomysl na prezent i jeszcze lepsza pamiatka.

MammaMatta-witaj wsrod Nas:-)

Wiesienko-udanego urlopu i oby udalo Ci sie znalesc czas na odpoczynek;-)

Aniaa-dla Lenki wszystkiego najlepszego juz teraz jakby mnie znowu wcielo na pare dni :laugh2::laugh2:

barmanko-zdrowka dla Was i powiem Ci ze smaka mi narobilas na pierogi z borowkami, niestety beda musialy u mnie poczekac bo narazie miejsca w zamrazalce brak:-( bo jak juz robic to wiecej;-)

sorki nie pamietam co komu jeszcze:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
spadam do wyrka, dobranoc:tak:

reklama
witam się z wieczora

Byłam dzis na scanie i Pani doktor stwierdziła, że:
"albo spotkamy się już w szpitalu, albo za tydzień ostatni scan i wtedy poda mi termin, kiedy mam się zjawić w szpitalu" i pewnie będzie wywoływanko,

Barmanka - miałam w tym tyg. kilka wieczorków z takimi przepowiadającymi, ale trwa to jakś godzinkę może troszkę dłużej i wszystko cichnie, ja to się tylko boję o to, żebyśmy zdążyli do szpitala, bo od nas to 40km, a i przewijak nieaktualny (dostaliśmy w prezencie, sorki),

Dziękuję, że nam tak kibicujecie - proszę o kciuki, zeby jednak smo się rozwinęło, a nie z "dopalaczami".

witam noca,
w koncu mam wszystko spakowane, naszykowane za 3 godz pobudka:szok:
Aania- wszystkiego naj.......dla Lenki spelnienia marzen, usmiechu i zdrowka na ten pierwszy roczek:-D:tak:
katrina - powodzenia i trzymam kciuki oby szybko i latwo poszlo

Aniaa wszystkiego najpiękniejszego dla Lenusi:-)Dużo uśmiechu na buzi,zabawek,spełnienia dziecięcych marzeń:-)

lena.jpg

Ostatnia edycja:
Dzien doberek kochane wcielo mnie na pare dni ale jakod czadu brak weny brak i wogule jakos tak dziwnie mi ostatniodobrze ze chociaz pogoda iest,boska no ale ta pogoda nam sie nalezala;)
Witam nowa,mamusie:)
Aniu dla Leneczki sto latek i wszystkiego co najlepsze:)bonciu ale ten czas zasuwa i moj nikus juz za tydz bedzie roczniakiem:)a zaraz nim sie obejrzymy bedziemy 2latka obchodzic:)
Ide kawke spijac z kolezanka wiec do pozniej:)

Hej

Ale nic mi się nie chce. Zapomniałam Wam napisać, że w następny piątek przylatuje moja teściowa. Będzie od 1 czerwca do 13, ale połowe pobytu spędzi u nas a połowe u drugiego syna.

Gliwa i jak przebił sie przez noc ten ząbek
Katrina no może się ruszy bez "dopalaczy"
Marcysia no to fajnie, że wycieczka udana, jeszcze nie byłam w zoo w Dublinie ale wybieramy się jak moi rodzice przylecą.
Aniaa Wszystkiego dobrego dla Lenki
happy_birthday_pink.gif

Zuzi przebił sie kolejny ząbek, tak tylko troszeczke wystaje ale go słychać pod łyżeczką.

witam
chciało by się zaśpiewać "ah jak przyjemnie" :-D

Aaaniu dla Lenusiu wszystkiego co najlepsze,najsłodsze i naj naj naj!

Ewelcia o której Kora idzie na ciachnięcie?

Lubiczanka dzwoniła do mnie wczoraj,dotarli szczęśliwie :-):tak:

AsieńkoM gratki dla Zuzi za kolejnego zębolka :-)

Didi i jak się czujesz? happy?

Marcysiu ooo a muszę zobaczyć te banany.10e to spora obniżka :tak:
Fajnie,że wypad się udał.

Biola no co ty?! Ważne,że jest słoneczko,energii Ci doda!

Katrina kciuki trzymam.Oby było naturalnie!

Tichonku no widzisz jak trafili z tym bonem.Super.

Dopiję kawkę i idę coś skończyć,pochwalę się jak już zrobię.Tylko nie wiem ile mi to zajmie :baffled:

Ej ja to jednak jestem po**pi**!! Wiecie o której poszłam wczoraj spać? :szok: O 2.30 :eek: i to jeszcze żebym miała na kogo winę przerzucić... Ale nie. Najpierw oglądałam jakieś bzdurne programy w tv, potem posiedziałam na necie, na koniec o 23 stwierdziłam że może jakąś czapeczkę na szydełku se pykne :nerd: Jak już poszłam na pięterko to stwierdziłam że pewnie Ala się zaraz na jedzonko obudzi więc jeszcze se książkę poczytałam co by się nie kłaść spać na przysłowiowe 5 minut. Ale o dziwo obudziłam sie wyspana jak nigdy dotąd!:szok::-) Tak więc git. Heee zobaczymy tylko czy wieczorem nie sieknie mnie z nóg :sorry:

Gliwa, cieszę się że wyniki wyszły dobre! Czyli co gp powiedziała na Igorkową dolegliwość, że to jednak od ząbków? A wciąż ma te symptomy czy już wszystko zniknęło?

Marcysia, czytam o tych bananach z dunnsa.. nie doczytawszy do końca myślę sobie - o czym ona chce napisać?! Że co? Że w diunsie są banany którymi w zoo można małpy karmić??:szok::rofl2::rofl2: Nooo, czyli wychodzi że kofeina w mojej krwi jeszcze nie działa poprawnie :-D
Tjaaa pierogów tez ja więcej zrobiłam, myślałam że dziś dla młodego będą..wpylił je wczoraj na kolację:eek: ma wygar, nie ma to mato. Pierogi z jagodami to danie którego on nigdy nie odmawia i zawsze o dokładkę prosi :)

Aniaa, sto latków dla Lenki :**

Katrina, nie ma sprawy.
Ja też sie zawsze obawiałam przeterminowania, ten stres wrrrr. Ale będzie dobrze! Pokoik/ kącik dla bobaska już masz gotowy? Masz jakieś fotki?:happy:

Asienka, cieszysz się na przyjazd (tudzież onegdaj - najazd) teściowej?
Gratki za kolejnego zębolka:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry